Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aivars Ozoliņš: Fana pēc

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Logic
L
Mazos blēžus ķer, bet lielos ceļ godā - pēc Veidenbauma novērojumiem. KNAB darbība ir darbošanās imitācija - skaļi aresti un klusa atlaišana. Demokrātija turpinās...
abacus
a
Paskat tik - šodien TP sarosījusies "optimizēt" valdību. Varbūt arī Godmani? Vispār jau loģiski. Moris, tā sakot, savus darbus paveicis godam . Bet pie sagaidāmās SVF u.c. labumu sadales - jo šaurāks dalītāju loks, jo labāk. Tagad modrs KNAB būs vajadzīgs kā nekad agrāk. Ja Godmanis iecels Jutu Strīķi , viņš, visticamāk, tiks "uzmests", ja nē - nevar izslēgt varbūtību tikt "optimizētam"... Varbūt ir vērts vēl vienu reizi mainīt "privāto nosacījumu" un rīkoties valstiski? Un būs svētīgi Ziemassvētki - pašam un Latvijai kopumā.
ha
h
„Cilvēks Godmanis” tiks pārdots izsolē, lai mazinātu Latvijas ārējo parādu Ar Latvijas Nākotnes Institūta atbalstu tiek organizēta labdarības izsole, kurā iegūtie līdzekļi tiks izlietoti Latvijas ārējā parāda samazināšanai. Izsolē kā pirmā tiek piedāvāta 1997. gadā izdotā grāmata „Cilvēks Godmanis”. Lai piedalītos eksperimentālajā izsolē, jānosūta piedāvātā summa un sava telefona nr. uz [email protected] . Katru nedēļu būs jauns piedāvājums, rezultāti tiks apkopoti piektdienu rītos. Visu izsoles laiku tajā piedāvātās grāmatas un to sākumcenas būs redzamas www.nato.lv/gramatas.htm Ja izsolei tiks ziedotas citas lietas, tās arī tiks publiskotas www.nato.lv/gramatas.htm .Ziedotāji un izsoles uzvarētāji, ja viņi tam piekritīs, tiks publiskoti nato.lv lapā. Samazinoties Latvijas ārējam parādam, mazāki būs arī procentu maksājumi. Tas dos iespēju nākamajai valdībai samazināt PVN un līdz ar to samazināt arī uz PVN apjoma pamata aprēķināmo Latvijas dalības maksu ES.
CR
C
Pēc tevis sacītā nevienam neticiet, ticiet tikai KNAB, tātad sanāk, ka VK nevar ticēt, kad tā norādīja uz trūkumiem minētajā iestādē?
ddt
d
Damokla zobens nav asināts - skaidrs, ka vajag STRĪĶI !!
sākums un gals
s
Tikmēr ar tālerēm un poļikarpovām mums ir pilni tiesu nami!
[email protected]
h
Tu visu laiku kritizē "resnos runčus" un viņu tikumus. Tas ir pareizi. Bet. Kad sāksi kritizēt vēlētājus un viņu tikumus? Varbūt ir bail pazaudēt pēdējos abonentus?
JM
J
Viss ir ļoti jauki, tikai kāpēc jābūt tik lētticīgam, lai ticētu visiem VID meliem (vicinās ar žetonu). VID kantora atsevišķi subjekti melo ne sliktāk kā atseivišķu partiju politikāņi.
Jānis
J
Labi, ka mums ir tāda Juta, kas var atnākt pakaļ, ja kāds ir nogatavojies.
nulle
n
Bet arī šis birojs nenovērsa un nekādi nemazina krīzi - tik un tā.. . Diena vnk sīki papļurkst un tas arī viss, jo būtībā kā izlaidušies dīkdieņi meklē tikai smieklīgākās adatas eža kažociņā un tad tās palielina un apdzied, tik vien
CR
C
Man nav nekas pret KNAB pašreizējo vadību Strīķi un Vilku, taču tas, ka šajā iestādē ir nekārtības, ir fakts, proti, nosperts piķis, kaut kādi žuki vicinās ar KNAB žetoniem, piedodiet - tas nav normāli. Ja Vilks un Strīķe vēlas lielāku sabiedrības atbalstu, tad tomēr vajadzētu novērst šīs te nekārtības. Personīgi man liekas ka Strīķe un Vilks ir spēcīgāki kā speciālisti nekā vadītāji, taču tas ir mans personīgais viedoklis. Laiv viņiem veicas.
ZBL
Z
Valdošie varētu izdot grāmatu - Korupcijas vārdā, bet nevar atrast vadītāju, kas netraucētu rakstīt turpinājumu šai grāmatai.
tim
t
Atliek tikai sakompromitēt Strīķi.
drakons
d
Tikmēr KNAB turpina sekmīgi strādāt. Tikpat tukšs apgalvojums kā viss pārējais, kas ar šo iestādi saistīts.
de Dū
d
Ai, kā vajadzētu klonēt Ingūnu Sudrabu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas