Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Askolds Rodins: Ģirta Trenča diena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
erna
e
Tie Leiškalni gan ir sasodīti gudri.Kā kaut ko pasaka ,tad arī pasaka kā no grāmatas.Es sen jau saku -liekiet šito Leiškalnu par KNAB priekšnieku un Latvijas tauta bēdu vairs nezinās.
Mimī
M
Mums ļoti veicas ar Jūrmalas pilsētas mēru.Kāpēc nebļauj par valsts miljardu izzadzējiem padomēs.Tur kaut kā bail,ka Šlesers nenovelk bikšeles un nenoslāna.
Pēteris
P
Tā patiesībā ir fiktīva lieta. Tračumu nedrīkstēja vainot notikušajā kaut vai tādēļ vien, ka par līdzīgiem nodarījumiem netika vainots bijušais Satversmes tiesas priekšsēdis un bijušais Augstākās tiesas priekšsēdis ar vietniekiem. Un pat gadījumā, ja KNAB tomēr nolēma ignorēt tiesiskās paļāvības principu un uzsākt procesu pret Tračumu, tas varēja būt tikai un vienīgi process par formāla pārkāpuma faktu. Attiecībā uz it kā pašvaldībai nodarīto zaudējumu apjomu - tā patiesībā bija pašvaldības kompetencē esoša civilprasība, no kuras pašvaldībai bija tiesības pilnībā atteikties, ja tā konstatētu, ka Tračuma darbības rezultātā nav radušies zaudējumi - tas ir, ja tā konstatētu, ka Tračuma pienesums ir bijis tāds, ka viņš šīs piemaksas patiesībā ir godam nopelnījis, savedot kārtībā slimnīcu. Līdz ar to Trenča darbība nevar tikt uzskatīta par zaudējumu radīšanu pašvaldībai, ja pašvaldība atzīst, ka vismaz daļu šīs piemaksas Tračums patiesībā ir pelnījis. Nav KNAB kompetencē noteikt, kādi ir bijuši pašvaldības zaudējumi. KNAB kompetencē bija vērst pašvaldības uzmanību uz Tračuma pārkāpuma faktu, kā rezultātā, iespējams, nodarīti zaudējumi un lūgt pašvaldību izvērtēt, vai zaudējumi tiešām ir radušies un cik lieli tie ir.
carlito
c
Un kādā apmērā paša parakstītās prēmijas ir atdevuši Maizītis, Endziņš un Loskutovs. Ka tik nesanāk apaļa summa, tas ir 0.
d'Andris
d
Mētelīšus jau parasti NO MALAS virina :) Nekreņķējies, pieraksti arī tu kādu "muļķibu" par tēmu! Varbūt tu jau uzrakstīji pirmais? :)
bāba
b
Gribu redzēt kaut vienu "baltu un pūkainu" TP biedru! Vsi piederība šai partijai nav=ar zagli, aferistu, korupcionāru,u.c. aksioma?
no malas
n
Vai neesi no metelīšu virinātajiem, ka vienmēr gribas parādīt, šoreiz muļķību?
zvirbulēns
z
Kārtējais sadomātais kriminālprocess, kas beigsies loģiski un likumīgi ne arko. :(((
d'Andris
d
Laikam jau lieta pagaidīja tik ilgi tādēļ, lai KNAB atksaitēs lielāks "čins" parādītos. Skaidrs taču, ka ar drošības līdzekli apgrūtinātu amatā neviens neiebalsotu :) Vai arī KNAB rīkojās kā soģis par iepriekšējā mēra gāšanu. Tad nu gan neomulīgi jāpaliek pat viskaislīgākajiem KNAB faniem ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas