Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Atbalsta ievērojamu sodu palielināšanu par valsts valodas nelietošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilja
I
Es piedavaju ari ievest bargus sodus par neierasanos darba vieta latviesu tautas trepes. Augstako amatu ieredniem ari javelk Ligo vainags.
*****
*
Что же поделаешь, если у русских восприятие других языков замедленное!
Jāns
J
gūgles tulks man palīdzēja iztulkot tavu kirilica penteri. Ierakstiet tekstu vai vietnes adresi vai tulkojiet dokumentu. Atcelt Klausīties Tulkojums šādā valodu kombinācijā: krievu–latviešu Tikai starp latviešiem ir tāda problēma, ka tie konkrēti sākt runāt ātrāk, saskaroties ar Krievijas, kā viņi vēlas pierādīt, ka Krievijas nesaprata latviešu valodā. Šāda neirotisks reakciju no latviešu notiek diezgan bieži. Tomēr neurotics mūsdienu sabiedrībā ir ļoti daudz, ne tikai starp latviešiem. bet nesaprotu ko tu ar to gribi pateikt. pats vienmēr runāju ar krieviem latviski, un nejūtu, ka runātu ātrāk, nekā kad runāju ar latviešiem. Smieklīgi, ka krieviem nepatīk, ja šos sauc par krieviem.
5 колонна
5
Просто среди латышей бывает такая проблема, что они специально начинают говорить быстро при общении с русскими, как будто хотят доказать, что русские не понимают по-латышски. Такая невротическая реакция со стороны латышей случается нередко. Впрочем, невротиков в современном обществе вообще очень много, не только среди латышей.
, maxima
,
maxima jau buutu pashasprotami, krievu leets uznjemums, bet piemeram rimi?zinu vismaz 3 rimi, kuros strada pardevejas, kas neko nerubi latviski. viens ir spice, kur tantei kko paprasu shi uzreiz krieviski atbild, es saku neko nesapratu shi turpina krieviski, vari kaut izstiepties. alfas rimi ari pieeju pie sievietes paprasu kur ir sausais piens shi mani aizved pie vaajpiena, es saku kur ir sausais piens shi pasaka pagaidiet krieviski, un kaut kur pazuud, un atnaak ar kaut kaadu citu pardeveju - virieti, kursh saprot latviski un pasaka. Bet ko nu padarisi, ja jau pat Saeimaa var stradat nezinot latvieshu valodu..
5 колонна
5
Эту новость надо передать во все российские СМИ, а также СМИ Беларуси, Украины, Казахстана и других бывших советских республик. Там должны знать, как относиться к бизнесменам и просто гражданам из нашей страны. К тем, которые говорят с соответствующим акцентом:-) А именно, русские, украинцы и др. должны всячески им "помогать":-)
Budžets
B
Valstij ir vajadzīgi ienākumi! Ar britu tūristiem vien nepietiks, lai maksā krievi
.
.
interesanti, vai sodīs arī tās lielveikalu pārdevējas, kuras vispār nenolaižas līdz latviešu valodai? tu vari izstiepties, bet viņas pat necenšas tev ko paskaidrot latviski, bet vēl atļaujas pateikt - uj ja ņepoņimaju. maxima slokas ielā un uz jūrmalas gatves ir izcili paraugi šādām pārdevējām.
Мур
М
Латышская Нокия!
o jaa
o
Beidzot!!!!!!!!!!!
advokāts
a
Vismaz kaut kas pozitīvs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas