Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Bērziņš slavē Āboltiņu: Bez viņas Vienotības eksistence būtu problemātiska

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Visu laiku biju ļoti labās domās par Prezidentu un vienmēr cildināju viņa reālo un saprātīgo domāšanu. Tagad gan man pret viņu zūd cieņa, ja viņš tā ............
no rietumiem
n
re, Mēs Kurzemnieki ļoti daudzi izsvītrojām Āboltiņu balsošanā! Es ziņu daudzus pazīstamus cilvēkus, kuri ir izsvītrojuši šo Saemas piesēdētāju, karai tur vairs nav jāparādās! Bet tiešām beidzot jāsāk strādāt! Manējie balsoja par ZZS. Citi par Nacionālo Apvienību!
aklais
a
jā, jā viņš pats! Bērziņš. Nē, viņš peld kautkādā eiforijā! Zaķi vēl būtu paslavējis! Un šis onkuls arī pēc iespējas ātrāk jāatlaiž! Bet prieks, ka Āboltiņa ir zaudējusi Saemas portfeli! Ura, ura, ura! Un tagad Zaķis uzķērās! Tākā cerams, Āboltiņa arī paziņos par atkāpšanos, no saviem Kardināla amatiem. Bet Mēs daudzi ceram, ka viņu Saemas tribīnē vairs neredzēsis! Yes! Ar kāju pa d.
Viedoklis
V
Vēlētājs ir pilsoniski nenobriedis, ja balso par partiju, bet izsvītro tās seju un līderi. Tāds vēlētājs kaut ko dziļi nav izpratis.
LV patriots
L
Tā nomenklatūra jau savējos stutē.
to >>> Patiesība
t
Principā pareizi, ja no kaut kā izaug par kaut ko. Tikai šajā gadījumā to izaugsmi es neredzu. Pie galda pasēdēt, sanāksmes vai sēdes novadīt, puķes atsevišķās reizēs nolikt attiecīgās vietās un uz tribīnes pastāvēt ir spējīgs gandrīz vai jebkurš, ja viņam vai viņai nav nepārtrauktā caureja, ja var nostāvēt, ja vispār var parunāt no galvas vai papīrīša. Tur tā lietiņa, mīļā! Tā kā šajā gadījumā nav ne to sasniegumu, ne to nopelnu, ko arī pareizi ir novērtējusi tauta, balsojot un komentārus rakstot.
induss
i
ja partijas eksistence ir atkarīga no vienas personas, tad tai cena ir trīs graši tirgus dienā. to apstiprina pat deputātu kandidāti. Bet lielākā problēma Latvijā ir paši vēlētāji. Ja Saeimā iekļust nodokļu mahinātors vai kundze kurai ir hroniska nespēja komunicēt ar sabiedrības pārstāvjiem un sava stāvokļa izmantošana savas ģimenes pensionāru labklājības celšanā un radinieku bīdīšana varas gaiteņos, kaut kas šai karaļvalstī nav kārtībā.
to Par Āboltiņu!
t
Aboltina nekadi nevar but gudraka politike LV jo gudrs politikis, pat gudrs cilveks nekad nerikotos tik meligi,zemiski un galu gala stulbi, te nav nekada sakara ar apdraudejumu valstij utt ko megina propnet dazi vinas aizstavji. Viennozimigi, pie visam vinas likstam vainiga ir tikai un vienigi vina pati. Amen
Ilgi nebūs jāgaida ka
I
Vienotība izzirs kā veca zeķe.Viņu rindās sāksies šķelšanās. Viņiem būs jāmaina nosaukums.Sķeltnieku vai intigantu partija. Divi galvenie meļi ir prom. Bērziņš piebrauc Solvitai ,cer ,ka varbūt Vienotība izvēlēs šo otreiz.
Gita
G
Tikai neeizlaid garu gaidīdams!:)
  • 2
  • 3
Ietaupītos tik daudz naudas!
I
Varbūt Vienotība nemaz nav vajadzīga? Pietiktu ar Āboltiņu vien? Kāpēc mums jāuztur ik daudz liekēžu,kurus no 2016.gada papildinās vēl valsts uzņēmumu padomes!
No vēstures
N
Par tiem bordeļiem nezinu, jo klāt nebiju. Klāt biju, kad Ārlietu ministrijas apkopēja startēja uz civildienesta ierēdņa kandidāta statusu. Eksāmenu komisijas priekšsēdētājs, vecs, sirms vīrs - miera mika pieņēma lēmumu, ka eksāmens ir izturēts. Tur bija tā - vai nu vai. Vāja orientācija bija jurisprudencē, bet augstprātības bija atliku likām.
Ušakovs
U
Geju bordeļiem? :)
  • 1
  • 0
A kas tur bija ar tiem bordeliem?
A
Vai tad āboltiņa jauniba bordelī piestrādaja?
  • 1
  • 0
Patiesība
P
Tam nav nozimes. Labs arsts ir tas, kas sak kā sanitars, nevis otrādi! es neaizstāvu konkrēti Aboltinu, bet vispar... tas ir apsveicami, ka cilveks no apkopeja...izaug par...kaut ko
  • 5
  • 2
Dievs,pasarg!
D
Bez Vienotības būtu vēl ieviests šis bīstamais progresīvais ienākuma nodoklis,samazināts PVN pārtikai un atjanotas pat slimokases-kā Igaunijā un Lietuvā!
Ko lai dara,
K
ka tauta domā citādi? Negribam vairs šo kundzi TV ekrānos...
:):):)
:
Jā, labāk gribam redzēt ekrānos mazus,krāsainus , negaumīgi ģerbtus vīreļus :):):):)
  • 4
  • 4
KERAMZĪTS
K
TAUTA AIZSŪTĪJA ĀBOLTIŅU VĒSTURES MĒSLAINĒ,BET BERZIŅŠ VINŪ SLAVE.JAUTĀJUMS, KĀ PREZIDENTS BĒRZIŅŠ IR???BEIDZOT JĀSĀK DOMĀT KO RUNĀ.
>>>???
&
Tas gan...tikai parejā tauta izvelejas pavisam citas partijas
  • 4
  • 2
???
?
6700 - nav tauta :), pat ne būtiska tautas daļa :):)
  • 6
  • 5
Buba
B
Nez kā būs, ja galdā tiks likts ( žurnaļugu caur Vienotības sēdes durvīm noklausītais) variants - Rižā kā tieslietu ministre. Ko teiks tūdaliņi, kā gadiem ilgi "jumta" turētāji tieslietu sistēmai, attiecīgi treknajai tiesu izpildītāju/administratoru silei?
Lelle to Buda
L
Ābolaine jau ir bijusi teslietu ministriene un tikai sev vēlamos tiesnešus iecēla admin. tiesās un no šiem durakiem vēl tagad tiesas vaļā netiek. Ābolaini uz miskasti kā Ukrainā caurkritušos un zaglīgos mērcē nevis vēl valsts posteni dot!
  • 8
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas