Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Aptauja: Iedzīvotāju vidū populārākie premjera kandidāti - Ušakovs un Urbanovičs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trix
T
Geez, that's uneblieavlbe. Kudos and such.
Nezinis
N
Man skola macija, ka procentus rekina no kopeja skaita, kam ir jabut 100%. Seit ir laikam izmantota jauna metode, kur kopejo aptaujato skaits ir 106 procenti. Interesanti. Un vel ir loti interesanti, ka diena interprete statistiku!!! Kas loti laba rada Dienas simpatijas. Ja 30% ir abiem krievu partijas parstavjiem, tad katram ir braligi dalot 15% tikai, lidz ar to popularakais ir vel arvien Dombrovskis... Iespejams protams ari, ka zurnalists vienkarsi ir dumjs idiots. Iespejams, ka ta ir sava veida reklama. Katra zina sadas aptaujas ka tadas man neskiet diez ko objektivas.
artūrs
a
Šādas aptaujas ir bezjēdzīgas un melīgas vismaz 3 iemeslu dēļ (objektīvi ņemot, ne subjektīvi aptauju rezultātus) 1. Tiek aptaujāts ierobežots cilvēku skaits (pārsvarā 101 vai 1000 respondentu) 2. Aptaujātie cilvēki visbiežāk ir no Rīgas ( Rīgas mikrorajonos ir ievērojams skaits krievvalodīgo un SC atbalstītāju vispār). 3. Nav zināms, vai uzrunāts Latvijas pilsonis, nepilsonis ( tātad 16 % iespēja aptaujāt cilvēku, kam nav tiesību vēlēt). Mīļie cilvēki, šādas aptaujas ir tukša vieta un cilvēku mulsināšana.
puaro
p
ja saprot tā kā virsrakstā-''iedzīvotāju vidu'', tad protams, iedzīvotāji bez vārdiem ir par bišketas karali$co.ja būtu pilsoņu aptauja, nu tur jau tie rezultātiņi atšķirtos.
Kalvis
K
Atkal diršana un okupantu blomēšana, laikam tās aptaujas maskačkā blakus padjikā taisa.
alberts
a
Viens vai otrs ir - klaigataji - tuksu runu skandinataji - NEKĀ nopietna. Es par - VL - tik vienīgi lai tie krievžīdi nebūtu vairakuma - CITA varianta MUMS NAV!
Labais
L
:)))) ka man patīk, atkal Dombrovskim ir atbalstitāji!!!!Maz vēl palicis lai valsts vispār bankrotētu, bet viņiem vienalga, atkaluzsauc to pašu!!!!Murgs, vienkārši murgs!!
emo
e
nu, bl..dj, tikai ne kr1evus. Latvijqas vadoshajiem politikjiem ir jaabuut latvieshiem, kaut arii tie ir zaglji un impotenti, ES gan jau gjeneraali izvediis muus sauliitee. Latvieshiem taapeec, ka valsts ir Latvija. Krievijaa vareetu buut prezis piemeeram Mao Hu Juns?
borcinsh
b
vai Tev vel nepietiek - lembergi, shleseri, berzini, "ulmani", rubiki .... un vel vairakie 1000 ? Skaidrs, ka vadoshas amatos jabut - godigam LATVIETIM, godigai LATVIETEI !!! ...nu, bet kur to shodien atradisi...??? Shodien par "politiku" var but tikai cilveks ar naudu ( gan nozagtu ! )!
  • 0
  • 0
Labais
L
un ko tu, Latvija dzīvojušs izteicies tad krievu lamu vārdiem???Bez krievu izteicieniem jau nekur, ja???
  • 2
  • 0
Staņislavs
S
Muļķības! Tā ir programmēšana, vai? Vai neienāk prātā, ka tādā veidā izsauc pretējo reakciju? Lai nu kuru, bet Urbanoviču! Un Ušakovs uz premjeru nu nekādi nevelk! Jau kā mērs. Rīga viņa vadībā kļuvusi stipri slāviska.
borcinsh
b
...to raksta - "padomju jaunatnes diena" !!!
Undīne
U
Kāds blefs! Un kas tās par aptaujām? Kāpēc man nekad neviens neko nav pajautājis? Neticu! Tās ir tikai pirmsvēlēšanu spēlītes. Un labāks par Dombrovski nav neviens bijis līdz šim, un nez vai būs. Bet praviešus jau savā zemē nenovērtē. Nevienam pat neienāk prātā, kas būtu bijis ar krīzi, kurā ieveda Godmaņa un iepriekšējās valdības un jau izdarīja pirmos aizņēmumus, ja nebūtu bijis nosvērtais un mierīgais Dombrovskis. Jo visas šīs muļķīgās runas "mēs tam SVF parādīsim, ko viņi iedomājas" ir tikai nevarīgo plātīšanās!
Maruta
M
Nav ko izplatīt visādus blēņu pastāstiņus lētticīgiem ļautiņiem :))
Abi
A
traģiski neprofesionāli, jo BEZ attiecīgās izglītības! Nešaubos, ka prezidents nosauks TIKAI atbilstošus, nevis populisma vilnī mākslīgi radītas personības, kas NOTEIKTI SAGRAUS VALSTI.
Karina
K
Neticu par Urbanoviču! Vēl nav gadījies satikt cilvēku, kuram viņš patiktu. Drīzāk jau man ir gadījies runāt ar cilvēkiem, kuri uzskata, ka Dombrovskis ir ļoti labs premjers (par viņu slikti runā tikai skauģi un tādi, kuri paši nebūtu izdarījuši pat 10.daļu no tā ko viņš).
augons dirsā
a
kremla padotie nekad!
grāmatvedis
g
Īsa gan tev atmiņa, furunkuli! Nekur jau tu nepaliksi... He-he-he. Tajā pašā ūkstā vien būsi.
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas