Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Bērziņš uzdod partijām vienoties par koalīcijas modeli līdz nākamās nedēļas beigām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
komunists "Bērziņš uzdod..." --- es uzdodu 11.Saemam atlaist to LV kaunu !!!
alberts
a
Bērziņš - "gudrinieks" - lai tie partijeļi izkasās sava starpa - pec tam teiksu SAVU vārdu! BET! Ko tad viņš darīs ar kremļa SC? Kur tos liks? Un kur viņš liks latvisko partiju VL? VO būs jūki,da jumori!
vairis
v
tik ātri krēslus nesadalīs
Ministry of Truth
M
Streipa termins daudzskaitļa formā.
Plus
P
vēl krieviski trīs burtu vārds...
  • 1
  • 2
Egils
E
Beidzot konkreets, sakariigs przidents ar saprotoshiem uzstaadiijumiem. kad atceros Zatleru, tad atceros pasaku par kailo karali, kur kaads beerns raada ar pirkstu un saka -- bet karalis tachu ir pliks! tieshi taads shobriid izskataas Zatlera k-s peecveeleeshanu sarunaas, jo taas ir pilniigi citas kapacitaates sarunas ar pilniigi citu svaru, nevis kaa prezidentuuraa, kur atlika vien prezenteet Valsti.
labs priekšlikums
l
zrp+ sc ir viens vesels, bet ne 53 balsis....bet sc ar zrp bloķēsies balsojumos, visu var glābt tikai tie 14 deputāti no zrp
Svins
S
Runājot par kritērijiem nākamajam valdības vadītājam, A.Bērziņš ir uzsvēris profesionalitāti. Sprudžs kvalificējas šim kritērijam? Grūti pateikt. Arī "profesionalitāte" var būt diezgan subjektīvs jēdziens.
pss
p
Smieklīgs tas Bērziņš-prezidents!Ja atceras,kā šo onkuli iecēla tagad atlaistā Saeima-SC biedrojoties ar ZZS!Kā gan viņš.,pateicībā par savu iecelšanu!
Puritānis
P
Kvalificēts vairākums =67, kas nozīmē vai nu ar SC, vai arī visas partijas bez SC (kopā 69) . Interesanti izklausās "gatavs turpmākai rīcībai". Ko tad varbūt atlaist šo Saeimu ? :)
Dr.xy
D
Berzin,ja Jus skaitat,ka esat Latvijas Valsts Prezidents,tad Jusu pienakums ir nodot tiesa pretvalstisko kremla cekistu organizaciju SC,par Valsts nodevibu.Preteja gadijuma ,ari uz Jums, attiecas Soda likuma 69.punkts par Valsts nodevibu.
par
p
valsts nodevību, kā rādās derētu sodīt zatleru, par šitāda bardaka radīšanu valstī, un par to, ka viņš deva SC iespēju savākt visvairāk balsu!
  • 5
  • 0
Mad Max
M
Un ja nesanaaks, tad Praatnieku Andzha visticamaak meklees glaabeeju pilseetaa ar riitdienu !!!
priekšlikums
p
V+SC+VL+ZZS zatleru atstājiet opozīcijā.
Troll
T
Lai būtu prezidenta Bērziņa ieteiktā plašā koalīcija, jāņem klāt ZZS, neskatoties uz Zatlera iespītēšanos. Tas ir gan lauku, gan vides, gan visas valsts interesēs. ZZS + V + ZRP + VL! = 69
  • 0
  • 0
x5
x
būs V+ZZS+SC!
borcinsh
b
zzs+sc bus zarkaa !
  • 0
  • 0
nu nu
n
Ne jau velti Bērziņs skaidri pateica - daliet mamatus. Jo tieši tas jau traucē atrast kopsaucēju - vietu daudzums pie siles. Valdiņš sacerējies uz preža vietu nākošjā reize', kā jau atlaidējs... Tātad vajag - vismaz 67 pie siles sēdošos. Bet citiem jau to nevajag - tātad pat Valdiņa komandā večiem pietiek 53.... bet kurš Valdiņam skaļi pateiks lai beidz lekties , jo par prezi nebūs...?
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas