Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ceraukstē atvadās no Dainas Grantiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laila
L
Mani satrauc fakts,ka jānotiek ir slepkavībai,lai vispar kāds interesētos par mātes likteni un ka bāriņtiesai vieglāk ir atņemt mātes tiesības nemaz neiedziļinoties problēmā.
Maigā
M
Lai Dievs dod spēku pārdzīvot šo nelaimi visiem, kas sēro par Dainu! Lai gaišs ceļš Dainītes dvēselei!
ds
d
Diena kartejo reizi parada,ka vina paliek arvien dzeltenaka netik uzpirkta no delnistiem zeel tiesaam
riebeklis to zvirbulēns
r
prokurotuura savu vaardu veel teiks, daargais! un tagad kaadus iipashus vaardus iekshlietu ministram....
zvirbulēns
z
Kur Latvijā ir aizkritis ģenerālprokurors, nu tak šausmu lietas, Jūs runājat par kliedzošām neizdarībām, bet viņš pazudis un hoķ bi što :(((
x
x
mūžīgi dvēselītei
ABC
A
Iesneigums par pazušanu policijā saņemts 12. augustā. Meklēšana, cik noprotams, uzsākta 1. septembrī. Prātam neaptverama bezatbildība un nolaidība. Cik atceros, TV ziņās viens kaimiņš teica, ka mēģinājis vērsties pēc palīdzības Interpolā, tātad vietējie policijas brašuļi dzīvojuši vienā mierā - galvenais jau ir laikā saņemt algu.
stina
s
Es domāju, ka mums nevajadzētu tik daudz gudri prātot, bet vairāk uzklausīt savus bērnus. Dažās lietās viņi ir gudrāki par mums.
stina
s
Teiksim tā. Bērni neizvēlas savus vecākus un nevar no tiem aiziet (ja vien neiejaucas bāriņtiesa). Un vardarbību izjust ir īpaši smagi, ja tā ir neizbēgama un nav atkarīga no personas brīvas izvēles. Tādēļ iestājos par bērnu aizsardzību. Agrākos laikos sievas bija finansiāli atkarīgas no vīriem; arī mūsdienās kaut ko tādu dažās ģimenēs var novērot. Agrākos laikos daudzas sievas precējās ar vardarbīgiem vīriem, jo viņām nebija citas izvēles. Un atkarība no vardarbīga vīra, manuprāt, ir nelāga. Bet mūsdienās ir arī daudz brīvu sieviešu. Un tas ir atbalstāmi! Kaut viņu būtu vēl vairāk. Un ir tādas sievietes, kas labprātāk izvēlēsies daudz piedzīvojumu kopā ar nelīdzsvarotu vīru nekā gādīgu un garlaicīgu vīru. Var saprast, kāpēc Dainas tēvs bija populārs sieviešu vidū. Dzīvot ar mežonīgu vīrieti - tas ir kā pieradināt tīģeri... Tīģera dresētājs taču zina, ka viņš riskē pat ar dzīvību. Bet tā ir viņa izvēle. Un katram no mums ir vajadzīga kāda adrenalīna deva - citam vairāk, citam mazāk. Vai var audzināt bērnus kopā ar vardarbīgu vīrieti? Nezinu, man bērnu nav. Atceros savu bērnību, baidījos no tēva. Man šķita ka mājām jābūt kā patvērumam, bet tieši otrādi mājas kļuva par biedēkli, bet dārzs par patvērumu. Domāju, ka bērnu audzināšanā vajadzīgas tēvišķas jūtas. Un Dainas tēvam tās nebija. Lai spriež bērni un viņu vecāki...
exredaktors
e
skaisti. savā laikā par bērēm rakstīja tikai VZ. jaunās mazās redaktores lielā uzdrošināšaniņās
zvirbulēns
z
Būtu jāpalīdz vecmammai, bet par to neraksta :(((
!
!
Lai mūžīga dzīvošana mazās Dainas dvēselītei!
PaPa
P
Un kapēc bildes???
maikls
m
Katru dienu mirst daudzi cilvēki - plašs darba lauks žurnālistiem, tik daudz raudošu seju var safotografēt, tik daudz skumju stāstu sacerēt. Vēl varētu sarīkot šovus ar balsošanām par drausmīgāko slepkavību, par skaistāko aizgājēju utt.
mūsu kauslīgā ģimene
m
Mīļo, mazo, kauslīgo zaglēn I, atgriezies, es Tevi gaidu, Tava J. Kopā nažus vicināt būs jautrāk! Tavi bērni gan labāk lai paliek pie vecvecākiem, tur viņiem ir drošāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas