Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Atver ziedojumu kontu Ušakova ārstēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K
K
Lai drīzāk pienāk tas brīdis, kad mērs atgriežas Latvijā sveiks un vesels!
ierindnieks
i
atbilde PK- tiešām, daudzi komentāri nav "veselīgi", bet komentāri nevar iespaidot cilvēku, lai viņš justos slims. Cilvēks ir slims vai vesels - kāda viņa domāšana.
ha
h
Usakova ārstēšanos segs privātpersonas ha ha haTas nozīmē latviešu ziedotāji ha ha ha.Veiksmīgs gājiens.Kāpēc tērēt savu naudu,ja ir muļķi un pakaļā līdēji ha ha ha.
to lux
t
Nē draugs.Latvieši bij tolerantāki,atvērtaki,draudzīgaki un atsaucīgaki un krievi to nagla izmantoja.!Krievs jau saprot tikai kulaku.
to A bet
t
Piedalījies nav,tāpec ka nebija piedzimis.Ja būtu piedzimis,noteikti piedalītos.Tas redzams pēc viņa izdarībām tagad.Kā viņs dedzīgi atbalsta krievu ņirgāšanos par latviju un latviešiem un cik dedzīgi viņš mīl slepkavu kononovu,ka pat sekretāri sameklējis ar tādu uzvārdu.
spokainaa
s
Mani tomēr visvairāk interesē, kas tad viņam īsti kait. Man liekas jocīgi aicināt ziedot, nepasakot iemeslus. Kaut kā likās, ka, aicinot ziedot visādām bērnu operācijām, parasti jau pasak, kura tā vainā, kas jāārstē. Taču par šo gadījumu mēs zinām tikai par karstuma dūrienu un lielu fizisku pārslodzi, kuras rezultātā it kā esot bojāti iekšējie orgāni. Varbūt par daudz esmu saskatījusies ārstu seriālus, tomēr man gribētos iegūt skaidrāku bildi.
MV
M
bet viņs tos izvedējus un masu slepkavas katru gadu sauc par varo'ņuie nm un atbrīvotājiem-tad ir vēl riebīgākks par šiem pašiem
lux
l
uzkundzētos piecdesmit gadu garumā ---------------------------------------------------------- Taisnība. Taču ir arī cits aspekts. Uzkundzēties var tam, kurš to ļauj. Igauņi tik ļoti neļāva sev uzkundzēties. Kaut ikdienā paužot savu attieksmi pret krievu valodu. Turpretī latvieši hipertrofēta politkorektuma dēļ pāriet uz krievu valodu, ja kāds kreivu šovinistiņš nav spējis divus vārdus latviski iemācīties. Tagad viņiem krievu ietekme ne tikai biznesā, bet arī ikdienā daudz mazāka. Tagad jau ir arī latvieši-krievu kloni, kuri savās izpausmes daudz neatšķiras no okupantu un masveida rusifikācijas ceļā iebraukušo pēctečiem. Turklāt ir starp viņiem daži ļoti jauki un Latvijai lojāli cilvēki, tikai viņi dara savu darbu un neālēja spar ierobežotām tiesībām. Kā pretīgā gājiena dalībnieki pār Akmens tiltu. Jā, piedalījās okupantu svētkos, atvēra Rīgas pārstāvniecību Maskavā un slēdza Briselē. Bet ir viena lieta, kurai nevar nepiekrist. Ja atceros, tā bija intervija, kurā NU pateica, ka latvieši arī vain''igi pie tā, ka krievi nerunā latviski, nemitīgi pārējot uz krievu valodu. Turklāt viņš jau darīja, ko liek par viņu daudz nelietīgāki cilvēki, pietiks, ja nosaukšu Urbanoviču. Tā ka var sanākt, ka viņa vietā nav tāds neloietis, ka NU šķitīs eņģelis. Ziedot NU ir katra personīga darīšana. Īpaši satraukties nevajadzētu , SC ir pietiekami daudz bagātu cilvēku.
selga
s
karojis nav,bet toties katru gadu publiski slavina tos,kuri te ienāca ,lai slepkavotu,izsūtītu,laupītu un uzkundzētos piecdesmit gadu garumā ,mani gan neuztrauc,ja kāds grib,lai ziedo,kāda tur citiem daļa ,ko kurš ar savu naudu dara,es ziedoju slimiem,trūcīgiem bērniem,neskatoties,krievs vai latvietis,bet ja kāds grib ziedot bagātam krievam,no problem.
Dr.xy
D
K :" Dievs nav mazais berns,un zina ko dara". Nevar visu pieprasit un gaidit no Dieva.Beidzot pasiem ir aktivi jarikojas,lai panaktu Latvijas iztirisanu no musu Valsts un tautas ienaidniekiem. Ja ,kadam ienak prata uzdot man jautajumu:"un vai pats Tu kaut ko dari"? Tad varu atbildet jau ieprieks ar skaidru " JA". Ar so "JA" nav domata komentaru rakstisana.
atbilde
a
1) konts ir uz Ušakova mātes vārda 2) valsts neatver kontus privātpersonām kaut kādām viņu vajadzībām, to dara katrs pats un vispār - ir juridiskas personas ( piem. uzņēmumi) un ir fiziskas personas (cilvēki). Ušakova māte ir fiziska persona un kā tāda atver kontu bankā.
jautājums
j
Kāpēc jāziedo uz Ušakova sievas privātu kontu? Vai tad tas ir caurspīdīgi? Ko saka VID?
gunars
g
Bieži vien mēs komentāros izplūstam ļoti plaši. Šoreiz ir runa par cilvēka dzīvību. Nevajag šo tēmu saistīt ar politiku. Vēlu Nilam Ušakovam tikai izveseļošanos.
Mia
M
Man tiešām simpatizē Nils un viņa darbība kā Rīgas mēram. Uzskatu viņu par izglītotu, mērķtiecīgu cilvēku. Pretenziju nav, bet.... vai tiešām ārstēšana izmaksā TIK dārgi, ka jāvāc ziedojumi? Bet viņi taču ļoti labi pelna, ir uzkrājumi, nekustamais īpašums vēl piemaksas visādas!!! Partijas biedri ir bagāti kungi... Nil, turies, bet es diemžēl neziedošu... man jāatbalsta sava mamma- skolotāja...
KLM
K
Ja Jūs būtu daudz gudrāks, tad zinātu, ka kara darbību norisi tiesiski regulē Hāgas konvencija, kuru parakstījušas karā iesaistītās valstis. Viens no šīs Konvencijas punktiem nosaka - civīltērpā ģērbti cilvēki ar ieročiem (partizāni) nav uzskatāmi par pretējās puses regulārās armijas karavīriem un uz viņiem neattiecas Konvencijas garantijas, tātad, viņi nošaujami bez tiesas un izmeklēšanas. Toties regulārās armijas formas tērpos tērptie jāuzskata par gūstekņiem, ar garantētu pārtikas devu - 75% no gūstā saņēmējas puses karavīra uztura devas. Jums, iespējams, par brīnumu, Hitlers bija parakstījis Konvenciju un tās nolikumus stingri ievēroja, piemēram, angļu, franču, amerikāņu karagūstekņi (viņu valstis parakstīja Konvenciju) koncentrācijas nometnēs saņēma 75% no vācu karavīru uztura devas, plus vēl, ja nemaldos, 1 reizi divos mēnešos Sarkanā Krusta organizētas pārtikas pakas no tuviniekiem, toties krievu kara gūstekņi dzīvoja praktiski badā, tūkstošiem ejot bojā - viena iemesla dēļ - tautu tēvs biedrs Staļins neparakstīja Konvenciju, tā nolemjot bada nāvei tūkstošus, ar vienu mērķi - lai nesekotu masveida padošanās gūstā (pie garantētas 75% uztura devas). Pats esat redzējis krievu filmās - amerikāņu, franču, angļu karagūstekņi, pie tam formas tērpos, spēlē futbolu vai volejbolu, jo nodarbināt viņus vāciešiem aizliedza Konvencija, atšķirībā no krieviem, kuri, mirstot badā, bija spiesti pat ražot ieročus, kurus vācieši izmantoja pret tiem pašiem krieviem. Kas attiecas uz Kononovu - pēc visiem Konvencijas punktiem viņš ir noziedznieks - ja dedzināja dzīvus cilvēkus civīltērpā - bandīts, ja formas tērpā - kara noziedznieks. Kas attiecas uz soda bataļjoniem - viņi izpildīja kara laika pavēles saskaņā ar Hāgas konvenciju - okupētās teritorijās civīltērpā tērptie ar ieročiem uzskatāmi par bandītiem un sodāmi ar nāvi - pēc kara laika likumiem (Hāgas konvencija) Viens piemērs Jums - amerikāņi pēc kara nošāva vienu vācu ģenerāli - viņš pavēlēja nošaut formas tērpos ģērbtos amerikāņu komandos, pārkāpjot Hāgas konvenciju, kura aizliedz to darīt. Gluži tāpat, kā Hāgas konvencija neaizliedz nošaut poļitrukus, nosakot, ka politiskie vadītāji, virsnieki, jeb kurā armija nav pieļaujami, tātad ar viņiem var izrīkoties pēc gūstā saņēmēju ieskatiem, nenesot par to ne kādu atbildību. Vācieši to arī darīja - pateicoties biedram Staļinam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas