Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Das stimmt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ggg
g
Avediet uz latviju kadu vacieti un iedodiet 100 latus izdzivosanai,,,redzesim ko tad pa latviju rakstis.vaciesi palidzes latvijai???ha ha ha ja kuram tas intrese,lai strada vaciesa laba un maksa nodoklus,Latviesi ka vergi citas valstis pelna ,lai gimeni pabarotu,lai pa dzivokli samaksatu.Da kuram ta latvija vajadziga?????
gajejs
g
tas lops pat nezin cik cilvekiem algas maksa,,galvenais ka pasa kabata pilna.
Berta
B
Laikam jau Sandrim Točam kāds labi maksā par pasūtījuma rakstiem. Ar tiem viņš jau slavens. Nožēlojami!
kādreiz uzņēmējs
k
Kalvīša laikā es godīgi maksāju nodokļus un biju labi paēdis, Godmanis pielika roku lai izputētu, Dombrovskis piebeigs līdz galam
inese
i
Mani vēl interesē, kā Kampars var izdīvot ar tiem 400 cik tur tiem latiem mēnesī... Kāpēc tas tika pacelts un tagad atkal noklusa? Kā vispār var būt inženieris -mehāniķis par ekonomikas ministru??? Kā tad viņš draudzēsies ar cipariem...
hops
h
Cik ilgi šitas lauķis, kas izskatās pēc Pietuka Krustiņa vēl vazās Latviju aiz deguna
G
G
Man arī ir augstākā izglītība, bet uz rokas ir tikai 251 Ls.Ko, nu? kā tad mūsu ministra kungs ir samelojies?Vai tikai nav sarēķinājis kopā ar ierēdņu algām, kuras pret manējo jau nu ir ai, ai...
nabadzite
n
Ka Latvija var but tik liela videja alga, ja tauta, lielaka dala no Latvijas iedizivotaju dzivo neiedomajama nabadziba? Ko nozieme videja alga? Ministri sanem nesamerigi leilas algas, saeiams deputati, ieredni sanem lielas algas, bet vienkarsa darba daritaji sanem tadas algas ar kuram cilvki pasi sevi nevar uzturet. Piemeram, Rimsevicam ir menesalga Ls, 5000/menesi un sadala so algu uz 100 civlekiem videja aklga ir Ls,400/menesi un vairak, bet sie simts cilveku patiesiba sanem Ls, 100/menesi algu.... Idioti, ka var rekinat kaut kadas videjas algas Latvija, kura nav kaut kadu standartu noteiktu darba stundas apmaksai, ka tas ir Vacija, kur zin, ka darbs Vacija nedrikst but apmaksats zemak par Ls,6stunda.
nazis
n
Veel viens mudaks meegjina uzsildiit nedeelju vecu zupu. Chalis pat neapjeedz, no kurienes naak statistika, bet rakstiit patiik! Statistikas paarvaldei dati naak no VID, savukaart tiem ir info tikai par legaali nomaksaataas algas apmeeriem (spriezhot peec nodoklju apjoma). Tai pat laikaa vismaz 50 % sanjem visu vai dalju algas aploksnee, tas noziimee, ka videejaa alga Latvijaa stabili ir 600 un vairaak EUR.
Patiesība
P
Super raksts. Precīzi kā naglai uz galvas.
artūrs
a
Eu, Bojār, šitie ir tavi žurnālistikas un redakcijas neatkarības paraugraksti? Alaidiet taču vienreiz to Toču. Es angļu valodā varētu uzrakstīt sakarīgāku tekstu- teikumi nesaistīti, ievada nav, kaut kādi muļķīgi izvilkumi no vācu valodas, doma neuztverama, virsraksts vienkārši pastulbs. Ko vēl pateikt?
ha
h
var jau uzskatīt ka kamparu aprej, taču fakti ir pareizi, valdībā neviens nedomā par tālākām sekām no lēmumiem, tikai grib atkratīties dotajā brīdī no svf mājasdarbiem, nodokļus ceļ kad to nerīkst darīt, algas samazina kad cilvēki nespēj siltuma rēķinus apmaksāt, rezultātā kontrabanda, parādi, iedzīvotāju aizbraukšana, inflācija, ekonomikas stagnācija, pensiju sistēmas krahs
,,,,,,,,,
,
Jus varetu man paskaidrot, kadel lidzigi ka Igaunija so amatu neienem kads 30-gadnieks vai 40-gadnieks ar labu izglitibu (EM valsts sekeretars Puce saja kategorija neietilpst, jo blame valsti ne sliktak ka Kampars ar savu mulkibu)?
līdzdalībnieks
l
Kampars ir 28.aprīlī intervēts Frankfurter Algemeine Zeitung. Pēc tam tās žurnālists intervijas tekstu vēlreiz saskaņojis ar ministru vai ministrijas ierēdni. Intervijā (sk. FAZ.Net) par Latviju ir teikts: "Die 2,2 Millionen Einwohner verdienen im Monat 600 EUR"; "Das durchschnittliche Monatsgehalt in Lettland betraegt 600 EURO Netto." ["2,2 miljoni iedzīvotāju mēnesī pelna 600 eiro"; "Vidējā mēnešalga Latvijā ir 600 eiro neto"] Intervija rada iespaidu, ka visi Larvijas iedzīvotāji (nevis tikai nodarbinātie vien) pelna pa 600 eiro mēnesī. Turklāt strīdā ar "Pietiek.com" žurnālistu Kampars atsaucas nevis uz ēnu ekonomikas aprēķiniem, bet to, ka žurnālists pārpratis CSP datus un ministra domāto bruto par neto [kas nav taisnība]. Tā ka Jūs, godātie kungi un dāmas, aizstāvot vienotībnieku ministra tiesības strādāt slikti, izdomājiet varbūt kādu jaunu argumentu... ja varat!
Amēba Planktonovna
A
Tiešām, izskatās,ka Kampara vietu vēlas ieņemt cits gudrinieks. Pirmspensionārs. Tagad šie amati ir vienīgie,kur ciema muļķīšiem iespēja tikt pie normālas pensijas. Izskatās,ka tie multeņu tēli ne par ko citu nedomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas