Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Negodīgā aģitācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
+++
+
Ja ņem vērā, ka referendums bija nelietīga manipulēšana ar veciem, sakaitinātiem , marazmātiskiem indivīdiem, tad nekorekta pretaģitācija izskatās ne tik nekorekta. Starp citu... kādas sajūtas jums rodas, apzinoties, ka tādā referendumā piedalās vakar pieminētais tantuks, kurš atdevis Ls 1000 itkā sava mazdēla izručīšanai no atbildības par CSN? Pensionārīte - kukuļdevēja! Nabaga trūkumcietējiņa! ( Šajā valstī! Šajā valstī! xn)
+++
+
Varbūt paņēmiens nebija sevišķi korekts, bet var tikai atviegloti uzelpot, ka populistiskais pasākums ir izgāzies. Vai var saukt par korektiem mūsu politiķus? Bet vai "Dienu" var saukt par analītisku preses izdevumu?
aģitācija
a
Vai tā vispār ir aģitācija? ja ar tādu lapeli ar izgāzt referendumu (kā zināms, piedāvātos grozījumus atbalstīja tikai 22% no vēlētājiem, bet 78% neatbalstīja), tad nav vērts, ka tāds referendums vispār tiek ierosināts. Un es baidos, vai referenduma sakarā vispār vārds aģitācija ir vietā.
Interesanti
I
Patiešām interesanti, kurš sponsorēja šo pasākumu - nabadzīgā Pensionāru ferderācija, tukšais valsts budžets vai valstij miljonu parādā esošā LPP/LC? Tad mani interesē, ar kādām ētikas normām ir saskaņojama zem iztikas minimuma dzīvojošo pensionāru iebiedēšana, ka nobalsojot par izdzīvošanas minimumu, tieši viņi sagraus valsti un atņems pēdējo kumosu invalīdiem un bāreņiem? Visinteresantākais tomēr, ka to viņiem klāsta ierēdņi, kas saņem tūkstošlatu algas un ikmēneša prēmijas no tā paša tukšā budžeta.
Zigurdam
Z
Bet kas esi tu pats? Un ko tu prezentē?
Zigurds
Z
Verze,kura sevi reprezentē pensionārus, piedodiet, ir valdošo valsts izlaupītāju un izsaimniekotāju prostitute. Bet šloesers kopā ar pastu, ir spekulanti uz mana un citu pensionāru rēķina. Te KNABAm atkal darbs!
klozete
k
Tas nekas ka Latvijas Pasts ar Sleseru prieksgala grib slegt lauku pasta nodalas, lai tie pasi lauku cilveki vairs nespetu nopirkt presi. LP apkalpotu tikai abonamentus. Ka saka, prieks kam tiem cilvekiem pasta nodalu? lai skatas ORANZO Panoramu un tic visam , ko sitie meli un zagli stasta
@
@
Tādu stulbību ods nespēj izdomāt - to izdomā viens dīvains cilvēks. Un tirgo Latvijas Pasts.
Ods
O
Kāpēc man šīs lapeles nebija (Lv-10300? Valsts naudu (miljonus) izšķērdēja ierosinātāji-apzināti tautai brāķa produktu piedāvājot. Varbūt apzināti-lai valsts tērējas un tauta lai dalās viņos un mēs (tauta). Pirmo reizi referenduma dienā LR1 aktīvi aģitēja ar Štokija un citu demagoģiju!
vēl joprojām
v
Visi, kas aģitē pret Dienas "pasākumiem" ir negodīgi
to Hmm
t
Man un manai ģimenei arī līdz pensijai patālu, bet šo mazmājiņai paredzēto lapeli saņēmu un pietam veselus 5 eks.
Skepse
S
Latvijas Pasts - koalīciju apkalpojoša iestāde...
Joprojām
J
Runa ir par valsts nozagšanu. Cik ilgi pacietīsim?
Hmmm
H
"Tāda bija LPF nostāja, un aģitēt pirms balsojuma dienas nevienam neaizliegsi. Speciālizlaidumam bija liels (100 tūkstošu) metiens, un Latvijas pasts (LP) to pensijas vecuma cilvēkiem visā valstī piegādāja bez maksas. " Hmmm... Man rit 26.dzīves gads, bet arī savā pastkastē atradu šo mazmājiņai paredzēto papīreli.
d
d
piekritu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas