Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FOTO: Jaunalksne: spriedums ir visu žurnālistu uzvara un labs atgādinājums amatpersonām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SWE
S
Ko Jūs te komentējat žurnālistus no TV3 , Man viņi bija gatavi gatavot sižetu par Swedbankas negodprātīgām rīcībām ar visiem lietišķiem pierādījumiem . Korespondente lamājas ( ar tristāvīgajiem ) . Kautkāds sviests . Pagāja nedēļa - un pateica , ka tomēr nēesot no bankas puses nekas nodarīts - tikai atdota mana konta informācija ar klienta rekvizītiem = trešajai personai ( ir 100 % pierādījumi ) . Vai tas nav ārprāts - pērkami cūkas. Viņi tikai PAREIZOS sižetus rāda nevis visus , kas tiešām ir aktuāli Latvijas valstij . NO TAISNĪBAS VĒL NEVIENS NAV AIZBĒDZIS - TAČU MANUPRĀT IR GRŪTI DZĪVOT UN STRĀDĀT , JA TO NEVARI DARĪT KĀ PATS VĒLIES .!!!!!! TV3 ir fufels - tā ir taisnība.
Senais
S
Diemžēl, kopš pašiem pirmsākumiem žurnālistiem "sakāpis galvā" mīts par ceturto varu. Tad nu jo agresīvāk, jo labāk, pie kam , kā jau "varai'piedien, vienlīdzīgāko sindroms. Nē, draugi, jūs esiet tieši tādi paši kā visi pārējie un jums nav ne mazākā iemesla kļūt augstprātīgiem, kā bieži notiek ar visai aprobežotām personām, kas , brīnumainā kārtā tikušas pie preses ruporiem. Tomēr daudzi nenozīmē visi, paldies Dievam.
kasis
k
besi lauka - zurnalisti var nirgaties par amatpersonam, smeret tas pa sienam un visadi citadi apmelot; bet - ja pasiem ods uz galvas uzkrit, tad tas pielidzinams planotai grupveida slepkavibai. lumpeni tadi, mēēēēdiji, bio-leo
Dermantīnam15:36
D
Tikai saskaldot var izmainīt formu!
kleo
k
kāsīšu tinējiem zvaigžņu stunda ?
Zukai 12:35
Z
Ļoti precīzi raksturota amatpersonu darbību ķēde! Bez priekšnieku , tiesnešu bezdarbības tādi noziegumi nevarētu notikt. Tiesneši paši veicina nelikumīgas darbības nepārbaudot, bet , kad jālemj par kompensācijām - lemj minimālās!
Terorists
T
Nu redzi VID darboņi jau tādēļ centās uzzināt kāds labums tiek Jaunalksnei no antipātijām pret TP un Lielo Andri. Un vai kāds ir dzirdējis Latvijā kad žurnālisti saņemtu slepeni naudu un taisītu pret naudas devēja politisko konkurentu kompromātus.Nav dzirdēts un nav redzēts,bet kā teica viens žurnālists,,Tikām uzaicināti uz vakariņām un klusu parunājām''. Un vai tad Ēlertes jaunkundze ņēma naudu no politiskajiem klientiem-Nekad mūžā,nekad dzīvē,tas ir apmelojums un tenkas.Ārprāts,kā tā var teikt.Bet darbi rādija ko citu.Uzbraucieni,apmelojumi utt.pret Lielā Andra konkurentiem pilnās burās,pat tādiem ko viņa pat acīs nav redzējusi un par tādiem dzirdējusi. Lūk tāda izskatās Latvijas žurnālistika ar antipātijām un simpātijām.Un neaizmirsīsim kad jebkuram masu mēdijam ir saimnieks kas grib nopelnīt un tad jau nav svarīgi kurš un kā maksā,galvenais ir nauda kontā un pārējais ir otršķirīgs,bet žurnālists kā zināms ir tikai darba ņēmējs un pilda to ko pavēl boss.Savādāk ,,Sveiki Gauja,plūsti plaši .Vari tecēt kur gribēji''.
K
K
Latvija nav tiesiska valsts un tādā valstī tieši augstas izmaksājamās kompensācijas ( ne jau nieka 12000) varētu kļāt par amatpersonu visatļautības un noziedzības ierobežojumu,ja šīs summas regresa ceļā piedzītu no vainīgajiem.
3.14...
3
Nemēdzu lasīt "Dienu", ne drukātajā. ne elektroniskajā versijā Pirmo pārtraucu pirms gadiem četriem, elektronisko- pirms diviem. Tikai un vienīgi pateicoties sarg(KUCEI) ĒLERTEI. No TV skatīšanās arīdzan esmu atteicies . Paldies par to jāsaka blondajai MAUKAI jaunalksnei ( Delfos vīd uzmācīgs sexfestvāla "Erots" reklāmas banneris ar šīs mātītes purnu)... Jāsaka gan, ka jaunalksne tāds zīdainis vien ir, salīdzinot ar citiem latviešu tautas ķengātājiem..... Nu kaut vai specifisko streipa (ne)kungu. P.S. Pati taču ne santīma šajā lietā nav nopelnījusi.... vīriņš advokātiņs visu nokārtojis....Tāpat kā vēl vienai padauzai iz žurnālistikas - strautmaņu baibai
who cares
w
"De Facto tas ir viens,bet simpātijas pret vieniem politiskiem spēkiem un antipātijas pret citiem ir pavisam kas cits." === Simpātijas un "kā labā strādāja" ir 2 dažādas lietas. var gadīties, ka daļai Tavu uzskatu es piekrītu, un daži man pat liksies "simpātiski", bet tas nenozīmē, ka es Tavā labā "strādāju"... === Man arī ir ļoti lielas antipātijas pret dažāda kalibra korumpantiem, kā arī pret citiem dažnedažādiem krimināllikuma klientiem. Tas ir normāli - pašaizsardzības instinkts. === Par tām "pusēm" īsti nesapratu (nu, tā līdz galam). Pastāsti, kāda "interese" Jaunalksnei būtu no "antipātijām".
Terorists
T
De Facto tas ir viens,bet simpātijas pret vieniem politiskiem spēkiem un antipātijas pret citiem ir pavisam kas cits. Un tieši tie pret kuriem bija šīs antipātijas arī pasūtija muziku. Bet interese un finansālais labums tika abām pusēm.Tikai vieniem tas beidzās bēdīgi,bet otrai pusei valsts izmaksā vēl kompensāciju kā cietušai.
who cares
w
" un arī pārkāpt amatpersonu privātās dzīves neaizskaramību, ja informācija svarīga visai sabiedrībai" === nu, ir savas robezhas - nedriikstr gluzhi mikrofonus pa cilviishu dziivokljiem stelleet ;) == "Un kā labā strādāja Jaunalksne arī tālu nav jāmeklē-viss kā uz delnas." == :) Protams, nav ne mazāko šaubu. Tas bija raidījums De Facto.
Terorists
T
Bet protams,un kam uz to bija tādas tieksmes arī ir zināms.Un kā labā strādāja Jaunalksne arī tālu nav jāmeklē-viss kā uz delnas. Tā kā tur kur bija iejaukta nauda un varētu teikt liela nauda šī mamzele maisijās kā koks spieķos. Bet gribas gan uzsvērt kad nu laiki ir mainijušies un šie spēki strādā koalīcijā un ,,Lietussargu revalūcija''ar saukli ATLAIST SAEIMU ir vēsture.
lūriķis
l
Kurš pasūtīja,galvenais un interesantākais jautājums,atbildi var viegli izskaitļot no reakcijas!
Terorists
T
Nu lūk tu pats arī atbildēji kādēļ mums ir viss atļautība.Un runājot par to mentu procentu tu neesi ievērojis kad ja viņus nekustina tad viņi savas pakaļas nepaceltu no saviem krēsliem un neizietu no kabineta līdz darba laika beigām. Otrkārt ar ko VID var safabricēt papīrus pret kādu nabadzīgu žurnālisti.Atbilde-ar slēptiem kukuļiem no partiju bosiem un kompromātu veidošanu pret konkurentiem.Un kad šādas lietas notiek visā pasaulē tas nav noslēpums.Naudu saņem,bet nodokļus nemaksā. Bet tie kas pasūtija VID savākt kompromātu pret šo madāmu dabuja gardāku kumosiņu-NARKOTIKAS.Un šo kauna traipu viņa neatmazgās ne mūžam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas