Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Vienotība dibināta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dd
d
negatīvie komentētāji !!! - jūs taču esat viens Aunu Bars!!! kas jums liedz domāt loģiski un vēlēšanu kabīnē atktīvi darboties ar pildspalvu svītrojot ārā nevēlamos Vienotības cilvēkus??? Lūgums nevērtējiet visu partiju pēc viena cilvēka vēstures!!!
žetons.,
ž
Egils Kuprijanovs . Mīļo premjer! Nemaz nezinu kā lai palīdzu , jo nepīpēju ,nedzeru šņabi un alu , arī darba vairs nav ,tātad ar tiem nodokļiem nu nevaru palīdzēt . Jā un autiņš arī noparkots sētvidū stāv , uz veikalu ar riteni braucu , varbūt man tagad pabraukāties bišku lai tak vismaz kaut kāds valstij lielāks ienākums būtu no benzīna vismaz .Maizīti arī varu atļauties tik divreiz nedēļā nopirkt , tā ka atvaino ka neatbalstu .
un
u
Izsakies tu, es nesapratu tavu komentaru.
TanteSidra
T
aha, dzejnieks esi.
KLM
K
no tādām aicinu
TanteSidra
T
izsakies saprotamak, pashlaik nezinu par ko tu runa.
KLM
K
dailjtirseju pilna sēta bet viena vēl neredzēta - pliekani lēta no tādā aicinu publiku piesargāties - vēl rupjāk var nolamāties
un
u
Un ko tu gribi, tante Sidra? Kadu saskanju?
TanteSidra
T
KLM » Tante 14:18 ... nebija pat dumpis kur nu vel revolucija ar nocirstam galvam un izsistiem logiem... ............................. Jā, sarkanām tantiņām (un onkulīšiem) no čekas tas par maz - nav ne nošaušanas uz vietas bez tiesas un sprieduma... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tu esi muldonja un niekalbis bet laikam tomer loceklis kada no partijam kas sagaja Vienotiba - no shadiem dailjtirsejiem es aicinu publiku piesargaties.
hehe
h
saskrējuši visa veida lēti pērkamie, lelles, zanes, dzintras, jaunieš, dzerii un citi, bezdarbnieki, plāna galdiņa urbinātāji un niekalbji, un nu aizrīdamies apdzied katrs savu partiju, cerībā, ka tad, kad šo saimnieki tiks pie siles, arī šiem pa grasim atkritīs nu cenšaties cenšaties, muļķu mums latvijā daudz, pusotra sola nesākta
slava nākošajammP Dombrovski
s
paldies JLDombrovskim par labodzīvi, 07.03.2010 18:34 Egils Kuprijanovs Vakar 14:55 . Mīļo premjer! Nemaz nezinu kā lai palīdzu , jo nepīpēju ,nedzeru šņabi un alu , arī darba vairs nav ,tātad ar tiem nodokļiem nu nevaru palīdzēt . Jā un autiņš arī noparkots sētvidū stāv , uz veikalu ar riteni braucu , varbūt man tagad pabraukāties bišku lai tak vismaz kaut kāds valstij lielāks ienākums būtu no benzīna vismaz .Maizīti arī varu atļauties tik divreiz nedēļā nopirkt , tā ka atvaino ka neatbalstu .
un
u
Rimsties, Mari, apkjezijies - tad bikses izmazga vismaz, tad ej foruma. Neblame PPL, kuru tu doma, ka vadonis buldozers vada.
Māris
M
:) Atā, mans brašais Donkihot! Alma.
un
u
Marim, kas nav Maris. Tu pret vienotibu? Tu par letu tusinju un meliem forumos? Vareja jau PPL atrast celju uz vienotibu. Bet luk, ilens izlida, kaut Maris raksta, ka melo foruma. Luk, vinja komentars liecina, ka PPL tikai savu viedikli atzist, ka PPL shkjelj sabiedribu, ja tik pasiem peljnja. Nu ko, labi izradijies, Mari - ne Mari.
targash
t
Vai tad tieši šleseristos sastāvošais Godmanis nelikvidēja rūpniecību? =========== Nē. Vai tiešām Jums liekas ka tas bija Godmanis, kas padarīja uzņēmumus neefektīvus rietumos, vai arī atņēma noieta tirgus austrumos. :) Vai tad tieši līdz šim piekoptā politika nav par cēloni cilvēku emigrācijai? ====================================== Nu ne jau LPP/LC ir cēlonis cilveku emigrācijai. Drīzāk otrādi, sākot ar Baštika aktivitātēm līdz pat šai dienai, tā ir uz cilvēku orientēta politika. Vai pat pats Godmanis neatzina, ak pelnīšana ar tūrismu Latvijā ir pilnīgas muļķības? ============================================= J ā, diskusija notiek arī LPP/LC iekšienē. Vīzija un mērķtiecīga politika tūrisma veicināšanai ir tas, kam jāpievērš uzmanība. Te viss ir skaidrs, sākot ar LIVE RIGA un beidzot ar PVN samazināšanu tūrisma nozarei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas