Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Brigmanis: ZZS sarunās par nozaru sadalījumu "tabu tematu" nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Ja jau Brigmanis pazino,ka sarunas par "nozaru" sadalisanu bus "bez tabu",tad no ZZS partijas nekas pari nepaliks,jo lielakais vairums bus aiz restem.
NEMEC
N
Saskaņā ar augustā veiktās aptaujas datiem par SC patlaban balsotu 18,1% Latvijas pilsoņu, salīdzinājumam jūlijā – 17,5%, savukārt par ZRP balsotu 17,3% vēlētāju, jūlijā – 17,5%. "Vienotībai" augustā nedaudz palielinājies iedzīvotāju atbalsts, proti, ja jūlijā par šo politisko spēku balsotu 8,7%, tad augustā – 10,4% vēlētāju. Arī Nacionālajai apvienībai "Visu Latvijai!"–"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK augustā pieaudzis reitings – 7,6%, salīdzinājumam jūlijā – 6,3%. Piecu procentu barjeru vēl pārvar tikai Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), kurai augustā bija 8,5% vēlētāju atbalsts, jūlijā – 8,1%. Pārējiem politiskajiem spēkiem ir mazāk nekā 2% vēlētāju atbalsts.JŪSU KĀRE PĒC AMATIEM IR APBRĪNOJAMA ! VOT AIZIEŠU AR ĢIMENI UN NOBALSOŠU PAR CITIEM POLITISKAJIEM SPĒKIEM ..UN FIG JUMS SMASLOM!
nu
n
galīgi prātu izkūkojis
KKK
K
Labākā partija ZZS
Urrrāāā
U
Lai dzīvi LPSR LKP !!!!
  • 4
  • 0
Nu-nu
N
Par Saskaņas centru nedrīkst balsot! Tie ir vēl plēsonīgāki par visiem citiem! Ja citām partijām "otkati " bija 10-20%, tad SC tie jau sasniedz 50%. Ja Latvijā ir vēl palikuši gudri cilvēki, tad sapratīs, ka par SC nevar nalsot nekādā gadījumā. Tikai izlaupīs Latviju un pametīs pliku un nabagu!
zzs mk
z
zaļo zābaku saieta jaunais ministru kabinets grigule - premjerministre brigmanis - tieslietu ministrs dūklavs - veselības ministrs vējonis - finanšu ministrs šķesters - ekonomikas ministrs seržants - ārlietu ministrs augulis - izglītības ministrs barča - iekšlietu ministre līdaka - kultūras ministrs lembergs ... (dodiet, vairāk!) ministrs
Paga, paga un Caune?
P
Varētu būt Cūkkopības ministrs, jo pats ir liels cūka.
  • 5
  • 0
Dažas
D
neprecizitātes Jūsu komentārā - brigmanis - pieminekļu aizsardzības ministrs no apgānīšanas lembergs - Latvijas un Anglijas Karalienes tiesu ministrs
  • 4
  • 0
pretīgi
p
Gnīda min tikai "populāros" ministrus - krēslā pirdējus -, kas neko nedara, lai savu nozari savestu kārtībā. Bārzdiņu - vienīgo, kurš reāli cenšas veselības nozari reformēt - baidās pieminēt, jo redz' vēlēšanas nāk, bet tās reformas ne vienmēr populāras...
zzs un
z
brigmanis - vēstures mēsli un atkritumi.
Pie tam tāds mēsla
P
kurā Latvija ir iekāpusi tā, ka netiek vaļā un jo vairāk no tā mēsla attīrās, jo viņš vairāk smird!!!
  • 5
  • 0
Andrejs Bubinduss
A
Nozaru dalīšana, apdalīšana , finansu pārvirzīsana, politizēti, bet nozari nepilnīgi izprotoši,tikai administrēt, nevis attīstīt spējīgi ierēdņi ministrijās. Latvijas attīstībai nepieciešami nozaru speciālistu ministrijas, kuras nav politizētas.
LOPS
L
zzs, kas neko nevada .... tikai rauš un sadala
Tikko kā klausījos viņu pa radio
T
un uzzināju, cik viņš un ZZS ir daudz laba paveikuši!!! Bez viņiem Latvija vispār nebūtu!!! Es eju pie ārsta dabūt atpakaļ žokli, kurš man atkārās no šiem brīnumiem!!! :)
zvirbulēns
z
Zatlera varavīksns partija ir SC satelīts, tad jau labāk balsot par SC, ne šo mistrojumu.
Jūsu
J
nodevīgais priekšlikums šokē - jābalso par ZZS ar Lembergu un Brigmani priekšgalā, viņi, reiz aicinot tautu uz komunismu, šoreiz 100% to panāks - tauta dzīvos cepuri kuldama, Puzē uzcels pieminekli Kalpakam un Brigmanis dienu un nakti to apsargās no apgānīšanas !
  • 8
  • 2
pii
p
bet Lāčplēsis par vides aizsardzības ministru neder - tā jau Latvijā vienīgie lāči Līgatnē....
pii
p
atkal jau universālie zaldāti - rubī fišku i zivīs, i Obamās, i finansēs, i tankos..... Nu jā, viņiem jau nav jābūt nozares ekspertiem - tikai "jāmenedžē".... tāpēc arī esam pakaļā....
neticu glumiem demagogiem
n
Vai vēl kāds tic šī cilvēka teiktajam. Vēl nevienu solījumu nav pildījis un nekad vārdu nav turējis šis demagoģijas un melošanas meistars.
T
vis nesakiet - reiz zvērējis uzticību dižā Ļeņina idejām, viņš savu zvērestu nelauž, un tas, cik zināms, pilnībā apmierina otru zvēresta devēju tām pašām idejām - angļu Karalienes tiesas favorītu Puzes gigantu, kurš drīzumā aplaimos Latviju ar atrašanos premjera krēslā ! Bet demagoģijas un visādu citu nelietību meistars ir Soross, uz cīņu ar kuru aicina darba ļaužu aizstāvis no Puzes - vienīgais Saulvedis, kurš atkal cels valsti godā un pārticībā !
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas