Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Kas būs urnās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gribēt nav kaitīgi
g
Un kā tad viņš balso? Ja nav partiju, bet ir atsevišķi deputāti, kaut vai katrs no viņiem būtu ideāls, tad būs neparedzama darbība. Partiju sistēmu laikam neizdomāja tāpat aiz neko darīt.
dzeris - gribēt nav ...
d
Tu, varbūt, nezini, kā mums balso "parlaments"? Un nezini, cik liela teikšana "biedriem"? Es tomēr pieņemu, ka galīgi bezatbildīgus cilvēkus neievēlēs, tu jau iepriekš domā, ka vajadzīgs kāds, kas nokomandē katram, kā jābalso utt, citādāk noteikti būs bardaks.
dzeris - lāpītāja
d
Ko tu vispār runā par kādu tur espējamu nopirkšanu, ja mums jau reāli nopirktas veselas partijas. Un tomēr visus nopirkt diez vai varēs.
dzeris - lāpītāja, gribēt
d
Starp mums ir radikāla atšķirība - jūs uzskatāt, ka nevar būt nekas labāks par tiem, kas tagad ir saeimā, es uzskatu, ka nevar būt nekas sliktāks, jo saeimas kā tādas mums reāli vispār nav. Tā ka savas domas nemainu.
gribēt nav kaitīgi
g
Pašreizējā vienmēr ir sliktākā tāpēc, ka pašreizējā, bet iepriekšējās jau ir aizmirstas. Tā bija un tā būs. Latvijā nav problēmas ar vēlēšanu sistēmu, ir problēma ar sabiedrību kā tādu. Bet partijai vajadzētu balsot vienoti, kāda tad jēga no partiju sarakstiem vispār. Ja kādam nav pieņemama tās vai citas partijas nostāja, nevienu taču nespiež stāties šajā partijā, bet ja iestājies, tad esi tās biedrs. Nevis "bezatbildīgus cilvēkus", bet nevadāmu parlamentu. Būs vēl sliktāk - pie 100 neatkarīgiem deputātiem nevar būt ne koalīciju, ne konsekvences politikā, katrs balsojums būs neparedzams, bet debates bezgalīgas - kā izvēlēties, kuram no 100 dot vārdu un kuram nē?
Lāpītāja.
L
Tu te regulāri dzīvojies pa komentiem,man slinkums velreiz rakstīt to pašu,es te pirms burtiski 2 dienam vienā no komentiem pie vispāŗējās tukšrunāšanas par to,kā"mēzīskūti",kā padzīs Saeimu,u.c varoņdarbus,un tad tik vēlēs jaunus jo"gaiši cilvēki jau atradīsies" utt.pierakstīju komentu par to,ka padzīt var tik kad ir ko likt vietā,espagaidām neredzu nevienu nopietnu piedāvājumu, un tā ielikšana vietājau arīnav tikvienkārša kākomenta rakstīšana,kātu domā ielikt godīgu,bet nepazīstamu cilveku???Par tādu nobalsosi tu un viņa draugi. kas būs tās sviras caur kurām tu domā var popularizēttos jaunos,godīgos,tu personīgi pusgadu brauksi no rīta līdz vakaram un prasīsies pie katras viensētas durvīm aģitēt par kādu jauno un godīgo,nē taču,tu to nevari,tāpēc sācdomāt ar galvu ka to izdarīt un izlasi manu veco komentu par AP,ko velējām pēcvienmandātasistēmas, nesaprotu ko tu tik labu viņā saskatījis esi, toreiz jau arī Latvija Godmaņa vadībā tika nolikta uz tām nepareizajām sliedēm pa kurām ripo arī tagad, un oligarhiem lētāk nopirkt vietas vienmandāta apgabalā,kā visā valstī tv un dārgos reklāmistus ar " pozitīvisma kampaņu",koncerts laukos vai alus svētki maksā mazāk, un savi pagastveči ar viņam ir visur,kas izsniedz vai neizsniedz pabalstu, tātad ļauži balsos par to cilvi par ko pagastvecis liks,ja tik viņš pats tas nebūs. Tak sāc domāt ar galvu, ar tavu patriotismu ir par maz,galva arī noder.
figa
f
pieci, nevis seši mēneši.
dzeris - gribēt nav kaitīgi
d
Kas vainas Lietuvas jauktajai vēl. sistēmai, vai tad tur kas briesmīgs notiek? Vai tiem pašiem britiem, arī taču, cik zinu, mažoritārā, balotējas vienmandātu apgabalos un tad tai parlamentā grupējas pēc partiju principa, kāpēc Latvijā tas neder? Un ņemsim pirmo augstāko padomi Latvijā , kura deklarēja neatkarību, to vispār var salīdzināt ar tagadējo saeimu? Katra saeima arvien sliktāka, kāpēc domā, ka ievēlēs galīgi bezatbildīgus cilvēkus, ja nebūs kāds, kas sastāda listes un nokomandē, kā jābalso?
gribēt nav kaitīgi
g
Bet principiālajiem raudātājiem panākumus tālākā kaukšanā.
gribēt nav kaitīgi
g
Mainīt sistēmu pret ko? Un ja arī jaunā sistēma nestrādās?
neitro
n
Tiko izlasīju, ka Obama gatavojas izveidot jaunas miljons darbavietas un samazināt nodokļus. A ko dara mūsu prātvēderi? Tieši pretēji - darba vietas samazinās, nodokļi tiek palielināti. Kura partija ir ko jēdzīgu pēdējo gadu laikā diskutējusi par ekonomiku, visu laiku galvenais bija - kuru kurā amatā liks, kuru metīs nost, ar ko veidosim koalīciju, kurā padomē liksim savus pārstāvjus utt. Par visu pārējo nevienam nav bijis daļas. Lai deputāti tagad iet uz darbā iekārtošanas birojiem un cilvēkiem stāsta savas gudrības. Domāju, tur viņi reāli norautos pa dullo.
Pingu
P
Ļausimies straumei! Treknus nākošos 4 gadus!
> > gribēt nav kaitīgi
&
Un kurš tagad par ko atbild? Nosauc vienu, kurš par visu šito jūtas atbildīgs? Izrādās, mēs paši esot vainīgi! Kāds vienmēr būs neapmierināts, taču tagad ir neapmierināts katrs ceturtais iedzīvotājs, bet valdošiem tas ir tikai nenozīmīgs skaitlis! Nē, vecīt, šī sistēma ir galīgi bankrotējusi, te nu kaut kas jāmaina radikāli, un steidzīgi!
Pingu
P
Novēlu gludu balsošanu visiem taukmūļu radiekiem, kaimiņiem, silesbiedriem, koalīcijas un partijas biedriem! Līdzjutējiem, līdzskrējējiem un vienkārši muļķiem- sekmes ķesīšu likšanā un "slikto" strīpošnā. Ar vienuvārdusakot- sekmes apjājēju un kaklakungu iecelšanā pašiem ar savām rokām!
gribēt nav kaitīgi
g
Boikotētāji paši sevi nostāda zaudētā situācijā jau pirms vēlēšanu sākuma, jo rezultāts tiek noteikts bez viņiem. Toties pēc vēlēšanām nebalsotāji būs pirmie kritizētāji :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas