Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

FOTO: TB/LNNK turpinās sarunas ar visiem potenciālajiem partneriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
TB/LNNK un PCTVL ir sen jau nopelnījuši vietu vēstures mēslainē!
tēvzemietis
t
Viss, stāšos ārā no TB/LNNK un pievienošos VL. Zagļu bandu tāpat no vadības nost nedabūsi.
hmmm
h
VL ir jāriskē un jāstartē vienai. Vēlēšanu rezultāti vienmēr ir pārsteigumu pilni un viss var notikt. Kamēr VL nepārvarēs 5%, viņus tik un tā uzskatīs pa zaļķnābjiem un piedāvās otrā plāna lomas. Savukārt, ja VL iekļūs Saeimā, tad varēs rīkoties patstāvīgi - nebūs jāsaka "paldies" lielajam brālim, par palīdzību un pamācību. VL lielākā problēma šobrīd ir naudas trūkums priekšvēlēšanu kampaņai. Gadījumā ja neivēlēs, domāju 2% tik un tā savāks, tas nozīmē, ka turpmāk varēs rēķināties ar finansējumu no valst budžetas. Priekš VL tas būs tik un tā progress, bet mandāti Saeimā - nu tas ir tikai laika jautājums, pats galvenais ir "turēt marku".
a ko ta nu?
a
Vai patiešām Vienotība ņems Gerhardu ar šofera dēliem, Haritonova pastnieku Dobeli, Daugavmalas lakstīgalu Tabūnu, centrāltirgus karalienes pielūdzēju Bērziņu... Vai patiešām ģirts ir aizmirsis viņu baigās rebes?
Cento
C
Nu ko es varu teikt, kad vajadzeja protestēt pret krievisko oligarhu Imigrācijas likumu, tad vajdzēja Visu Latvijai palīdzību, bet kad vajadzēja apvienoties ar Visu Latvijai, lai apvienotu pēc iespējas vairāk patriotiskos spēkus tad pasūta dirst. Tas ir ļoti nožēlojami no TB/LNNK puses vismaz man tā šķiet un ja kādam šķiet, ka pirms tam biju Visu Latvijai atbalstītājs, tad tas ļoti kļūdās, bet no šodienas tādu varbūtību pieļauju.
Kuiļu Žanis
K
VL un TB/LNNK ir kā dvīņu brāļi - abi papēdī mērķē, bet denā trāpa... Varēja jau apvienoties, būtu lielāks smārds!
rimis
r
Praktiski turpmāk Jūs būsiet akla lode!
Fakts
F
hmmm 18:10 jautā: "Ko mēs iegūsim?... mūsu bijušo biedru Eināru Celinski... ---------------- Tu var to Zelinski svītrot laukā! Man ar liekas Zelinskis šaubīgs tips, kas sēd uz diviem krēsliem: grib būt nacionālists, ja ierakstījies VL, bet ekonomikā kā īsts tautpartijists. Mans onkuls man bērnībā teic, kas grib sēdēt uz 2 krēsliem, tas izkrīt pa vid cauri un sasit dibengalu. Vbt es kko nesaprat?
Jencis un Āvuls
J
VL trīs atbalstītāji driķē komentus astoņās rindās. Nav nopietni.
ululiņš
u
Tu esi nokavējies vismaz par pāris vēlēšanām...
Karēla
K
Es arī balsošu vēlēšanās par VL! Neskatoties uz to, ar ko apvienosies vai startēs vieni, mana balss, un manas ģimenes locekļu balsis piederēs VL!
hmmm
h
"Ko mēs iegūsim? Raivi Dzintaru, Imantu Parādnieku un mūsu bijušo biedru Eināru Celinski. Vai jūs varat nosaukt vēl kādu Visu Latvijai! redzamu politiķi?" ------------------------------------------------ --------------- NSDAP pietika arī ar vienu redzamu politiķi.... Kad Hitlers, biedru audzināšanas nolūkos partiju uz brīdi pameta, partija kandrīz sabruka.
Vientulais vilks
V
ESMU nacionalists lidz matu galiniem,bet jo vairak LATVIJAS kapracu purni radisies medijos, jo mazak izredzes latviesiem iegut kaut cik vera nemamus mandatusUN te ir liels nopelns ari tevzemiesiem negativa nozime.
par faktu
p
Otreiz arī pirms 9.saeimas vēlēšanām TB/LNNK uzmeta Visu Latvijai, jo savi krēsli saeimā un treknie gadi kopā ar valsts izlaupītājiem bij savrīgāki, nekā latviskā patriotisma gars, šoreiz pirms 10.saeimas vēlēšanām vecākā nolietojusies un degradējusies partija ar rūpalu par saviem krēsliem atkal uzmet Visu Latvijai toties saglabāšot nacionālo stāju, manuprāt TB/LNNK sen savu nacionālo stāju pārdevuši blēžiem. Tā iemesla pēc šoreiz uzskatu, ka šāda rīcība un neapvienošanās ar Visu Latvijai būs galējais TB/LNNK pazušana no politiskās skatuves un no visvairāk bijušās partijas saeimā napaliks pāri nekas. Katrā ziņā līdz šim balsoju par TB/LNNK, bet nu vairs viņiem neticu nemaz, tamdēļ, ka man rūp, lai Llatvietis būtu Latvijas patriots un, lai nacionālāis no simtieku krēsliem Jekaba ielā nepazustu, tad arī es šoreiz izvēlos Visu Latvijai.
zaļums
z
Es vairs par tēvzemiešiem nebalsošu tie savu patriotismu ir pārdevuši krēsliem, oligarhu austrumu atbalstītajiem lielkapitālistiem, tgad grib pārdoties liberāliem globālistiem, atturējušies balsijumā par Abreni, iemaisīti visadās mahinācijās u.t.t., bet vairs ar blēdību neies cauri, tagad es, kā Latvijas patriots balsošu par Visu Latvijai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas