Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

FOTO: Vienotības un Zatlera redzējums par valsts attīstību sakrīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Wind
W
Aizmirstiet Zatleri ,kā politiķi . Pirms sava "varoņdarba" vispirms konsultējās ar oligarhiem , tad nāca klajā ar konsultāciju laikā saskaņotu paziņojumu . Tālāk sekoja visiem zināmās "pretdarbības" oligarhu varas ierobežošanai , jo teātra izrādei vajadzēja turpinājunu. Tagad sekos epilogs. Teātra kritiķa Treimaņa vārdiem varētu teikt : ..."vājš sižets un arī aktieru spēle -vāja...:"
sue
s
Ka te viens mazs,leti nopirkts Lemberga komentu drukatajs piestrada velu vakara:)
eus
e
vai tad ir tik traki, ka jenotiem jālaiž no ķēdes savs maksas klaķierītis sue?
  • 2
  • 2
čiks.
č
Nu Zatlers taču nav galvu saspiedis,ka viņš pievienosies meļu partijai,tad jau viņš vairs nebūtu tautas aizstāvis. Tad jau viņš diskreditētu pats sevi. Nu nav Zatlers muļķis.,ka ļaus sevi nolikt uz sliedēm ,lai smagsvars pārripotu pāri.
Oskars
O
Tad jau ceļš uz MASKAVU ........ Āboltiņai nepatīk Sudraba.
ff
f
Dombrovskis demagoģiju izplata
anna
a
viss skaidrs. izskatās, ka vecais triks ar oligarhu saukli. un cirks bija domāts tautai. un, lai dabūtu prom neērtos.
Pipo
P
Ja Voldiņš palīdzēs tūdaliņiem lepni iebraukt Saeimā, par viņa nākošā gada reitingu smiesies gan hipokrāts, gan sarūsējis skalpelis.
> Gati,
&
kur saskatāt SC ievilkšanu valdībā? Jūsu tenka domāta cilvēku maldināšanai, lai piesegtu SC, ZZS, PLL un VL darbošanos vienotam mērķim.
jūras mandarīns
j
Ķirugs Zatlers ir atkal Vienotības spītīgajiem sileniekiem, budžetnaudas rijējiem birojos diplomātiski un nepelnīti pieklājīgi parādījis un norādījis, ka Vienotības pērnā rudens galertveidīgā lokomotīve un skatā vīriešveidīgais bezbērnnieks Dombrovskis ir nu jau galīgi un gaļīgi atlaidināts premjera lomas nederīgas tēlotājs. Ar saviem kordebaletiem galā netiek ne partijā, ne premjera birojā. Vienīgais, par ko vēl spēj tusnīt, ir Excel tabuliņas un papīru reitingi. Valda Dombrovska selektīvā redze dzīvus cilvēkus nespēj uztvert un tādēļ gan lokomotīvei, gan visiem vagoniņiem vēlēšanās jāierāda vienīgais viņiem derīgais ceļš. Uz politisko depo, ārpus Saeimas opozīciju. Lai tusē ar savas kampaņas jauiecelto vadītāju Edgaru Jaunpeni un rudo siebviešveidīgo ļumekli, kas ar zvaigznēm... dejojot un intrigojot. Cerams, ka Pils Valdis zem jenotiem tomēr nepaklāsies un Vienotības solītājiem, bet nedarītājiem, pa pakaļu iespers vēl kādu reizi, un nepievienosies nevienam.
Gatis
G
Vissvarīgākais ir tas, ka Vienotības un Zatlera redzējums sakrīt par SCievilkšanu valdībā.
alberts
a
Interesanti - vai Zatlers izvilks no "bedres" Vienot,ību ("Jeģinstvo")?Principa jau Saeimas Zaķi arī varetu saukt par "zajec" ka tas pieņemts krievu TV u Berziņš - "berjozočka"! Es sen neticu nevienam nosiem -es ticu tikai VL-TB/LNNK un ne jau tadēļ ,ka nu viņi mūs iecels "saulīte" ,bet lai butu pretspars Agesiniem,Osipoviem,Gīļmaniem,Ciļēvičiem,Liņgrmaņiem,Pļīņeriem - "censonei" Zdanokai(nedo D,ies,ka atgriezisies Latvijā) un taml. tipiem.
adalberts
a
Albert, jā, jā. Tici TB/LNNK, ko pērn kā lupatas pirms vēlēšanām pirka Kargina un Krasovicka būvmeistari ar brāļiem Jakriniem un Jūrmalas villas Guna saimnieci, lai Emīlu Jakrinu LTV Gailītis izrūnītu ar vienu labu mikrofonu.
  • 2
  • 1
kategorisks NĒ!!!!!!!!!!
k
ar vienotību??..tad nekas... ne labs..ne kardināls..vnk NENOTIKS!!!!!!!!!! viennozīmīgi!! Viņi taču tagad (tāpat kā pirms vēlešanām!!!)..pielieto savu grupeles lozungu ''Kā var nesolīt!!??"".
KAD?
K
Kad beidzot tiksiet vaļā no liberālisma ideoloģijas un geju atbalstīšanas, kas ir Vienotības politikā? Gan "sorosisms", gan "oligarhisms" izaug no vienas saknes, tā ir liberālisma ideoloģija! Liberālism ir bagātā mazākuma VARA pār vairākumu, kas tiek manipulēts ar masu medijiem un interneta palīdzību! Tautai ir pilnīgi vienalga, kas viņu apspiež vietējie oligarhi vai ārzemju bankas! Diemžēl Vienotība diez vai spēs atteikties no šīs politikas!
''godīgā"'vienotība:piķis būs,
&
Jaunais jenotibas oligarhs Aploksne ir piedzimis kapusvetkos.Tikai vihnam vienīgajam ir tada vara ka nevienam, tikai viņam vienīgajam ir pakļauti visi Latvijas mediji,tikai vinam un Jenotībai,iespējams , pieder Sorusa naudas maisi par kuriu var saorganizēt visadus kapusvetkus, visadas PR un citas prieksvelešanu reklamas
Rasmuss
R
Nu, tad ja būsim vēl lielākā pakaļā, ja Zatlers un Vienotība steberēs vienā virzienā! Abiem, bļin, liela izpratne par to, kā Latviju pārvērst par Baltijas līderi, tikai realitātē esam trešā nabadzīgākā valsts Eiropā - pāri par 300 tūkstošiem aizbēguši, 200 tūkstoši bezdarbnieku, 80 % iedzīvotāju zem iztikas minimuma robežas... Vienotība rullē, Zatlers stabulē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas