Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Krīzes trumpis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puķe
p
Dombrovski esi ar mugurkaulu stādi ministrus no jauniem kadriem vai tev nebūs kauns likt vēlreiz ministrus bez attiecīgās izglītības un kuri noveda valsti līdz krīzei,j a būsi kopā ar vecajiem tauta tevi ienīdīs
infantiliem
i
Klausos ziņas un brīnos ,tā Tautas partija tiešām varena . ______________________________________________________ M jā, 7,5 mlrd EUR parādus uzņemties, tur tiešām varenība vajadzīga. Un atzīmēties Bloomberg TV un the Economist ne katrs tā var. Tur sevišķs talants vajadzīgs. Borata talants.
idiotiem
i
Klausos ziņas un brīnos ,tā Tautas partija tiešām varena . VISĀ PASAULĒ SALAIDUŠI DĒLĪ FINANSES. nUPAT ZVIEDRIJĀ BANKROTĒ KAUDZE UZŅĒMUMU .pAR ASV sagraušanu vispār spička.Lūk jaunlaicēni tagad varēs parādīt darbos to ko visu laiku muldējuši.Protams vieni paši apkakāsies ,bet ja spēs pārliecināt partnerus viss kārtībā. Kalvītis nelietis katru gadu cēla algas par % 30 ,lai tagad iegriestu dombrovskim,kuram nāksies šo algu samazināt līdz repšes valdības līnenim.Jā notiek trakas lietas pasaulē ! Ko jaunlaicēni vainos ,ja TP likvidēs !?
Sfinksa
S
hosa 11:22 Kas to rakstījis?Ozoliņš vai Veltas tante?Kādā dievu vai oligar'hu mijkrēslī un ar kādu carte blanche ļaus sastādīt,kur nu vēl vadīt valdību Dombrovskim?Tautas partijai vienmēr ir plāns b un jau vakar parādījās zīmes,ka viņi var to iedarbināt.Kas tā krīze un valsts bojāeja un bankrots tādi ir,lai laistu vējā,putinātu gadiem iekopto barošanas sili. ^^^^^^^^^^ Es gan vairāk sliecos atbalstīt šo viedokli. Laiks rādīs. ^^^^^^^^^^ Man gribētos zināt, kuram no TP treknajiem kungiem ir krīze? Valstī ir krīze? Baidos, ka tas viņus neskar un neinteresē. ^^^^^^^^^^^^ Šī nelikumīgi ievēlētā Saeima jau sen bija jāatlaiž, bet Zatleram laikam nav dūšas vai arī ... ^^^^^^^^^^^^^^
Mildiņa
M
Piekrītu pilnībā Ozoliņa kungam, ka TP tomēr ir sprukās! ja sabotēs Dombrauska darbību, tad par to klaji jārunā TV. Bez tam balsošanu droši vien par budžeta grozījumiem, arī Dombrauskis vispirms paprasīs parakstus. Lai gan, kas ir paraksti, ja Kalniete un vēl daži jau pierādīja, ka var parakstīt, da jebko, bet darīt citādi. Raksts tomēr labs un analīze arī laba ši brīža situācijai. Bez tam ar karogu plivināšanu gan TP savas rindas partijā viss nepieaudzēs! Paldies "Ministrijām"- kārtīgi izsmējos!
zvirbulēnam
z
ej taču vienreiz strādāt derīgu darbu.
Ko, Zatler?
K
Esi gan kaulu zāģētājs, bet te ir vēža slimnieks, ne slīkonis kā Latvijas bankas vaditājs noteica diagnozi. Un vēzis jau ir visaptverošs. Ekonomika faktiski jabūvē no jauna. Valsts pārvalde arī. Izglītība arī. Vēl paliek aizsardzība un ārlietas. Tur pietiktu ar stingrām reformām.
Bezvārdis
B
TP nav iedzīta nekādās sprukās, bet ar lielu prieku redz, ka Dombrovskis tagad ir pie stūres. Viņu aprēķins ir vienkāršs: Godmanis (kas nav TP) sarūgtināja visus, samazināja algas utt., tad viņu atlaida, viņa vietā nāca Dombrovskis (nav TP). Viņš tagad spirināsies, kā mācēs, bet TP skatīsies, kādā veidā varētu viņu diskreditēt (ja neies valdībā) vai sabotēt (ja ies). Galu galā līdz nākamajām vēlēšanām Dombrovskis tiks padarīts par vai nu muļķi vai nelieti. Tad, tuvojoties vēlēšanām, TP uztaisīs vienu mēnesi garu masīvu reklāmas kampaņu, kurā atgādinās, cik labi bija Kalvīša treknajos gados, atgādinās, cik labi ir strādājuši vecajos laikos (jo par slikto jau visi būs aizmirsuši) un iejās jaunajā Saeimā uz balta zirga, lai turpinātu nodarboties ar valsts sagrābšanu. Tā ka nevajag būt tik naiviem un uzskatīt, ka Dombrovska nākšana pie vadības grožiem ir TP zaudējums.
zvirbulēns
z
"Diena", Ēlerte, Ozoliņš, Rodins ar pie šī latslāvijas čika rociņas pielikuši, latslāviju būvēja kā traki. Kaut atceramies kā viņi "ēda" LNNK- šīs nacionālās partijas politiķus un beigu beigās arī ideju. Vēl tagad viņi ciest nevar VL, TB/LNNK, citas nacionālistu partijas. P.S. Kā jūties, Ozoliņ? :))))
valsts sektors
v
Vare redzēt, ka A.Ozoliņš nestrādā valsts sektorā, bet privātā biznesa uzņē'mumā, ja reiz raksta, ka beidzot valsts iestādēs visiem jāsamazina izdevumi. Vidēji tas jau ir samazināts 25-40% apmērā, kā nu kurā iestādē + vēl šie 20%. .. skaidrs, ka valsts sektorā strādājošie iet bezalgas atvaļina'jumos un klapē ciet savus pakalpojums: medicīnu, izglītību, aprūpi, kultūra. A ko, citu darīt! Un protams, aplielināt robu sociālajā budžetā, atlaižot darbiniekus, kuru atlaisņaai var sagrabināt atļaisānas kompensācijas. Ne jau visas valsts iestādes dzīvo tik trekni ka'valsts SIA Latvijas Meži utml.
Saraksts
S
Pavisam noteikti šī saeima nav morāli tiesīga ievēlēt jaunu Latvijas valsts prezidentu. Bet tā kā bez prezidenta valsts nevar iztikt, tad jautājums par prezidentu jāatliek nākamajai saeimai. Ne Zatlers ir vainīgs, ka esam postā. Bet gan koalīcija: Tautas partija, LC/LPP, ZZS, TB/LNNK. Valsts greizos pamatus ielika Latvijas ceļš. Latvijas ceļa iedibināto kārtību vēl ar lielāku cinismu un KRETĪNISMU turpināja Tautas partija. Vēlāk tai atkal pievienojās politiski bankrotējušais Latvijas ceļš kopā ar buldozeristiem un farizejiem LPP (kāda zīmīga sakritība bankrotējis Latvijas ceļš, bankrotējusī Latvijas valsts, jo ceļš bija greizs). Likteņa ironija, Godmanim vajadzēja pieredzēt savas partijas augļus uz savas ādas. Tos ... varētu saukt un saukt: Birkavs. Godmanis, Andris Bērziņš, Naglis, Kehris, Lībane... Šķēle, Kalvītis, Slakteris, Spurdziņš, Segliņš, Riekstiņs, Pauls, Kučinskis (un kur vēl Rīgas domes korumpanti) Šļesars, viņa šoferis, viņa šofera dēls,Šmits u.c. Lembergs, Brigmanis, Roze, Daudze Grīnblats, Dobelis, Tabūns Ulmanis, Freiberga, Zatlers Lavents, Krasovickis, Kargins Paši vērtējiet, kuri pie mūsu posta ir vairāk vainīgi. Kuriem būtu jāatstāj amats pirmajiem un kurus pirmos sēdināt!
dzeris
d
Finanšu - Golde, rūpniecības - Šlesers , Kalvītis, meža rūpn. - Bērziņš, Zirgu ministrs - Segliņš, pu\kkopības - Roze, aizsardzības - Slakteris, lauksaimn. - Veldre, pārtikas rūpn. - Maizītis, Šķēle.
Šampēteris
Š
Šis raksts kā vīns savu vērtību iegūs laikam ejot. Par to rūpēsies DARĪTĀJI.
Gunita
G
Labs raksts. Ozoliņš rullē!
Ministrijas
M
Premjers -Lembergs 1. Finansu ministrs - Kargins 2. Ekonomiks ministrs - Krasovickis 3. Labklājības ministrs - Lavents 4. Aizsardzības ministrs - Veldre 5. Reliģijas lietu ministrs - Šļesars 6. Iekšlietu ministrs - Emsis 7. Lauksaimniecības ministrs - Roze 8. Kultūras ministrs - Lagzdiņš 9. Izglītības ministrs - Kalvītis 10 . Tieslietu ministrs - Šķēle 11. Sporta ministrs –Segliņš

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas