Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aivars Ozoliņš: Atkarsētāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Nevar tak tādu dep. kā Dobeli aiztikt.Viņa spārnotais teiciens ,,Mani no Saeimas iznesīs ar kājām par priekšu,,tautiešiem ir jāatceras.Tātad jāievēl bija nevis Zatlers,bet Dobelis un uz mūžu kā Brežņevu.Slims tizls opis kas slimo ar sklerozi vecuma marazmu,bet savā vietā. Par pārējo komentāru nebūs.
minna
m
Lasu šos murgus,un aizvien vairāk sāku ticēt,ka Dienas žurnālisti ir narkomāni unĒlerte aizgāja prom,jo aizvien grūtāk ir viņus savaldīt.Jā,grūts darbs nodot savu tēvzemi.Diez vai jūdasa graši remdēs sirdsapziņu?
Juta
J
Kas Dienai lēcies?Ar katru Dienu ar vien prastāk un prastāk.Tāpēc jau vasarā meklēja žurnālistus.Šitie jau smagi jūtams,ka galīgi izrakstījušies.Pamodās,kad olimpiāde pie durvīm.Sava nostāja bija jāpauž vismaz gadu atpakaļ.Tad jau nevarēja.Bija jāstumj savs čekistelis par prezidentu,kuru stumšus aizstumtu uz Ķīnu un pats ar Sorosu būtu pavadītāju svītā.
Bizdings
B
Tev pašam nav kauns šitos suņa murgus drukāt.Tāds iespaids,ka tu pats dzīvo no Sorosa stipendijas līdz Sorosa stipendijai.Liec taču ,zābak, tai Ķīnai mieru.Tu uzvedies kā tāds nopļūtījies suns-sūdi šķīst uz visām pusēm.Tu vairs īsti nezini ko apdirst!nejūti,ka pats jau baisi smirdi,algotni.
lno
l
kāsītis ir jēlīšu kompetencē
lauķis pilsētniekam
l
Es pat nemēģinu salīdzināt,jo K un V ir politiskas ma---s.Elita raksta par tēmām ko pārzin un patiesi.Vismaz E politikā orientējas ,nevis kā tās divas kundzītes tikai nepamatoti iedomājušās,ka orientējas,vai arī apzināti tēlo svētās jaunavas.
pilsētnieks - lauķim
p
Elitiņai par savu mau---u rakstīt apnicis, nolēmusi politikai pievŗsties? Tu esi galīgs pamuļķis, ja šo te m--u ar Veinbergu vari salīdzināt.
lno
l
Sveiciens TPjoliņiem. Kas tev vairs dos naudiņu kāsītim, kad papu padzīs no saeimas?:)
Leiputrija
L
Tā jau viņš cenšās, bet viņam, droši vien, ir slikti padomdevēji, kas nestāsta visu patiesību par situāciju.
k
k
re nu, atkal īpatnais lelles stils, neatkārtojams tajā ir vārds "kretīns". pati, drīzāk, pats ir tāds tāda, murgufrāžu saucēja, idiotu slaucēja, tipiska nejēga. ej, marionete, uz referendumā 23.08. 08. nejauc gaisu. iespējams, ka tev vajadzētu strādāt, bet jēgas nebūs.
lno
l
kalniete, pabriks un ozoliņš īpatni izprot demokrātiu. pa savam. labs konstatinova raksts par šādu izpratni ir portālā apollo.
lauķis
l
Lietussargu dumpiniekiem jau nav argumentu ne pret Daudzes nedz Bērziņa izteicieniem.Tādēļ irtāda tukša dūmu laišana.Kauns Tv par referenduma nakts tiešraidi ar Kreitusas un Veinbergas piedalīšanos.Par citiem paņirgāties var tikai totāli nekauņas,kadas ir manis pieminētās dāmas.Paldies Elita.
Mija
M
Mana vecmāmiņa teica, ka tad, ja meitu māja nenes ienākumus, tad ir jāmaina meitas, nevis gultas. Mūsu deputāti tikai ceļo no vienas gultas uz otru, bet jēgas maz.
Lelle
L
Bet zvaigznēs jorojām stav rakstīts, ka valdošajiem kretīniem tas ir beigu sākums...drīz viss apgriezīsies ar kājam gaisa un šie savas tautas apzadzēji, vicos kur acis rāda...Zvaigznes nevar piečakarēt kā tautu ar oranžam lupatām...
Winterzauber
W
Citāts: "...... „Juridiskās komisijas sēdē deputāts Vladimirs Buzajevs (PCTVL) paziņoja, ka viņa pārstāvētā frakcija pieprasīs grozījumus Satversmē, kas dotu nepilsoņiem tiesības piedalīties pašvaldību vēlēšanās un krievu valodai kļūt par darba valodu pašvaldībās, kurās dzīvo liels skaits cittautiešu. .... " - un mans jautājums: Vai tad šāda deputāta Vladimira Buzajeva un citu PCTVL deputātu nostāja pēkšņi ir _kaut kas jauns_?? Ja nemaldos, tad tāda PCTVL nostāja ir dzirdēta jau vismaz 10 gadus ........ :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas