Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dombrovskis labklājības ministres amatā redz Vinķeli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Un tā - pateicoties tādiem kā šis Dombrovska lēmums - aikziet pasaules godība.
aikziet,aikziet
a
pasaules godība jā,bet ne Dombrovskis
  • 0
  • 0
Karamele
K
Vēl viens iemesls, lainebalsotu par "Vienotīvu". Viņķeļi no politikas jātur tik tālu, cik tik var. Jura Viņķeļa rebes un gaišā Ilzes personība ir divas dažādas lietas?
rebes taisa visi un, kas jo VAIRĀK
r
taisa,jo vairāk CITUS redz un brāķē
  • 0
  • 0
Dīvaini!
D
Vai tad kopš 1991.gada nepārskatīto iztikas minimumu Dombrovskis joprojām neredz?
pietiek,ka MĒS to redzam un,
p
paldies Dievam, ka ar visu nepārskatīšanu VĒL esam dzīvi un nenosprāguši...lūk, lemburgs ar to minimumu it kā iztikt nevarot - tā ļaunas mēles runā...
  • 0
  • 0
Zanei
Z
Varaskāre un ļaunums - lūk, kas vainas Ilzei, un izglītība tur neko neglābj!
bet, kas gan zani no ļaunuma
b
PAGLĀBS,jo IZGLĪTĪBA zani nudien neglābs
  • 0
  • 0
zilzīlīte
z
Faktam taisnība - lielāku intriganti, shēmotāju un vienkārši ļaunu cilvēku grūti iedomāties! lai Dievs stāv klāt tiem, kas nav ar mieru viņai kājas bučot un celt uz augšu pa karjeras kāpnēm!
BET KĀ AR DIBENA BUČOŠANU -
B
vai tur arī dievs klātu stāv?
  • 0
  • 0
Kristietis
K
Dievs, sargi mūs nošīs sērgas!
balso par Vienotību - tad sērga tev
b
Komentārs
  • 1
  • 0
zahars
z
Vai tiešām Vienotība nespēj atzīt Jaunā laika kļūdas, kad ministriju sadalīja, lai iztaptu Repšes &Audera politiskiem niķiem, bez kāda labuma valstij. Ministrijas atkal jāapvieno, jābeidz šķiest nodokļu maksātāju nauda! Tur gan ir pilnīga taisnība , ka apvienotās ministrijas ministram jābūt no premjera partijas.... Par kandidāti - noteikti labāka par vairumu vienotības ministru.....nerunā klajas muļķības...... Parasti runāt un darīt ir divas pilnīgi dažādas lietas. Kā tiks galā ar Vienotības iecienītajiem dubultstandartiem, kā spēs vadīt ministriju - tās nav PS iemīļotās raganu medības, tur arī ko labu jāpadara...
Zane
Z
Kas vainas Ilzei un izglītība sociālajā jomā arī viņai atbilstoša!!!!!!!!!!!
tev taisnība -
t
nav ne mazākā vaina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
  • 0
  • 0
Jautājums par apšaubāmo izglītību
J
Sociālā darba augstskola "Attistība" tiešām cienīgi. Kārtējā kaktu augstskola, kas savas eksistences nodrošināšanai apmāca profesijās, kuras citviet modernajā pasaulē veic Latvijas nekvalificētie aizbraucēji, bet likumos iestrādā, ka vajag tur mācīties, lai tādu profesiju darītu Latvijā. Bet, ja jau vidusskolēns grib kļūt par Ministru prezidentu, tad jau augstskolas ar intriģējošo nosaukumu Attīstība absolvente var vadīt finanšu ietilpīgāko un sarežģītāko ministriju. Būtu vismaz ieturēta vienāda pieeja :)
Absolvente
A
Var jau strīdēties par augstākās izglītības kvalitāti vispār- bet ilgu laiku "Attīstība" bija vienīgā un labākā sociālā darba augstskola un tikai vēlākos gados RSU un LU sāka mācīt soc.darbu. Nejaukt ar laužu aprūpi,kas ,protams,arī ir cienīgs darbs,bet augstāko izglītību neprasa.!!!!!!!!!
  • 1
  • 4
...
.
Man liekas, ka ir labāki kandidāti kaut vai ZRP, jo beidzot par ministiriem jābūt cilvēkiem ar normālu izglītību, nevis tādiem, kas paši sevi sauc par pusinteliģentiem bezdarbniekiem. bez tam - pietiek jau ar Ekonomikas ministrijas sili, vēl sāks to pašu darīt Labklājības ministrijā. Dalīs algu subsīdijas siles uzņēmumiem tā, ka maz neliksies un vēl pēdējo naudu atdos bankām, lai gan visiem skaidrs, ka visa finanšu sistēma ir sabrukusi, nav jēgas tai piegādāt vēl vairāk naudas.
ja,jā
j
Pareizi ir, skaudība un naids vien rinķī virmo!
spīdola
s
Nekrietni un negodīgi cilvēki aprej Dombrovski, jo viņiem nekad nenostāties ar viņu uz vienas strīpas - pārāk īss rumpis un tuvredzīgas ačeles, par prāta spējām vispār nerunāsim!
Par pareizajiem
P
Lileisks kandidaats jo veinmeer stingri prasiijis oligarhiem lai tie pacelj pensijas vienmeer bijusi par pabalstu palielinashanu un prasijusi lai ir cilveekiem augstas pensijas ir fanatiski ciniijusies lai ir auhgstas pensijas. Es to nedzirdeeju bet tam jaatcic tachu labs gandidaats
kauns,kauns!!!!
k
Ej vēlreiz uz skolu mācīties un tad savas spožās domas izrādi valstij. Kauns par tādiem tumsoņām!
  • 3
  • 2
Anna Cine
A
Gudra un taisnīga redzas Ilze Viņķele.Ja salīdzina ar blēdīgo,negodīgo un viltīgo Vinetu Muižnieci,tad ir kā diena pret nakti.
vilis
v
Gudra galva.Māk diskutēt.Saredz galveno.Labs kadrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas