Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Dombrovskis: SVF Latvijai izvirza jaunus un smagus nosacījumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Egis64
E
Izpildot SVF nosacījumus LR zaudēs vairāk nekā iegūs aizņemoties. Nodokļu likmes pacelt nevar, jo tāpat jau nodokļu ieņēmu mi samazinās. Progresīvo nodokli ieviest nav jēgas, jo Latvijā nav vidusslānis. Samazināt vēl vairāk izdevumus budžetā nevar jo eksports izlīdzinājies ar importu - katrs samazinājums tieši atsauksies uz IKP (1 % samazunājums budžetā vismaz o,33% samazinājums IKP neņemot vērā multiplikatorefektu). Jādomā par ieņēmumu palielināšanu nevis izdevumu samazināšanu.
ELFA
E
Pat nelasot pašu rakstu ,ir skaidrs ,cik briesmīgi ir šie SVF,kādās grūtībās tiek nostādīta ''grūdienīši -valdība''.Visā pasaulē informacija tie kautvai izzīsta no pirksta .Neticu , prasības ir pavisam citā virzienā ,ko nu nekā nevar izpildīt -Ķeršanās klāt augšgalam .Būtu muļķīgi domāt ,ka SVF nav skaidrs skats uz šis valsts cilvēku ienākumu skalu .Jau patreizējās pensijas ,ne tuvu nav izdzīvošanas līmenim ! Ja Lietuvas jaunā prezidente ierosinās diferencētu pensiju samazināšanu ,tas nozīmē ,ka viņai gan galva strādā pazeizā virzienā.Liekas ,ka drīz pienāks laiks domāt par emigēšanu kautvai uz Krieviju ,jo tur krīze sākot mazināties .Vai uzvilkt baltu nakts kreklu un taisnā ceļā uz Daugavu ,lai beidzot būtu miers valdībai no šiem čīkstuļiem -pensionāriem !
anna
a
"Viņš gan neatklāja, kādi ir šie jaunie SVF nosacījumi, jo sarunas ar aizdevējiem ir konfidenciālas".-Un mēs tik par to maksāsim??!
bumbum
b
Dombrovskis jau pie šitā visa nav vainīgs, ko jūs cilvēki ņematies! Viņš protams, ir tālu no perfekcijas un viņi tiešām pieņem dažbrīd pilnīgi debilus lēmumus, bet tomēr - ticiet man - gan jau ka viņš arī iztiktu bez šitās spriedzes, un gan jau viņam nesagādātu arī lielas problēmas demisionēt ,gana gudrs lai bez darba nepaliktu, kaut vai izbrauktu no valsts un ar saviem fizikas likumiem ņemtos... bet ko mēs tālāk darīsim, ko? Nu labi, varbūt viņi nav nekādi tautas glābēji, bet kas tad tālāk? Liksim TP zagļus atpakaļ ko, lai savāc visu un iztirgo krieviem? Tagad Kalvītis protams, provocē tautu ar saviem izteikumiem , ka tieši šī valdība (JL) valsti tā novedusi... (nesaku , ka nepalīdzēja novest)...Viņa laikā viss bija kapitāli un gāze grīdā... debiliķis resnais!
Māra
M
Es zinu , no kurienes lai ņem naudu - nevis jāgriež nost sociālajam budžetam, bet lai valsts sūdz tiesā visus šitos Parexa šņagas un par to atbildīgos cilvēkus- Slakteri un Godmani ieskaitot- par valsts mantas tīšu izsaimniekošanu un piedzen no viņiem tos miljardus ko tie ir saņēmuši kaut kādās 150 000 lielās mēnešalgās un tagad jau bezdarbdienu pabalstos! Lai atdod manu naudu, viņi nav nekas cits kā prasti zagļi, kuri katru caurumu aizbāž ar sazagto naudu , lai atļauj zagt vēl tālāk ! Nožēlojami...
jam
j
Šķēli,Lembergu,Kalviti,Segliņu un citus vainīgos tiesāt-nekavējoši!
baznīcas Kornēlija
b
Dombrovsky iztirgo vēl to,kas palicis pāri no Latvijas.Pēdējo kreklu pārdod SVF.
ugu !
u
nosacījumi = VECIE - tikai svarā pieņēmušies - saucas - SVF SARGĀ SAVU naudu..
ugu !
u
Apstāties tik traki MELOT un IZPILDĪT vienreiz tos VECOS nosacījumus.
Lelle
L
$ūdi tikai sākas...augustā Dombrovskis demisionēs, rudenī valsti gaida defolts....
Anna.
A
Vēļēšanas pagājušas ,kas vēl jāslēpj no tautas.Melot vairs negrib,tagad ieņēmuši noslēpumaino klusēšanas taktiku.Kamēr netiks runāta skaidra un atklāta valoda ar tautu,un kāmēr vien valdība to nesapratīs ,ka mēs gribam zināt ,kas tiek lemts atieksmē par latvijas tautu un zemi,lai valdība necer ,ka tauta viņiem ticēs,un viņus atbalstīs. Tā viņi grims arvien dziļākā purvā,jo mēs tiekam nošķirti no patiesības,kas valstī notiek,un viņi izraisa pret sevīm vēl lielāku nepatiku. Mēs gribam zināt patiesību,lai arī kāda tā nebūtu.
Tev
T
Atkal lietas tiek bīdītas aizmuguriski,un pa kluso ,lai tikai tauta ko nedabū zināt.Varbūt atkal mūs vienā jaukā dienā noliks fakta priekšā,ka notiks atkal samazināšana. Ja valdībai ir ,kas slēpjams no no tautas,tad nav kaut kas kārtībā. Kas gan varbūt tik noslēpumains ar SVF,ka tas ir jāslēpj no Latvijas iedzīvotājiem,jo galu galā pati tauta jau būs spiesta visus aizdevumus atstrādāt ,un atmaksāt. Kas tas ir par valsts noslēpumu ,ko tauta nedrīkst zināt,vai tikai šeit atkal netiek spēlētas aklās vistiņas.Vai mūs uzskata par kaut kādiem muļķīšiem,ka mums nav tiesības zināt ,kas tiek lemts attiecībā uz mūsu valsti un finansēm.
mērglis
m
manupraat labaak lai naudu nedod , beidzot dabiigaa naavee nomirs visas aģentuuras un paareejiebirokraatijas liekēži...
tara to matrix
t
Lielaakaa dalja anglju nav prasti dzeeraaji. Lielaakaa dalja anglu ir hard working people. No vinjiem ir veerts pamaaciities. Prasti dzeeraaji nekad nebuutu speejushi uzbuuveet taadu valsti. Kaa jebkuraa citaa biznesaa, arii banjkjieriem ir saites. Tas ir normaali. Arii kurpnieka bizness paariet no teeva pie deela, tas ir normaali. Obama ir pirmaa persona pasaulee un vinjam ir daudz aktiivi nedraugi, arii tas ir normaali. Bet ar Latviju viss buus kaartiibaa. Nesatraucies.
tara to Berta
t
Tas nav nekas jauns. Kaareteejaa sazveerestiibas teorija. Patiesiibaa autori nepiedaavaa reaalu risinaajumu. Bez tam tur ir diezgan apshaubaama faktu interpretaacija. Taa vairaak izskataas peec viltiigi veidotas propogandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas