Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Artūrs Ancāns: Bijām pelnījuši pamatīgu pļauku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Artūra Ancāna kaimiņš
A
Labs raksts Artūr. Apsveicu ar jauno BMW ko Jūs tikko nopirkāt :))) , bet kad par dzivokli paradu samaksasiet 900 LVL. Kaimiņi uztraucas.
Daniels
D
Jautājums ir: vai attīstīsim kultūru un iesim uz garīgu civilizāciju, vai racionāli kalkulēsim katrs savu individuālo komfortu un iesim uz patērētāju sabiedrības meteriālisma kultu...?
labi audzināts bērns
l
runa laba! lai redzētu prioritātes, vajag kā Eirovīziju, atstāt pilnīgi bez valsts finansējuma. Ja vēl kordziedāšana būs aktuāla, tad tā izdzīvos, bet ja nē, kāpēc paildzināt klīnisko nāvi? Citiem vārdiem, tikai tam, kas ir pašu nopelnīts un uzturēts, ir patiesa vērtība ;)
flora
f
Sakarīgi un ar zināšanu. Bet vēl foršāk bija 100 gramos (!). Tur tā sociopāte sāka vicināties ar kaut kādiem perspektīvajiem un vēl kādiem plāniem, kas Artūram it kā būtu jālasa, uz ko Artūrs vēsi piebilda, kādēļ gan tie viņam būtu jālasa. Kā tas arī ir. Turpat , tais `gramos` bija arī brīnišķīgs divu jauno aktieru gabaliņš (no plēnuma), - klātesošie tika uzrunāti: `Tantes un onkuļi!`. Ļoti vietā.
Marika
M
man vēl ir darbs, man ir trīs mazi bērni un 2 kredīti (māja, mašīna). Esmu rakstījusi daudzas vēstules politiķiem, jo citādi piedalīties procesos nevaru, jo laiks ārpus darba aiziet bērnu barošanai, drēbju gludināšanai u.c. es gribētu piedalīties, bet pagaidām man svarīgāk ir nepamest bērnus novārtā. man nav vecvecāku atbalsta. brīžiem liekas, ka tās aģitācijas ar piedalīšanos procesos ir par daudz, vēl vairāk mani tracina, ja saka, ka latvieši ir kūtri uz nav aktīvi. man un daudziem maniem draugiem nav laika šīm aktivitātēm. mēs strādājam, kurš uz lauka kurš pie bērniem.
Gunta
G
Labi rūkts - un par to viņam bruka virsū ielikteņi no KM un jaunizveidotā kantorīša, kas tipa atbild par Dziesmusvētkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas