Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: Pieklājības pēc Dombrovskis satiekas ar Ulmani un Riekstiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balamovska
b
Ne jau tikai viņi - daudz krāšņu buku un hiēnu ir pazuduši, vai nu aizrijušies, vai kase tukša.
Pelēkais Vilks
P
Vai kāds nezina, kur zvirbuls un vienotības triumfs pazuduši? Varbūt jau nomušīti par mērķu nesniegšanu, ko?
Zoja Monroza
Z
Tieši Paula varaskāre ir neremdināma, bet vecums un tuvā Pastarā tiesa liek sevi manīt.
Zoja Monroza
Z
Riekstiņš - novītis un sagrabējis narciss,kurš nespēj paskatīties spogulī un novērtēt ieraudzīto.Politikā- "puppet on a string" - bezgala izvirtusi un anarhiska būtne viscaur no konjunktūras pārņemta.Zemisks, sekls, vulgārs vīrelis, kam svēta nav nekā. Sarunā (LNT) ar Ģ.V.Kristovski- agresīva tirgus bāba, kam ir tikai viena taisnība - savējā.Nožēlojami!
jautrais
j
.. Skaisti Ulmanis dzied, redzēsim kā dejos...
KLM
K
Iespējams noliks kluci Saeimas foajē. Kā protestu. .................................................. ........................................... Un lai protests būtu vēl efektīvāks - izvārtīsies klucī....
jura
j
Dzirdējāt: Ulmanis sola rīkoties skarbi, ja solījums par pensiju nesamazināšanu netiks pildīts. Pēc šitāda paziņojuma Vienotība tagad ir miera stājā, un būs spiesti pildīt solīto. Pretējā gadījumā ... Jā, nez kāda skarba rīcība no Ulmaņa sekos? Iespējams noliks kluci Saeimas foajē. Kā protestu.
Slava!
S
riekstins ir chechists, vai ne?
SS Panzergrenadier
S
To Rumpīti tak vajadzētu aizvest uz Tvaiceni pārbaudīt...
Buba
B
No Šlesera ceturtdien: "Kad es būšu Ministru prezidents.." līdz svētdien: Mēs (aizejam d.... augstu paceltu galvu) NOLĒMĀM palikt opozīcijā."
KLM
K
pieklājība laba lieta bet ne visiem - diviem AŠ tā CIETA
Budapešta vēl atceras 1956..
B
neapnīk vāvuļot to sviestu pie visiem rakstiem???
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Raimonds Pauls - padzīvojis , bez zināšanām, bet ar milzu kāri pēc regulāriem un nesliktiem ienākumiem -- nu... Paulam naudas bija kaudzēm ari bez politikas... atvaino viņš "nodod" dažus koncertus maskavā, kurus izķer momentā, un tūkstoši ieripo konta. Politikā viņš gāja tapēc, ka gribēja būt starmešu gaismā, ne jau naudas dēļ. naudas Paulam bija gana jau pirms politikas.
Ulme
U
Ulmanis būs jaunais Raimonds Pauls - padzīvojis , bez zināšanām, bet ar milzu kāri pēc regulāriem un nesliktiem ienākumiem. Lai tos iegūtu, gatavs pārdoties un zemoties, pildīt balsošanas marionetes lomu un pastnieka-likumprojektu iesniedzēja lomu. Nožēlojami. Ne lepnuma, ne smadzeņu, tikai naudas spīdums acīs.
īstenībā
ī
Ja Vienotībai nebūtu tās sorosiešu ĒLERTES un āboltiņas, tad būtu vēl labāki rezultāti --- vismaz 51 %. bet neko nevar darīt (negribēja VL, Sociāldemokrātus un Kristīgos demokrātus - tai vietā geju atbalstītājus - tad neko): būs jāstrādā KAUT KAD ar saskaņiešiem, jo uz to SPIEŽ liberāļi, VVF un ASV vēstniecība AKTĪVI. JO Jāīsteno taču Ēlertes plāns par trīsvalodību Latvijā: angļu, krievu un latviešu... Kas atiecas uz PLL tad tam beidzot ir jānoiet no skatuves! Nākamie, kas noies, būs ēlertieši! (ja centīsies ieviets Latvijas skolās gejsismu zem veselības mācības izkārtnes)!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas