Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Apsītis par finansējumu birojam plāno cīnīties Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Leopolds
L
Samazināt vēl uz pusi !
jautājums
j
Apsīša kungs, ieviesiet skaidrību- kas ir Jolanta Bojāre. Vai tad viņa vairs nav padomniece? Laikam jau tāda ir Jūsu tā saucamā reorganizācija. Jeb varbūt tie ir kārtējie meli kā tas bija ar apkopēju algām raidījumā "Krustpunkti"? Un kāds tad ir plānots amats padomniecei juridiskajos jautājumos, jo ir taču kaut kur pie 20-30 juristiem birojā?
Rasmuss
R
Smieklīgais pensis tagad cīnīšoties! Ka tik nepārraujas, labāk būtu organizējis normālu biroja darbu un laicīgi atbildējis uz vēstulēm un iesniegumiem... Apsmiekla objekts ne birojs!
zvirbulēns
z
Paldies, vecīt, tu tak prīmā vecis! Es tagad lietoju diclovit, jāteic palīdz! Tās smēres gan nekad neko nav devušas :))) P.S. Redz kā tas ir, riņķī apkārt gudri cilvēki, tik tas lielais jautājums, kādēļ viens otru tik aplam nesaprot. Laikam vaina faktā, ka vieni mīl cilvēkus, otri nē! Vieni mīl visus, kas kust, otri, tikai zvirbulēnus. :)))
dzeris - zvirbulēns
d
Krievijai pie vienas vietas ēbreji, krievu valdība zāģē naftas un gāzes naudu, un ienaidniekos tiem ir patreiz gruzīni. Ieteikt varu, ko pats dzeru - midokalmu muguras muskuļu atsvabināšanai un klāt vai nu ibumetīnu, vai dihlofenaksu, vai diklovitu, vai olfēnu, kas ir dotajā brīdī pieejams, - sāpēm, plus laba fastum - gel vai kāda līdzīga ziede vai arī piparu plāksteris uz sāpošo vietu.
zvirbulēns
z
Dzeri, vai Jūs kā ārsts man neieteiktu kādas zāles pret iekaisumiem, kā rezultātā sāp mugura (krika) ? P.S. Krievijā Soross netiek ielaists, jo viņi tur ļoti uzmanās no ēbrejiem. Es filozofiski ciest nevaru soristu ideoloģiju.
dzeris - zvirbulēns
d
Tevi pašu, ka Kremļa ideoloģijas nesēju, sen jālikvidē. Jums kopējs ienaidnieks - Soross, gan Kremlim, gan tev, neesi pats slāvs, , gadījumā, nu atzīsties, nav taču nekas slikts?
Lelle
L
Šitam nekad nav interesējušas cilvēktiesības, bet vienīgi sava kabata.
tantuks-@
t
Nav vajadzigs tas kantoris,jo nav juridiskas varas.
zvirbulēns
z
Tiesībsargs kā soristu ideoloģijas nesējs, kā slāvu tiesību aizstāvis (cilvēktiesības bla. blā, blā), ir likvidējams vispār. Latviešiem tas kantoris nav vajadzīgs. Ja ir strīds ar varu, ir administratīvās tiesas, ja pastrādāts noziegums - Maizītis.
finansējums nesamērīgi liel
f
un atdeves nav. Jautājumu risināšabā ietur nogaidošu politiku, stiepj laiku. Pašiniciatīvu praktiski nav nekādu, lai atrisinātu sasāpējušus ļoti aktuālus jautājumus ātrāk , nekavējoši. Bremzē to risināšanu, kaut gan pilnvaru pietiek.
pamela
p
Jūs esat pateikuši visu kas bija sakāms arī man,jo tas Apsītis zinātniskā komunisma saēstām smadzenēm tur tup NAUDAS DĒĻ,jo viņam NAV sajēga KAS TAS IR CILVĒKTIESĪBAS.Esmu pati 2x sūtījusi sūdzību šim kosmetologa cie3nītājam - ākstam un rezultāts -- atrakstīšanās minot N-tos pantus no visiem iespējamiem un neiespējamiem likumiem.Brūvers tika galā ar daudz mazākiem štatiem un smieklīgu budžetu ,salīdzinot ar Apša apetīti,BET VALSTĪ 2009.g. IR DAUDZ MAZĀK IEDZĪVOTĀJU.APSĪTIS+BIČKOVIČS+KĻOCKINS+ VAŠKEVIČS+ JAKĀNS+ SKUDRA+ KOTS utt.== politmafijas sirdsmiers un nesodāmība!!!!
vulture
v
cik ilgi bus japavada un celiem dedzigas lugsanas, lai beidzot tacu Apsisa kungs atstatu so amatu un tas nonaktu sapratiga, spejiga, un energiska cilveka rokas?? Apsitim ir jaiet projam, un jalauj vieta likt kadu, kurs patiesi kaut ko daritu Latvijas tautas laba krizes situacija.
dzeris
d
Apsīša kungs, Jūs esat padomju laiku produkts, arī strādāšana patreizējās Latvijas, kāda nu viņa ir, tieslietu sistēmā , un atrašanās "elitē" nebūt neveicināja Jūsu izpratni par cilvēktiesībām un tiesiskumu. Bez tam, jūs esat šīs sistēmas cilvēks, bet, ombutsmena galvenā funkcija ir aizstāvēt vienkāršu cilvēku pret valsts varas patvaļu, un , būdams sistēmas cilvēks, jūs pats pret to nekad nenostāsities. Bez tam, tanī birojā ir stipri par daudz cilvēki un funkcijas, pie patreizējiem krīzes apstākļiem to biroju vajag saīsināt vismaz uz pusi vai vēl vairāk, atmetot visas teorētiskas, profilaktiskas utt. f- jas, un atstājot tikai tās funkcijas, kas būtu saistītas ar konkrētu sūdzību izskatīšanu un konkrētu palīdzību konkrētiem cilvēkiem. Jūs esat esat parādījis absolūtu nespēju organizēt biroja darbu, nav šaubu, ka nespēsiet to darbu arī reorganizēt. Apsīša kungs, ja jums interesē biroja saglabāšana un lai tas var veikt savas funkcijas, nevis sava vieta un nauda, pierādiet, ka esat godavīrs, un uzrakstiet atlūgumu. Birojs ir vajadzīgs, tikai daudz lētāks, kompaktāks un funkcionalāks, un to var nodrošināt tikai cits vadītājs. Man pat viens ir padomā - Endziņš, tikai, tas, visdrīzāk, neapmierinās mūsu "eliti", jo nebūs tikai butaforija, bet, katrā ziņā, ja jūs neatstāsiet šo amatu, zaudēsiet pēdējo cieņu pats savās acīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas