Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Arodbiedrības skeptiski noskaņotas par Šķēles piedāvājumu slēgt sabiedrisko līgumu ar valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Ir laiks šīs butaforijas ja ne iztrenkāt, tad vismaz 4ATA datos pārbaudīt,kāda ir šo darboņu algu korelācija pret rezultātiem darba ņēmēju interešu un tiesību aizsardzībā. Šķiet, tuvu 0.
mao
m
Tādas pajēlas mums tās arodbiedrības.Kautko parunā ,kautko paraksta ,tad stāsta ,ka tā sanāca.Neizskatās ka tām būtu ietekme uz procesiem valstī.Jāatrod sponsors un jāuztaisa bezdarbnieku organizācija.Divsimts tūkst. cilvēku, bez perspektīvas nākotnē,tas ir graujošs spēks kurš nemeklēs trknu pakaļu kur iebāzt degunu.
Liva
L
Normālā variantā politiķim būtu bijis šis līgums ar visiem potenciālajiem partneriem (LBAS, LDDK, etc) jāpārrunā vispirms un jāiegūst vismaz konceptuāls viņu atbalsts šāda līguma noslēgšanas iniciatīvai - tā ietvaros droši vien būtu bijis jāpārrunā ar viņiem ko viņi ir gatavi piedāvāt un ko grib pretī. Ir muļķīgi uzstādīt Dombrovskim ultimātu parakstīt līgumu ar sociālajiem partneriem, ja sociālos partnerus šāds piedāvājums absolūti neinteresē un viņiem iespējams ir pavisam citas vajadzības, nekā Šķēle ir vienpersoniski nolēmis.
Nopirkts
N
Krigers taču ir Jaunā laika un tā finasētāju angažēts.
diskobumba
d
Nu škjele, spurojies spurojies, neviens vairs neklausas, tavs laiks pagajis un driz tavus makonus pardos utrupe!
Azis
A
Hej Krīger un CO! Kur esat?
Vuarzazi
V
Kā ticēt TP, kas noveda Latviju bankrotā,
T
Vēl pāragri slēgt līgumu, jāpiekrīt Krīgera kungam. Vēl daudz kas jāizdara. Labi jāsaskaņo līguma punkti, iepriekš izdiskutējot. Progresīvo nodokli neaizmirst.
vecais-2
v
Šoreiz Kampējam nekas interesants un reāli ekonomiku bīdošs nesanāk! Iesniegs budžetu, nu un tad. Ko tas īpašu mainīs bezdarbniekiem, vai no tā pieaugs imports ... Ko dos bezdeficīta budžets un uz kā rēķina to sataisīs? Atkal žņaugs skolotājus un citus jau tā pusplikos. Pats no 29milj. vekseļa nodokļus maksāt nepiedāvā, progresīvo nodokli miljonāriem arī negrib, par savu māju nodokļus arī nemaksā, jo visi gali ofšoros.
Jukums
J
Arodbiedrības varētu būt aktīvakas. Kaut vai biežāk paust savu viedokli, ja ne vairāk.
lācis
l
kaut kā stulbi Šķēlem sanācis-neviens negrib slēgt ar viņu līgumu,neviens negrib sist ķepā.Gandrīz kā pārijs Indijā jūties.Ā,atvainojiet,Ainārs viņu atbalstot.Tas gan.
?
?
Cienitie - arodbiedribas, es domaju ARODBIEDRIBAS, ir Francija, ASV, Griekija. Tas aicina uz streiku, tas kontrole darba devejus, tas ved parrunas. Te ... dazi arodbiedribu vaditaji sanem algas, labas algas, lielas algas, riko biedriem ekskursijas, pielauj, ka Murniece tas var pielidzinat noziedznieku bralibai. Nulles, vienvardsakot, jeb precizak - butaforijas labuma mekletajiem. Beidziet muldet, jus neesat arodbiedribas musdieniga vai jebkada cita sakariga izpratne, Kur ir dzirdets par jums prese, iznemot vaditajus, kas dzer kafiju ar prieksniekiem un ministriju ieredniem?
Šampēteris
Š
Uz Šķēles pirmsvēlēšanu populisma fona Krīgeram sakarīga valoda.
eee
e
Aha Skele atkal ar liguma palidzibu savu stulbo e- parvaldi grib bidit! Lai varetu tur naudu pagrabt. Izgazas jau visa e - lietu ministrija un tml. mesli.
demagogam Skelem
d
Es ari gribu slegt ligumu ar Dombrovski. Kapec tikai Skele grib un var! Kas tie par mulkigu ligumu slegsanam! Atkal lai varetu piedzit naudu, ka, luk, ligumu nav pildijusi vai lauzusi! Zinam sitadus stukotajus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas