Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Aizdomas par starpniekkompāniju TEC-2 projektā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Egon, ļoti iespējams, ka tieši galvenais iemesls ir JL valdības apsolījums SVF...
Sniper'sEye
S
Savādi, bet jau 22. jūnijā Kamparnieki sasauc Latvenergo akcionāru ārkārtas sapulci. Visticamākais, lai atstādinātu no amatiem Miķelsonu un Meļko. Kurš ir tik dzelžaini pārliecināts, ka pierādijumi viņu vainai ir absolūti neapšaubmai jau šobrīd? Tikai pagājšnedēļ uzradās info, ka JL valdība apsolījusi SVF & Co atlikušo valsts uzņēmumu privatizāciju. Vai visi tie, kas priecājas šobrīd, būs tikpat priecīgi pēc Latvenergo privatizēšanas, kad privātie akcionāri vairs nepiešķirs atlaides trūcīgākajiem? Kamēr pierādījumi nav zināmi pārliecinoši, manuprāt, pieļaujama versija, ka tiek gatavota augsne atvieglotai Latvenergo privatizācijai nevis spilgtai un plašai korupcijas apkarošanai. Es nebūtu pārsteigts, ja Juta tādējādi atbalstītu un atvieglotu Dombrovska un Repšes solījumu drīzāku izpildi.
Sniper'sEye
S
Kaktuss? Tiesa korumpēta? Tad kādēļ Juta tur neko nav atradusi? Kurš bija Kvēpa lietas tiesnesis, kas Jutas komandas izmeklēšanu izgāza?
pro
p
Jūras mandarīns » Nekas īpašs... 15.06.2010 20:36 ... vēl nav noticis, turklāt -- vēl neviens nav pat aizturēts vai nopratināts. Un, ja neviens nav būrī, tad = interesanti: tieši šodien, kad vajadzēja būt Strīķei Saeimā, pēkšņi tik pašpasludināti svarīgas darīšanas?! Varbūt i nedēļa nepaies, kad nāks info no Vitenburga: info precizēšana noskaidrošana, līdz turpmākam... Nebrīnīšos, ja izrādīsies, ka šis būkšķis ir daļa no pirmsvēlēšanu reklāmas rullīša: tā kā deputāti šodien neatbalstīja premjera "galertlāča" un Strīķes viedokli, būs interesanti arī rīt un parīt. ---------------------------------------------------- ----------------------------------------- Dabiski, ka viss atkarīgs no Saeimas (nu, ne gluži VISS!)! Un mēs jau zinām, kāda mums ir Saeima. Un kas to ir ievēlējis...
Kaktuss
K
Stulbais mandarīn,ja Tiesa nebūtu korumpēta Kvēps sēdētu.
Jūras mandarīns
J
Lai nu kādam, bet Strīķes/Repšes brunčos ar to pašu diagnoze un ārstējošajiem dakteriem sakarā naivam nav jābūt nemaz. Repše šķaudīja viršu Satversmes Tiesai, taisot pašapliecināsanās šovu, lai izrādītos IMF un eiropeīdiem, nespējot jurifiski pareizi noformēt pensiju cirpšanu, Juta rīko šovus ar holivudiskiem arestiem -- turklāt regulāri... Vai aizmirsies, ar kā-ā-ādu pompu Juta ņēma Kvēpu, no dzīvokļa paņēma arī 3 vai 5 taukšķus skaidrā, Kvēpu tiesa attaisnoja, KNAB-s Kvēpam taukšķus vēl arvien nav atdevis, -- Kvēps baidās prasīt, lai šo nečakarētu atkārtoti, bet KNAB-s priecājas: ja neprasa, nav arī jāatdod. Ticēt Jutas šoviem? Vot tieši tagd gan jābūt naivam.
Ērglis ar nagiem
Ē
Viņi ir pārskatījušies Krievijas seriālus, kur "kratīt" brauc dažreiz bez sankcijas ar :) Latvijā šaubos vai kāds likumsargs tādam augšējās rindas korišam pieskārtos bez pamatīgiem pierādījumiem un labas tiesneša sankcijas. Vispār jāsaka - apbrīnojami vieglprātīgi ielidoja. Visticamāk, projekts iesākts veidot un bīdīt tad, kad vēl bija ļoti liela pārliecība, ka pareizajos krēslos sēdēs pareizie cilvēki, kas pareizajā brīdī pievērs acis. Diemžēl nesanāca, izgaismojās un nu ir mēsli pilna dē....
Tre
T
"Pārāk jau nu tas izskatās pēc Strīķes vēlmes skaļi apliecināt savu aktīvo darbošanos." cik naivam jābūt komentētājam, lai uzrakstītu, ka kāds krata Miķelsonu tikai pašapliecināšanās dēļ...:)
jojo
j
Cik vakar nožēlojams bija KNAB 6 vilnis. Par vēlu jo cerams ka'pēc šīs lietas KNĀBā nekad nebūs 9 vilnis.
Zane Grīnberga
Z
Brīnumi nomēr notiek, KNAB strādā...:) ??
Zane Grīnberga
Z
Brīnumi ? KNABs strādā...??? Tur miljoni grozās Latvenergo...:)) Neviens jau nav muļķis un mazas naudas noplūdes droši vien ir smalki maskētas...:)) Tāpēc mums tas tarifs ir tik liels 0.0745 par 1 KW....? drausmīgas cenas....?
....
.
Tu gribi lai tev bite iekož, vai no 5 stāva nokrist....
c. desa
c
Apsveicu Jutas vārda dienā !
kabatzaglis
k
3 miljonu lietu neatklāja? Neatklāja. Miljonu zaglīšiem pirkstiņus nenocirta? Nenocirta. Ko tad vēl gribējām- lai neturpina? Turpina un turpinās! Saku no savas pieredzes...
fiksais
f
Cirks vēl tikai priekšā... Starpniekkompānijas īpašnieks cik zināms ir puķu andžs. Varbūt slazds tam mhaitam beidzot aizcirtīsies?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas