Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

"Delna" pētījumā kritizē KNAB par stagnāciju un norāda uz darbinieku izdegšanas sindromu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aiaiai
a
Sarmucis riktīgi iebiedējis pērkamos komentētājus! Suņi laikam zina ko ēduši!
dakteris
d
Hmm, te pat bez mikroskopa redzams, ka pēdējos mēnešos sākusies sorosītu mērķtiecīga sarosīšanās, lai no KNAB aizvāktu Vilnīti. Šajā kontekstā tiek pievilkti gan sievas parādi, gan mistiski škeleti "skapī", gan ašie "pētījumi" par KNAB darbību. Starp citu, cik tādu ir bijis Loskutova laikā? Likumsakarīgs secinājums - viņš traucē VIENOTĪBAS vai Sarmītes tālākajām shēmām, jo neierakstās viņu atbalsta grupā. Paskatīsimies, kurš tiks iebīdīts Vilnīša vietā?
He he...
H
Ko tu... Šitiem ta atļauts viss... Bet galvenais grēks Vilnītim , ka tas < iespējams, bez apdomas nesniegs atzinumu par jaunās PILS saimnieces- sarmuča bezbēdīgo biznesiņu par kuru jau 2003. gadā Knab interesējās un kura rezultāti tā arī nav publicēti... Atklātība Delnas izpratnē... he he...
bāleliņš
b
Kas tā ir Lolitas Čigānes gatavošanās vēlēšanām tajā biedrībā tagad labāk būtu klusēt ,ja nebūtu politikā kopā ar Ēlerti tad saprastu ,bet tagad tā jau ir reklāma un te darbs KNAB pret pašu DELNU.
marts
m
Tā ir, tikai vai TP viņu meklēja? Viņš vairāk piesedz LPP, kā nekā Godmanis viņu iecēla amatā. LPP vienmēr it kā otrā plānā, tāpēc jau Šķēle stutējas viņiem klāt, ka tās partijas vārds nav tik sasmērēts - pēc Rīgas Domes vēlēšanām taču izdomāja atgriezties.
Lelle
L
Šitais jefuliņš ir tukša vieta un tukša skaņa...ieliktenis ar skeletiem skapī. TP ilgi meklēja, kamēr tādu atrada, nu īsts zelta gabaliņš.
docis
d
KNĀBim jāatrodas citā pakļautībā, piemēram Sudrabas.
no malas
n
Vilnītis piekrīt, ka birojam ir jātiecas pēc augstākiem darba rezultātiem un augstākas latiņas sasniegšanas, viņš atzīst, ka, kopš atrodas amatā, lielas lietas birojs neesot sācis izmeklet. ___________________ Nu Vilnitis jau tamdel ielikts, lai visi gali udenii.
Vientulais vilks
V
TRAPITS DESMITNIEKA.
ciniķis
c
A kas tā tāda delna ir, ko ēd, no kā saņem finansējumu ar kādām tiesībām un, galvenais, kā uzdevumā un interesēs veido savus "pētījumus"? Ja jau pa tēmu kaut ko pļurkstētu, bet nē tak, ar demagoģiju nodarbojas un pekstiņus stāsta. Augstākā līmeņa politisko korupciju nav reāli atklāt, kamēr par to pašu KNAB lemj augsti un daudz korumpēti politiķi. Bet tas ir sīkums, delna kādreiz varētu paanalizēt pašu politisko sistēmu, bet tā, lai sabiedrībai būtu saprotams. Bet politiskā sistēma ir radīta tā, lai ar augstākā līmeņa korupciju cīnīties nebūtu iespējams. Nu iedomājieties paši - visas galvenās tiesībsargājošo iestāžu amatpersonas amatā ieliek vai apstiprina politķi. Tas ir - ģenerālprokuroru, AT priekšsēdētāju, visus tiesnešus, VID ģenerāldirektoru, Valsts policijas priekšnieku, Drošības policijas priekšnieku utt. Kā jūs domājat, viņus amatos ieliek viņu "zināšanu" vai profesionalitātes dēļ? Nē, tāpēc, ka viņš ir savējais, tāpēc, ka viņš atbildēs par partijas drošību un nepieļaus, ka pret politiķiem vispār kaut kas tiek veikts. Nu nepieļaus, un jebkuru iniciatīvu nogremdēs jau pirmsākumos, vai arī nostučīs, ja rokas būs par īsām kaut ko apturēt!!! Likums ir speciāli sarakstīts tā, ka tam pašam KNAB darbiniekam, lai viņš veiktu savas slepenās darbības ir jāiet gan pie sava priekšnieka, gan pie prokurora, gan pie tiesneša. Varbūt kāds domā, ka Ģenertālprokurors neko nezina, ko dara viņa prokurori? Vai varbūt AT priekšsēdētājs nezina, kādas sankcijas dod viņa tiesneši? Ja viņi to nezinātu, tad viņi savos amatos ilgi nesēdētu. Augstākā līmeņa korupciju var apkarot tikai tad, ja KNAB ir neatkarīgs un patstāvīgi veic slepenās darbības un vāc pierādījumus. Tiklīdz ir jāiet pie kāda politķu ielikteņa, tā var aizmirst, ka politiķis par to neuzzinās.
dzeris
d
Kurš šaubās, ka TP apmierināta, par to jau arī cīnījās. Ja Loskutovs būtu imitējies darbību, kā tas dīvainītis Vilnītis, kas tur iestutēts, TP arī ar Loskutovu būtu apmierināta. Tur vajadzīgs cits vadītājs pēc vēlēšanām, Vilnītis neko vairāk, kā atskurbtuvi, vadīt nespēj, un arī diezin vai.
Izidors
I
sačakareeja to KNABu teepisti akončaķeļno ...iespeejams , ka tas buus jaaatjauno naakošajai valdiibai , peec veeleešanaam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas