Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dombrovskis: PVN nākamgad palielinās, ja nespēs citādi nodrošināt budžeta konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ārā diedelnieki, ārā !!!
Ā
Kāpēc Dombrovski neviens neintervē par viņam darbiem ko viņš šobrīd dara...?? Neviens neko nezina, ko valdība šodien dara....??
Jecis
J
Ar vien neloģiskāki pasākumi. Nav ko teikt
spriidiic
s
Kas taa par uzmaaciigu ideju ,ka kaads taisaas ko sakaartot un izbeigt laupiit? Tiem ir pavisam skaidrs uzdevums - ar civilizeetaam metodeem likvideet latvieshu ekonomiskos pamatus , tad varees arii teritoriju pievaakt. Shinii zin,aa starptautisko naudas maisu un Maskavijas paarstaavju pretrunas nepastaav. Patiesiibaa , nav jaapievaac teritorija(Abrenee ir rak,eshu baazes, to vajadzeeja) , ja vara jau pieder.
natsy
n
Njaa... vot interesanti tur saimaa ir vispaar kaads kam ir ekonomiskaa izgliitiiba? Izskataas laikam ka nee... nodoklju palielinaashana radiis vienkaarshi lielaaku nodoklju nemaksaashanu, (kas apstiprinaajaas ar nodoklju palielinaashanu uz 21%) veidosies vienkaarshi bartera sisteema, kur zaudeetaaja buus valsts un vispaar neredzees ne santiimu savaa kasee... piemeeram ja es uznjeemuma iipashnieks piedaavaashu savus pakalpojumus citiem uznjeemeeiem pret vinju pakalpojumiem.. Vispaar nesaprotu kaads tolks njemt tos aiznjeemumus ntos miljardus, lai esoshaa valdiiba veel vareetu paspeet sastuukjeet savas tukshaas kabatas? ja tie politikji aiznjemaas... tad lai vini (vai partijas) arii lai garantee aiznjeemumus (mosh ar savu naudu), taapataas bankrots buus liekas ka latvijai var paliidzeet vieniigais autoritaars rezhiims... kaa tas jau bija noticis 1934 gadaa...
lno
l
Jā, nav vairs trekno gadu garantu!:) Žirafēm atgādināšu, ka solījumu par PVN paaugstināšanu uz 23% parakstīja Godmaņa valdība.
Orange Monk
O
Nu, ko... JēLīšu vārguļi, ieskaitot Lācīti, nespēj SVF nekauņām un taisnprāšiem pateikt nē, par PVN 23%, ko apsolījis baņķieru paklājiņš Godmanis... Loģika beidzas, solījumi pazemīgi un ciniski jāpilda, jo virenīgi pildīšana pierādīs, ka ar 23% PVN nav iespējams nodokļu ieņēmus palielināt, toties ši padevīgā pierādīšana sagraus Latvijas ekonomikas atliekas uz ilgu laiku. Kāpēc Dombrovska šizofrēniķu brālība tik vienkāršas lietas nevēlas saprast? Nesaprašanas rentabilitāte?
artūrs
a
Mācieties no priekšgājēju kļūdām Valdi! Neko nodokļu celšana nedeva. Un vēl bliezīs augšā... Tā, katrā ziņā budžetu neaizpildīsi.
lno
l
Šobrīdējā valdības pozīcija stiprina atmazgātāju pozīcijas, bet vājina VID. _________________________________ Kā rāda pieredze, tad VID ar atmazgātājiem ir strādājis roku rokā. Vai atceries Dinaz, kurš valstij palicis parādā pārdesmit miljonus un kura īpašnieki joprojām darbojas biznesā?
gugu
g
Pa Godmaņa taku uz saulaino tāli! Kad beidzot beigsim laist muļķi un sāksim ko darīt? SVF jau sāk domāt, vai ir jēga runāt ar mums - mājam ar galvu, iesniedzam "interesantus" priekšlikumus un beigu beigās izdaram pa savam.
janis
j
Pareizi ir tie viedokļi, ka PVN nav uzņēmuma līdzekļi, bet faktiski no brīža, kad saņem PVN līdz brīdm, kad to samaksā, tas ir īstermiņa kredīts uzņēmumam. Un šobrīd vienīgais, jo bankas īstermiņa kredītlīnijas vairs nedod. Tad lūk, lai uzņēmējs šos līdzekļus saglabātu savai uzņēmējdarbībai, viņš ir ieinteresēts mēģināt PVN summu ar fiktīviem līgumumiem "atmazgāt". rezultāts. Valst nesaņem neko no aprēķinātā 21%, bet uzņēmējs atgūst ~ 11% skaidrā naudā, ko var izmantot algu izmaksai utt. 10% aiziet PVN mazgātājiem un kukuļos VID. PVN būtu jābūt maksimāli tuvu 10%, lai uzņēmējiem nav izdevīgi to "atmazgāt", bet "mazgātājiem" tas nav interesanti. Šobrīd uzņēmējs ir psiholoiģiski gatavs maksāt PVN 8-10% apmērā. Jautājums tikai, kas to iekasē - VID vai atmazgātāji. Šobrīdējā valdības pozīcija stiprina atmazgātāju pozīcijas, bet vājina VID. Tad kā ineresēs strādā valdība?
Malēnietis
M
Nemz mani nepārsteidzāt, EINĀRS pārgudrītis!
!
!
Tā, ka privātais pasūtītājs man visu laiku prasa - vai nevar bez PVN. Izrādās, var.
jo lielāks PVN jo mazāk
j
Jo lielāks PVN, jo mazāk naudas nodokļos ienāk budžetā Kāpēc dumbrovskis grib vēl vairāk sagandēt budžetu?
Uldis
U
Tagad ir nepārprotami skaidrs, ka valdība kā marionetes izpilda kāda augstāka staptautiska spēka pavēles un rīkojas pretēji Latvijas valsts interesēm. Ne Dombrovskis, ne Repše nav muļķi, kas nesaprot un neapzinās savus publiskos izteicienus. Īr pienācis laiks aizmēzt vēstures mēslainē visus pašreizējos politiķus.
rpg
r
lai tik paceļ, es metīšu ar kurpi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas