Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dienas pētījums: Dienvidu tilta cēlāji strādāja viens otra labā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alnīc
a
tas wis ir sviests, tad jau labāk www.izmanto.lv
Dundurs
D
Bzzz, bzzz - nekas precīzāks tā arī netika pateikts! Skandināt pilnām mutēm 27. milj., 27. ļimoni u.t.t.. jau var, bet, ja tālāk neparādīsies detalizētāka informācija, tad šai bļaustīšanai jēgas nekādas! Jārok dziļāk! Piesiet bumbas J.Birkam kā pēdējam, Aksenokam, kā priekšgājējam utt, plus vēl pirms vēlēšanām ir ļoti primitīvi! Jāņem priekšā dokumentu, tāmju sagatavotāji, tad būsim tuvāk, bet citādi vienkārši ķengāties ir sekli un neko neizteicoši vārsmojumi! Maksāt, mēs maksāsim visi!
Trozzkis
T
Es domaaju ka centraalie figuranti shajaa lietaa ir Bojaars, Ameriks un Kreituss, kas arii visu celtnieciibas procesu organizeeja un principaa visas prasiibas buutu jaaveersh pret vinjiem. Tas kas notika peec Bojaara - Jaunaa Laika un TB/LNNK valdiishanas laikaa - nu tur jau vairaak neko daudz mainiit nevareeja liigumos :(
Girts
G
Ai, nu cik jūs varat ņemties pa tukšo. Tak Dombura raidījumā viss tika smuki salikts pa plauktiņiem un šis tilts nav dārgākais tilts pasaulē un pat ne tuvu tam. Dārdzība sanāk dēļ tā ka puse summas ir finansējuma % + dārdzību rada daudzās estakādes + metāla cenas kas tajā laikā strauji uzkāpa pasaulē. Pat ļoti iespējams ka RD nenostrādāja līdz galam augstākajā līmenī lai aizsargātu savas tiesības - piemēram valūtas risku uzņemšanās, bet nu tā jau ir visās valstīs ka valsts sektora iestādes ir daudz kūtrākas nekā privatās struktūras, jo runa tomēr iet par naudu kura viņiem nepieder. Bet nu tajā pašā laikā es domāju ka ir jāizbeidz šī apokaliptiskā ņemšanās ka šis tilts ir dārgākais pasaulē, ka visi zagļi, etc.
APELSIINS
A
KORUPCIJAS SIMBOLS, IZPILDĪJUMĀ UN KRĀSĀS!
APELSIINS
A
TILTA KRĀSA IZSAKA VISU!
Elizabete
E
Vienīgais saprātīgais komentārs, ko atbalstītu ar zvaigznītēm, bet nav vairs vietas. Kad Saeima vienreiz pārtrauks Leiškalna demagoģiju un "bremzi" un pieņems normālu īpašumu deklarēšanas kārtību? Kamēr VID nav tiesību un iespēju pārbaudīt, no kurienes miljonāriem nauda aug, tikmēr jau zagšana turpināsies bezgalīgi.
nav runa par braukšanu
n
Runa ir par IZMAKSĀM - par to, cik no tām izgājušas tiltam, cik - pa kabatām.
un
u
"Speciālisti izpetījuši, ka tunelis izdevīgāks par tiltu". Kuri speciālisti?
braucēja no kreisā krasta
b
Dienvidu tilts ir ātrs, ietaupa degvielu un laiku. Ir pat aizmirsušies mūžīgie sastrēgumi uz Salu tilta. Vai tas ir mazsvarīgi rīdziniekam?
zin, ko !
z
"...... uzlikt uz gadiem 20 restes un nelaist nevienu laukā." - tā maigi .....bez roku ķēzīšanas
zin, ko !
z
viens nav karotājs.
Butu
B
tik viegli visus zadzejus nolikt pie malas. Sakt petijumu algu - privatmaju,auto utt atbilstiba. Un ja nevari pieradit par kadiem lidzekliem celi vai iegadajies, tad cietumaa par krapniecibu. Un ja radi aizdevusi, tad arii radu labklajibu petit, tad tie atri nobitos resno radiniekus slepjot! Bet gan domaju, ka tad saktos pasutijumu slepkavibu laiks, jo biezie gribes novakt racejus....
SOS
S
Sudraba pati sēdēja PAREX bankā Karginam pie labās rokas un redzēja, kā finansē Dinvidu tiltu. Lai netēlo tagad pareizo un pārgudro.
šoferis
š
Dienvidu tilts ir skaists! Bez Bojāra domes vēl tagad nekas nebūtu uzcelts. Kas ir izdarīts Aksenoka un Birka laikā? Četrus gadus zaguši un shēmojuši LABĒJIE! Nebalsosim par TP, TB/LNNK, LPP/LC, LSDSP un Jauno laiku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Amatpersonu atbildību par Dienvidu tilta būvniecību nevērtē, aicinās palīgā ekspertus


Dienvidu tiltu turpinās būvēt

Bojārs: Dienvidu tilts ir viens no vislabāk realizētajiem projektiem Latvijā

VK: izšķērdēti 27 miljoni latu; Birks - summa šokējoša

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas