Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Biļete peļņai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
šorīt mierīgi biļešu paradīzē nopirku 3 biletes uz noslēguma koncertu pa 20 latiem gabalā. runā, ka ik pa laikam biletes parādās. var pirkt, var riskēt un gaidīt, kad izmetīs lētākas.
+++
+
Es īsti nesaprotu, kas tas ir par labumu, kuram ir gatavi tērēt Ls 150?
J
spekulācija Latvijas pamats! Lielais IKP arī balstijās uz spekulāciju. Pārdodam visu, kas kustas vai nekustas. Lielākie spekulanti ir partijnieki amatos, jo tika pie labākiem gabaliem. Lai dzīvo spekulācija!!! (joks).
nav svarīgi
n
Lai nepirktu no rokām,pērciet laicīgi biletes, katrs ,,grozās'', ka prot lai izdzlīvot. Tas ir sava veida cilvēku bizness, kapēc aizliegt ar to nodarboties.Vai tas nav mūms pimītosa skaudītba, kaiminam ir, bet man nav.Pirkt pa lētako cenu un pārdot dārgāk uz tā turās un balstās daudzu kompāniju, cilveku bizness, ienākumi.Par ministriem labak paklusēt, tur jau sen viss ir skaidrs.
d'Andris
d
Banānu domāšanu VAJADZĒTU tiem, kas biļetes pa latu vai trim pārdeva sākumā. Varēja jau atcerēties padomju laika rindas uz deficītām precēm, kad tika regulēts, cik vienās rokās :) Bet ja runā par subsidēšanu, tad ir jābūt pilnīgiem idiotiem, lai subsidētu preci laistu brīvā tirdzniecībā ... Rīgas pilsētas subsidētos jaunos īres dzīvokļus taču nedod visiem, kam gribās, vai ne? Gadu gadiem rindās jākvern. Bet daļu pārdod izsolēs - par reālo cenu. Ja tie dziesmu pasākumi notiktu biežāk, varbūt pieprasījums pēc tiem būtu labāk prognozējams ...
Egg
E
Ar tādu padomju domāšanu mēs vēl ilgi būsim banānu republika nevis attīstīta, konkurētspējīga valsts
31
3
Pat ,ja esmu situacija,kad japerk no rokas -ari tad nezinu, kur bus sedvieta-ne koncerta organizetajs,ne bilesu izplatitajs nav interneta izvietojis estrades zonejuma planu pa sektoriem,ta ka var ari pa 150 ls nopirkt biljeti ar sakotnejo vertibu 1ls.Un to rezerveto biljesu apjomi ari totali parspileti-saeimai un prez.kanc. -3000,tas ir tikai oficialais skaitlis,tad vel RD kulturas dep.,rikosanas komiteja utt.-ari tie tak sev rezervejusi-varbut ne biljetes -ielugumus,bet kada starpiba.Sakat ko gribat-bet degrade ta vara daudzus:)
kukainis
k
Cik biļetes dabūja Dziesmu svētku lieldraugi (Aldaris un citas kompānijas), cik visādas ministrijas, deputāti un tamlīdzīgie ļautiņi? Tieši tāpēc, ka svētki tiek subsidēti, šis vispār nebūtu pieļaujams, arī, ja kāds ir prezidents vai ministrs.
spd
s
ha ha, Metallica biļetes neviens nepērk :) Aicinu visus, kuriem nav biļetes, gaidīt attiecīgo koncertu dienu, un kādas 15 min no koncerta sākuma nokavēt, lai visi gudrinieki ar padsmit biļetēm uz rokām sajūt deguma smaku un iebrauc mīnusos. protams, vienmēr būs kāds, kas uzvārīsies, bet šī masveida prakse tomēr ir jāizskauž. Sedziņam jau protams nav laika tādām lietām - jābēdājas par tiesiskuma trūkumu valstī, kurā parteigenosses notriec paša ministrijas darbiniekus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas