Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Vienotības atbalstītāji savu izvēli neslēpa

Jāni un Zinaīdu Šaltānus _Diena _sastapa viņu mājās Zalves pagastā, bet no rīta jau viņi nobalsojuši Salaspilī un tikai tad braukuši uz lauku mājām. Valdim Dombrovskim un Ilmai Čepānei pievilkuši krustiņus — ja balsotu šeit Zemgalē, tad tāda iespēja nebūtu, jo Dombrovskis ir _Vienotības _saraksta līderis Vidzemē. Šeit tuvumā esot trīs vēlēšanu iecirkņi, bet līdz katram būtu jāmēro desmit kilometri.

Imants Lejiņš, kuram jau ir 78 gadi, bet viņa māsai — astoņdesmit, vēlēšanu komisijas locekļus sagaidījuši mājās. Viņš momentā nosauc saraksta numuru, par kuru nobalsojis, brīdi padomājis atminējās arī, kas tā partiju, «nu tā, kurā ir prezidents,» ar ko domāts V. Dombrovskis. «Lai viņš cīnās. Man nepatīk tā Saskaņa, ne tie, kas te visu nolaiduši bija,» sacīja I. Lejiņš.

Netālu no Daudzesas Diena ceļmalā sastapa Valdi, kurš neatklāja savu uzvārdu. Viņš dedzināja zarus un atzinās, ka balsot vēl nav bijis — tas bija ap pulksten četriem pēcpusdienā, tāpēc vēl varot paspēt, jo drīz uz vēlēšanu iecirkni iešot autobuss. «Es drīzāk par veciem balsošu, bet tikai ne par Šleseru,» teica sastaptais, kuram līdzīgi kā vairākiem citiem uzrunātajiem nav paticis, kā A. Šlesers televīzijā plātījies.

Daudzesas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Viktorija Gabrāne uzteica vēlētāju aktivitāti, kas liecinot, ka cilvēki vēlas pārmaiņas — no aptuveni 500 balsstiesīgajiem šajā iecirknī līdz četriem pēcpusdienā jau bija nobalsojuši 348 vēlētāji. Viens no viņiem — Juris Naglis — arī esot uzspēlējis klavieres. Vairāki sastaptie nevēlējās atklāt savu izvēli, taču Vienotības balsotāji labprāt stāstīja, ka atbalstījuši šo politisko spēku.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas