Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis tiksies ar Vīķi - Freibergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...nu, un kadas Latvijas intereses vina tur aizstaves ???... ja , ka - Latvijas prezidente vina bija - tuksha vieta...un gan nepieredzeja sodienas situaciju Latvijaa !
Darbu Latvijā!
D
darbulatvija.lv/lv/paraksties
Baibis Teodorai
B
un Tu gribetu, lai vina nodarbojas ar labdaribu un iziree to dzivokli par velti Tev??? Varbut vajag vairaak analizet politikaa notiekosho un "domat ar galvu" lidz, tad nebutu dumu komentaru - ko tad vina taadu izdarijusi valsts labaa. un par naudinjaam - sasniedz tik daudz kaa vinja savaa dzivee un tici man, Tev ar bus, nav ko skaust.
Teodora
T
Par to jau arī ir runa. Ka spēj tikai lietot savām vajadzībām valsts piešķirtu dzīv. Bet "un"-am nevajag katrreiz zem 100 g sēsties rakstīt kom.!
un
u
Teodora, tu neesi Ilga Kreituse, viņa tāpat teica kādreiz, ka grib valsts apmaksātu dzīvokli. Bet tad aplauzās. Ievēro, tas dzīvoklis ir valsts īpašums.
Teodora
T
Un ko tad viņa var? Dzīvot šikā, valsts piešķirtā dzīvoklī, un tērēties ar naudiņu, kuras viņai kā spaļu. Vairāk arī neko.
natālija
n
Svarīgi ir, ko viņa var dot savai tautai caur to, kas viņa ir.
nnn2
n
un vēl viena doma,vai tā Dombrovskis un JL negrib tikt vaļā no Vairas pirms vēlēšanām,jo bailes,ka šī nāks politikā ar kādu partiju,bet ja šo dabūs šajā krēslā,tad JL to varēs izmantot,redz kā Vairu dabūjām siltā krēsliņā
Lelle
L
Dombrovskis smagi alojas.
eiropists
e
Ja, ja jau Latvija vinas (Freibergas) vadiba tika novesta bankrota, iedzivotaji nepieredzeta nabadziba, bezceriba tad kas bus jasagaida visai ES kuplajai iedzivotaju saimei? Patiesiba ta tacu ir mulkosanas un lieka laika izskerdesana, butu labak stradajusi Latvijas iedzivotaju intereses, nevis mazojusies. Kuram ES amata ir vajadzigs cilveks no valsts (kada ir Latvija sodien), kura ir visnabadzigaka ES valsts kluvusi tiesi si sievietes vadiba, ipasi jau pedejo 8 gadu laika, un vel, ir tacu jabut realistiem, vina tacu ir loti vecs cilveks prieks sada amata.
nnn2
n
jā,cirkulējusi sen informācija,ka VVF esot vienā no pasaules neoficiālajām brālībām,kas valda pār pasauli,kur ar bijuši citu valsts līderī,kā Bušs jaunākais,tāpēc Bušam ar bijušas tik labas attiecības ar Vairu....ja jau šie vienosies(domāts šī organizācija,ja nemaldos musoni),tad jau ar viņa tiks tajā krēslā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas