Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Drukas kļūda matemātikas eksāmenā izraisa apjukumu skolēnos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marta
M
Ikviens , kam šķiet, ka ir nenovērtēts, var protestēt. Tādos gadījumos darbi tiek pārskatīti, ja ir kļūdas labošanā, līmenis tiek paaugstināts. Tas notiek reti. Patiesībā ir divi labotaji, ja vērtejums atšķiras par daudz - ir vēl trešais. Centalizetā labošana ir objektīvāka- skola ir skola, tapat skolēnam šķiet, ka viņš , iespējams , nav objektivi novērtēts, skolotājs viņam ir iegriezis utt. Paslaik tomēr mazak vai vairak eksāmens ir skolēna paša darbs,
Kāds
K
Tad man ir jautājums, cik humāni ir matemātikas olimpiādēs pavadīt 5.0 stundas, ko? Nav jau tik traki ar tām stundām. Galvenais, lai vairāk laika rēķināšanai. Ja nopietni vērpj, citas domas nenāk prātā un nekur nav vajadzības ne iet, ne dzert, ne ēst. Jā. Un nosēdēt ir iespējams, nav problēmu. Mēs divpadsmitie neesam mazi bērni. Tajās telpās neviens neiet nosēdēt, bet gan darīt darbu, kas ir svarīgākais punkts visā mūsu vidusskolā atrašanās laikā! Un kuram vajadzīgs ir muļķīgs, uzsveru muļķīgs starpbrīdis, kura laikā, pārrunājot atbildes, krītas skolēnu pašapziņa, stimuls un no kura jēgas nekādas? Šī gada taktika ir nevainojama.
zin ko
z
ir tādas iestādes kā Centrālā vēlēšanu komisija un Eksaminācijas centrs,kuru darboņi saņem mēnešalags visu gadu,bet pēc būtības strādā uz vienu konkrētu mērķi-vēlēšanu un eksāmenu veiksmīgu norisi. Tad nu šie ir jāpatriec ar sū..ainu mietu, ja nejēdz pat tik daudz,kā pārbaudīt un vēlreiz pārbaudīt sava darba rezultātu.
Lote
L
Koķei jātkāpjas, kā var pakļaut tādam stresam visus skolēnus!!! ??? Pretīgi, ka tāda sēž ministra krēslā, kas nejēdz no matemātikas ne tik cik cūka no mēness!
mees
m
Un tā katru gadus t.s. "centralizētajos" eksāmenos vai pirms tiem kādi sūdi sanāk. Nerunāšu par šo darbu vērtēšanas objektivitāti, kad neilgā laikā pārgurušiem skolotājiem jānovērtē liels daudzums darbu. Gala rezultātā kvalitāte ir daudz zemāka par to, kas bija tad, kad darbi tika vērtēti skolās. To saku no pieredzes. Un tāpēc jau visa slepenība arī pēc darbu novērtēšanas! Cik vērtētāju kļūdu atklātos, ja pārskatītu ar svaigu aci viņu veikumu! Kas no tā cieš? Pirmkārt, skolēni. Tā notiek, kad modernizācija notiek modernizācijas dēļ. galarezultātā rodas viens liels 'Čiks", par kuru pat kaķim jāsmejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas