Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Edgars Vērpe: Jāstrādā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis
j
Jā, Nil, bet šāds skatu punkts vispār ir bezjēdzīgs. Kapēc? Man personīgi, ja es būtu prezidents vai premjers vai karalis būtu pilnīgs pofigs cik viens lats uztaisa santīmus klāt, ja manas valsts mākslinieki, rakstnieki utt. divdesmit gadu laikā neko jēdzigu pasaulē nebūtu sasnieguši, parādījuši. Par ko ir stāsts. Par to, ka VKKF ir izteteikti nekritisks un sistēma ir vāja - nefunkcionē. uttt. varu pamatot. bet kurš te to lasīs..
nils
n
pilniiga aprobezhotiiba no dazhu komenteetaaju puses. vispirms jau par kultuuras fonda jaukshanu ar kultuurkapitaala fondu. zheel. bet tas par ko ir raksts ir taads, ka katrs lats ko iegulda kultuuraa 'sarazho' vairaak naudas! liidz ar to tie, kas saka, ka naudu dot vispar nevajag, laikam nekad nav nonjeemushies ar naudas pelniishanu... preteeji ir ar mediciinu, kura naudu, piemeram, nepelna... lidz ar to lieliski buutu (ko vertpa arii te saka, kaa saprotu), ka dod vairaak naudu kultuurai un taa sarazho vairaak naudas valstij, ko ja grib var izmantot arii mediciinaa. man jau liekas, diezgan vienkaarsha formula.
fg
f
Un visa tā VKKF vadība jau it kā rotē, tik pašam augšgalam kaut kā liela inerce. Bet varbūt tā arī labāk - kā tajā teicienā par pazīstamu un svešu, neprognozējamu..
fg
f
Nav viņš birokrāts, bet runā tādā veidā un ar skaitļiem, lai tie mūsu vadības vīri un sievas beidzot aptvertu, ka kultūrai arī savs ekonomisks pienesums. Bet vai ta' šie klausās! Labi, ja kāds referents/ preses sekretārs/ padomnieka padomnieks izlasa.
v.
v
Bija aizdomas, ka Vērpe neko nerubī! Bet to, ka viņš ir TĀDS birokrāts , to pat sapņos nevarēju iedomāties. Vēl vairāk tapēc, ka ir kaislīgs makš.....s.
puika
p
vai tik tu nejauc kultūrkapitāla fondu ar kultūras fondu?
chingacguks
c
Nu Edgar, tu jau gribi dzīvot labāk par Zagleru. VKKF ūdenssienu nevajag?
Ou, Yes !
O
Un Vērpe ar sievu S. Krastiņu kā naudas dalītāji ir iecelti līdz nāves brīdim :-( ???
klostera māsa
k
Cik zināms, kultūrkapitāla fonds visu naudu izsaimniekoja, tā kā te nevajag bāzt batonus ausīs, un ja naudas nav medicīnai, tad šis raksts ir amorāls un cinisks, nav ko bērt naudu caurā mucā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas