Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Divu lidmašīnas avārijā cietušo stāvoklis joprojām smags

Sieviete, kuras veselības stāvoklis pēc sestdien notikušās avārijas no visiem cietušajiem ir vissmagākais, pirmdienas pēcpusdienā tiks pārvesta no Tukuma slimnīcas reanimāciju uz Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcu (SKUS), kur viņai plānots veikt operāciju, _Dienu _informēja Katastrofu medicīnas centra direktors Mārtiņš Šics.

Sievietei, kas dzimusi 1988.gadā, konstatēti mugurkaula lūzumi un mugura smadzeņu bojājumi, kā arī ķermeņa lejasdaļas paralīze, stāsta M.Šics.

Smags veselības stāvoklis šobrīd ir vēl vienam no cietušajiem, viņš atrodas SKUS reanimācijā. Pieci cietušie ar dažādām traumām – mugurkaulu, iekšējo orgānu bojājumiem, smadzeņu satricinājumiem, sasitumiem u.c. – turpina ārstēšanos SKUS un Traumotoloģijas un ortopēdijas slimnīcas nodaļās.

Savukārt viens no cietušajiem, 1989.gadā dzimušais jaunietis, izrakstīts mājās no Tukuma slimnīcas. "Viņš dzimis laimes krekliņā," saka Tukuma slimnīcas direktore Dzintra Rabkeviča, stāstot, ka viņam nav konstatēti lūzumi, tikai ārēji sasitumi.

Jau vēstījām, ka sestdien Tukuma rajonā notikušajā lidmašīnas avārijā gāja bojā 1958.gadā dzimušais pilots un septiņi lidmašīnas pasažieri cieta. Kā Valsts policija pavēstīja aģentūrai LETA, cietuši 1983, 1987. un 1989. gadā dzimuši vīrieši, trīs 1990.gadā dzimuši jaunieši un 1988.gadā dzimusi jauniete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas