Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Dripem nelikumīgās zvejas lietā aizdomās turētā statuss

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zinātājs
z
Tās Dripes pasaciņas ir tīrākās muļķibas. Ko gan viņš citu var teikt, ja "pastaigājas" pa teritoriju, kur ir uzraksts, ka ieiet aizliegts? Ja papētītu, viņš varbūt traumēts sen, nesaprotami, kā tādi traumētie tiek lielos amatos.
replika
r
Ja viņš būtu amerikānis, vinš arī būtu balsojis par Obamu.
Klops
K
tam bauskas slepkavniekam nebija tik zveeriigs skatiens ...
hm
h
īstenībā inspektoriem nav kur atkāpties, vai nu viņi iztur līdz galam vai viņus soda par uzbrukumu iedzīvotājiem - diviem netradicionāli orientētiem jaunekļiem, kas mīl dabu un pēc darba brauc uz laukiem apskatīt zivis iesaku atrast kādu, kas varētu liecināt, ka dripe regulāri nodarbojies ar malumedniecību vai tieši nārsta periodā biežāk nekā parasti braucis uz lauku mājām
ja?>Pa vidu
j
esat ko dzirdējuši par pašsakropļošanos? personas, kas pieķertas nodarījumos, nodara sev kaitējumu (tāpēc jau siksnas, šķēres un karotes :) izolatorā atņem:) pēc tam vaino policiju, lai panāktu, ka procesā ir bijuši pārkāpumi šajā gadījumā neticu, ka policijas iecirknī, zinot, kas te ieskrējis viņiem rokās, vēl atļautos vardarbību - tik daudz saprāta pat mūsu policijai ir, ja nu vienīgi kādi 'pašnāvnieki', kam darbs valsts dienestā pieriebies smadzeņu satricinājums starp citu, reāli ir grūti pierādāms un versija par to, ka Ēriks sists policijā ir mazticama, tas, ka pie aizturēšanas spēks pielietots - ok, pretojās un tika pielietots spēks, bet te nu problēmas nekādas nav ja malumednieks bēg, pretojas vai inspektors tiek apdraudēts, viņš var pielietot spēku! un vajag! jo kā tad pārkāpējus noķertu? nosisti abi mērgļi nav, dzīvībai bīstamu bojājumu nav - pagaidām viss štokos!!!
kurš kuru!
k
Nu ko, inspektori, uz jums lielas cerības, ka būsiet labāk sagatavoti izlaideņu cinismam un juridiskajiem meliem. Amerikāņu filmas taču skatāties, vai tOmēr nē? Tur viss ir labi parādīts - tur neviens negaida, lai noziedznieks vai, ok, pārkāpējs pats uzreiz atzīstas, nožēlo un vēl palīdz inspektoram sevi ietupināt. Jūs, skatos, esat satraukti un mazliet izmisuši - kā tā Lauris tik bezkaunīgs! Bet tas taču skaidrs, jo kaunīgs neies malu zvejā. - TĀPĒC JAU VIŅŠ IR PĀRKĀPĒJS, KA NEGRIB BŪT KĀ VISI, KA UZSPĻAUJ LIKUMIEM. Tagad domājiet, inspektori, kas jūs esat - mazu bailīgu onkulīšu un pusaudžu sodītāji vai - tiešām cinisku pārkāpēju aizturētāji!
}}}}Giness
}
mediķis!? smadzeņu satricinājumu, krītot var dabūt viegli, par ribu lūzumu nemaz nerunājot, un nieres atsist pret vēsu zemi - elementāri! netaisiet rekordus, kur viņu nav.
es
e
nu i morda u tjebja šarapov....
osama
o
Nožēlojamais malu zvejnieks Lauris Dripe jau izgrozīsies šajā tiesiskā nihilisma valstī, diemžēl...
ņārba
ņ
Dripes kretīns....uzvedās tāpat kā ČIGĀNS....pilnā balsī skaļi sauc...ĶERIT ĶERIET Z A G L I !!!!!!!!!!!
Pa vidu
P
Neviens klāt nebijām, bet visiem ir viedoklis.... Kāpēc cilvēki ir tik nežēlīgi? Palasot komentārus, vairākums kliedz pat pēc lielākas fiziskas izrēķināšanās... Varbūt uzticēsim visu izvērtēt izmeklēšanai? Ja vainīgi, tad par to arī atbildēs. Jautājums: "Kā cilvēks paklūpot var iegūt lauztas ribas, atsistu nieri un smadzeņu satricinājumu???" Starp citu, Ēriks ar policijā paklupa... uz policista ceļgala - tagad smadzeņu satricinājums...
miks
m
Domāju, ka traumas dripēns ir piedzejojis un ārstiem iestāstījis (varbūt par atlīdzības apsolījumu). Uldi, lai jums izdodas, pazīstot personīgi, cienu kā īstenu valsts darbinieku, bet dripēns jau tāpēc ir šlesera labā roka, ka viņiem neviens nedrīkst prasīt likumu ievērošanu, un kur nu vēl vecā dripes dēlam, jo ceļš uz stučīšanu iestaigāts vecos laikos.
Giness
G
Nezinu, kas tur bija patiesībā, bet vienā ziņā viņš var pretendēt uz Ginesa rekordu - aprakstītās traumas ir tādas, kuras vienkārši pakrītot neviens cits pasaulē noteikti nav guvis.
Zivis
Z
Pēc šī sirdi stindzinošā stāsta jāpieprasa Iekšlietu ministra atkāpšanos - izrādās, visu upju krasti pilni ar šausmīgi asinskāriem inspektoriem, kas, nabaga nārstojošās zivis saķēruši, gaida ierodamies kādu nabaga neremontētas mājas īpašnieku, lai ielauztu šim ribas! Segliņ, atkāpies!
100
1
"Diena " smuki komentārus met ārā.......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Inspektors: Dripe jau reiz aizturēts par maluzvejniecību

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas