Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovska paziņojums par V.Vīķes – Freibergas kandidatūras virzīšanu ES prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
g8
g
Neaizmirsisim ka Latvija ir izveidojies SARKANAIS trijsturis Usakovs, Slesers, Kalvitis, pats Putins bija Kalviti izsaucis uz Maskavu un personigi deva instruktazu ka rikoties x stunda, kas jadara x stunda to Usakovs zina pats, tada nedrosa situacija cilvekus kas stingri atbalsta Latvijas suverenitati var un vajag virzit atbildigos amatos. Freibergas kundze ES prezidenta amata varetu daudz izdarit Latvijas laba ja gadijuma kada x stunda patiesam pastav dazu uz austrumiem orientetu politiku galvas.
lops
l
Common, VVF dzimusi Latvijaa, cik tur 12 gados atbrauca uz Kanaadu. Vai vinai ir kaut kaadas juutas pret Latviju iznemot karjeristiskas ieceres? LIekaas nu mieraa, shitais nav vajadziigs vispaar! Nevajag LV nekaadu publicitaati un ES iegus lielaaku labumu bez jebkada LV "pabalsta".
zvirbulēns
z
Nē! Nevaru Tev piekrist!
un
u
Tava vieta zirgu mēslos, zvirbulēn.
zvirbulēns
z
Freiberga nekad nav bijusi ministru prezidente, bet ļaunumu Latvijai-latviešiem viņa tiešām nodarīja lielu. Viņas sapnis bija izveidot te jaunu nāciju - visu tautu latvieši, daļēji viņa pavirzīja Latviju šajā virzienā, tagad te latslāvi, ka ne saskaitīt. Valsts valodas likumu ar sabeidza! Bet ES viņai vieta, tur visi ir pasaules pilsoņi, globālisti, lai tas amats tiek, nekulsies pa Latviju, un tas nav slikti!
Toļķis
T
Kā Ministru prezidente Vīķe-Freiberga Latvijai nodarīja lielu postu -- ja pats nepamanīji, izlasi Māra Ruka grāmatu. Kā ES Prezidente viņa mums varētu izdarīt vēl lielāku postu. Lai Dievs nedod!
EM
E
Atbalstu un vēlu veiksmi.
DD1
D
Atbalstu Dombrovski pilniibaa, arii VVF izvirziishanaa. Tie ir cilveeki, par kuriem nav kauns, ka tie paarstaav Latviju.
Clash
C
Luksenburgas Junkers būs kā likts, lielie negribēs vienoties par lielo, bet Luksenburga ir ES šūpulis no paša sākuma.
jamy
j
beidzot Dombrovskis parada mugurkaulu, pirmais - labais iznaciens. Liecina par nobriedusu politika domasanu ! Apsveicami !
varāns
v
Nu nav viņai nekādu izredžu, riebjas, ka it kā aiz cēliem nolūkiem slēpjas JL politiskās spēlītes, lai novērstu uzmanību no budžeta un tā ietekmes uz iedzīvotājiem!
To VVF
T
Beidziet kāst Latvijas naudu un padomājiet arī par savu tautu. Ja Jūs ievēlēs, tad latviešiem kā nācijai ir beigas, jo mēs nekad vairs nebūsim neatkarīgi. Un karma Jums par varaskāri.
BLEDIS
B
Nu joki, mana draudzene.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas