Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Disonanses centrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs > visiem
I
Kāda jēga tagad runāt, ja pirms 20 gadiem vajadzēja darīt tā, lai tagad nebūtu tā kā ir tagad. Tikai tie darītāji jau neatradās. Un to, ka proletariātam nav Dzimtenes, jo kapitālisti to visur apspiež vienādi, to jau sen kāds ir teicis. Nebija jēgas atgādināt, Sociāldemokrāt! Var jau būt, ka nākošās paaudzes dzīvos skaisti arī aizmirsušas latviešu valodu Latvijskajā Respubļikā. Ko es te vispār maļos, lai nākotni izbauda tie, kuriem vēl visa dzīve priekšā, nevis jau nodzīvota kā man?!
ALFREDS RUBIKS atgriezas?
A
Tagadejas politiskas elites klaji nicinosa attieksme pret tautu, censanas sagrabt arvien vairak naudu, kad pensionari un maznodrosinatie sten un vaida aiz trukuma, izmisuma, nespeju samaksat iri par dzivokliem.. Slesera izteikumiem prese ka stradnieki esot slinki un nevelas stradat.. Man bails iedomaties kas notiks ja tauta dusmas nobalsos par komunistiem - TAUTAS SASKANAS CENTRU un PCTVL.. ... .... ...
Sociāldemokrāts
S
Valsts nevar "karāties gaisā", kad varas principi nav skaidri definēti vai ir tādi, ka nesniedz vairākumam pozitīvas perspektīvas. Ja godīgs profesionāls darbs izraisa smīnu, bet "prasme iekārtoties" - cieņu un vēlmi sekot, tad kaut kas nav kārtībā pēc būtības. Ar Maskavas roku pabaidiet tos, kuri Latvijā ieguvuši izglītību, bet iztiku spiesti pelnīt ārzemēs. Labi zinu, ka ārzemēs dzīvojošie labi satiek - rīdzinieki ar maskaviešiem u.c. - sadzīviskās lietās var paļauties uz izpalīdzību. Sakārtotai Latvijai nekādas "svešas rokas" kaitēt nevar, bet vājai - "svešās rokas" kalpo par attaisnojumu zemam dzīves līmenim. Saprotu, ka Latvija ir vienīgā valsts pasaulē, kur neprasmīgam latvietim ir lielākas iespējas izvirzīties un "gāzt podus", iegūstot pieredzi. Bet kaut kā nesilda perspektīva - ciesties un gaidīt, kad "podu gāšana" beigsies.
dzeris - Ilmārs
d
Kurš tqad runā par latviešiem vai krieviem VISPĀR? Iet runa par partijām un tiem, kas pie varas.
Y
Y
"Vai tad jūs nejūtat, kā jums jau iepotēts smadzenēs, ka latvietis ir viens riebīgs tips, kas visu raušs tikai sev, par citiem nedomā un ir kašķīgs pēc velna. Toties krieviskā mentalitāte ir vienkārši super - tie ir cilvēki, kas pirmām kārtām domā par citiem utt., uttjpr. Un tad jau reāla dzīves uztvere, ka katrā tautā ir savi varoņi un savi nelieši, ir pagaisusi. Viss latviskais ir kļuvis štrunts un nav vairs vajadzīgas lietas, kas piedien katrai nācijai - lepnums par savu tautu un zemi." ----- Prātīgi runā, ir par ko aizdomāties. Varbūt ne gluži līdz zombēšanas un Maskavas spalvainās rokas kategorijām, taču drusku vairāk lepnuma par savu tautu un zemi mums ai kā noderētu.
Ilmārs
I
Silti iesaku izlasīt sestdienas "Latvijas Avīzē" 3. lapaspusē rakstu "Kā Krievija pārklāj Latviju". Tur viss paskaidrots. Tagad promaskavisko spēku metodes ir pavisam citas, tās ir "maigā spēka" metodes. Latvieši, klausoties un skatoties krievu pārraides no lielā kaimiņa raidstacijām, tāpat arī, sākot ticēt visādiem "saskaņas centriem", ātri vien nokļūs to apziņas pakļautībā, tiks vaļā no savas latviskās identitātes. Vai tad jūs nejūtat, kā jums jau iepotēts smadzenēs, ka latvietis ir viens riebīgs tips, kas visu raušs tikai sev, par citiem nedomā un ir kašķīgs pēc velna. Toties krieviskā mentalitāte ir vienkārši super - tie ir cilvēki, kas pirmām kārtām domā par citiem utt., uttjpr. Un tad jau reāla dzīves uztvere, ka katrā tautā ir savi varoņi un savi nelieši, ir pagaisusi. Viss latviskais ir kļuvis štrunts un nav vairs vajadzīgas lietas, kas piedien katrai nācijai - lepnums par savu tautu un zemi. Un, ja tie nelieši, kas tūlīt sāks brēkt, ka nav jau mums ar ko lepoties, ne pirkstu nav pakustinājuši, lai savu artavu pieliktu nācijas slavai, tad kādas tiem tiesības vispār muti dzesēt?
dzeris
d
"Socialdemokrātam" taisnība, tie "latviski - patriotiskie", liekas, pilnībā sevi apliecinājuši kā absolūti amorāli , savtīgi, uz savstarpēju kompromisu nespējīgi, neprofesionāli un tādi, kuriem valsts likteniis interesē vismazāk, ko te baidīt ar SC, ja jau pašu tautieši valsti noveduši tiktāl, ka paši vairs nezina, ko iesākt. Šitas rakstiņš pilnīgi kā pēc valdošās koalīcijas pasūtījuma.
Sociāldemokrāts
S
Ar kādu mērķi autors aplūko TSP kongresu - lai padarītu partiju sakārtotāku vai lai brīdinātu Latviju - redz, kur "sliktie zēni" nāk? Piekrītu, ka trūkumus partijā var saskatīt un uzskaitīt. Tikai... kāds no tā labums? Kur risinājums? TSP esot sliktie - esam to jau līdz apnikumam dzirdējuši. Bet kur baltie un pūkainie? Atkal iet balsot par "profesionāliem letiņiem", kuriem pamaz zināšanu, godprātīgu principu, pieredzes? (Viens "letiņš" jau te komentos savas runas- un domātspējas apliecināja.) Kaut kā pašvaki tā TSP nopelta - īsti nevelk uz draudīgu briesmoņtēlu, pret kuru latvju nācijai jāapvienojas. Kā tad nu būs ar to konsolidēšanos briesmu priekšā? Kur tad īstens un bargs naidnieks? Un ko autors tādu noderīgu pateica, kas mums palīdzētu celties un rīkoties?
tādi esam
t
Diemžēl, pateicoties pie varas esošajām latviešu zagļu partijām , iespējams, būs protesta balsojums par Rubiku. Tāpēc būtu jāapvienojas vienā apvienībā JL+SCP+ PS= spēcīga opozīcija šim kremļa projektam
D.DAUKA
D
izlasi šo komentāru - Senais 08:58
to Drakons
t
tam rodninam skauzh!
Askold!
A
Ushakova dzimtaa partija JC? Apbrinojama nezinashana!
Letiņš
L
Vai atgriezīsies vecie laiki un patiešām SC Ekonomikas ministra kandidāts varētu būt tās „vecbiedrs Dainis Zelmenis”, kurš bija rūdīts PSRS diplomāta kadrs un uzticams VDK ziņotājs kopš 80-to gadu sākuma? 1982.g., tātad visdziļākos stagnācijas gados, viņš uzpeldēja PSRS vēstniecībā kā par spiegošanu no neitrālās Zviedrijas izraidītā Alberta Liepas pēctecis un tur nodarbojās ar to pašu „diplomātiju” kā visi iepriekšējie viņa KGB kolēģi & „diplomāti” Zakenfelds, Ķezbers, Liepa u.c. Brrrrrrrr...
drakons
d
Brīnos, ka Askolds ir ņēmies analizēt uzstāšanās un publiskās retorikas kultūru SC kongresā. Jāpiezīmē, ka pašas Dienas publiskā retorika nemaz neatpaliek no šajā rakstā tik ļoti kritizētās. Kā tad ar bandu, mafiju, kretīniem u.tml.
JONIS
J
Draudzēsimies ar Čavesu... Būs iespējas braukt komandējumos un mācīties!! Arī pieredzi varēs nodot tālāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas