Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gerkens "Vienotību" salīdzina ar Krilova fabulu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasiitaaja
l
Jaunvaards: EIROFIJA=juusmoshana par Eiropu? Cerams, ka tieksmes uz eiforiju par Krieviju buus zudushas naakamos 4 gados, kad valsts stabilizeesies.
Grieta
G
Depo jau neviens kājā nekož, bet visi kaut ko dara- zagli zog, melis melo, blēdis blēdās, sliņķis slinko u. t.t..Un tie visi jums patīk?
Joske
J
Vecais žīds Gerkens atmodies. Raimi, nesmīdini cilvēkus.
novadnieks
n
Cik gan sakarīgs ir Gierkens pats (nekas liels līdz šim nav manīts) un , kura Krilova fabula ir par viņu? Kas gaida kāda bojā eju, var pats pievilties un 2.10.pievīlās ar- ta ko tad tagad kladzina? Bet, ko tad labu var gaidīt no "Nesakarīgās" un no tās laiskās kaķes daukšķes? Paskatieties viņas mūžam neapmierinātā ģīmī- ar tādu viņa arī šo pasauli atstās. Mūžīgā intrigante...
āfrikānis
ā
Ko tas Gerkens tādu sakarīgu saskatīja PLL programmā? Tā programma bija viena vienīga parodija, lai neteiktu vairāk. Varēja uzreiz teikt, ka balsoja tāpēc, ka PLL vai tā tuvumā ir Gerkena čomi: leiškaln- un kalvīš-veidīgie.
f...
f
..vienā naktī uz 3. oktobri visu varošie kuiļi no par labu latviju kļuva par rāmiem gaļas veprīšiem.....
ciniķis
c
Krīze parāda, kurš māk strādāt, kurš nē. Kad ekonomika iet uz augšu un apgrozībā ienāk daudz naudas, tad gandrīz katrs "māk" biznesu. Stiprā vējā arī tītari lido. 2005-2008.gadi bija diezgan stiprs finanšu vējš no zviedrijas, tamdeļ daudz tītaru lidoja, tagad tie nolaižas uz zemes. Krīzē Izdzīvos gudrākie un saprātīgākie. Apģērbu tirgotājiem iet aizvien sliktāk, to es spriežu pēc savas pieredzes. Ieejot jebkurā tirdzniecības centrā - veikalu daudz, bet pirkt īsti nav ko. Nevar atrast neko svaigu. Cik gadus viņi tur tirgo pelēkus džemperīšus ar XXL izmēru? Cik gadus tos džepmerīšus ar kvadrātiņiem, rāvējslēdzējiem un apkaklītēm? Es nezinu, varbūt tā ir eiropas tendence, bet tur viss burtiski izskatās pēc lupatām, gan pēc krāsas, gan pēc dizaina. Piedāvājuma praktiski nav - viss, tas pats vecais, kas bija pirms 3 gadiem. Tāda sajūta, ka par attīstību neviens nedomā, tikai mēģina iesmērēt "ar atlaidēm" vecos krājumus. Nē, nu pircēju var saprast, ja tu nopērc džinsas pa 50 Ls un pēc pirmās mazgāšanas reizes tās izskatās vienkārši vecas un sapuvušas, tad neviens to preci vairs negrib prkt un tā var karāties gadiem. Ja nevar pārdot tās XXL izmēra lupatu kaudzes, tak metiet ārā un nopērciet jaunāku, smukāku un kavlitatīvāku kolekciju, tad klienti nāks un pirks. Saprotu, ir grūti, ja telpu izīrētaji dušī un tā, bet vajag tak to sortimentu regulāri atsvaidzināt, ja grib izdzīvot. Pirktspēja kritīs viennozīmīgi, bet tad vajag iziet uz apgrozījumu un mazāku peļņas procentu, lai nenoietu pa burbuli. + nosist cenu telpu izīrētājam, tagad tā nav problēma, Barona centrs un Tērbatas centrs otrie stāvi jau tukši, vajkag sist cenu nost un miers. Vai aŗī tie telpu izīrētāji nedabūs neko. Krīze saliks visu pa reālajām vietām.
Tātad
T
Nākamā gada janvārī vai februārī, kad vēlēšanu eirofija pāries, uzņēmējs Raimonds Gerkens prognozē "visus tos pašus lietussargus, akmeņus un olas pret Saeimu". ------------------------------ HUMPALU tirgotāj, a davai SADERAM, ka NELIDOS! To gan zinu, ka pats BANKROTĒSI ...
Valdis
V
Kas tas tāds Gerkens ir? Varbūt liels politiķis vai autoritāte? Cik klašu izglītība ir tam "politologam"?
K-K
K
... Krilova Fabula !!!! ... Nu redz kads te tautieties gadijies un ar kadu ! folkloras piemeru izlasitu no savas svetas izglitibas un pienemtas kulturas !!!! tautas ... Latviesu pasaka par Versa, Suna un gaila kopejo cinu un moralo uzvaru pret agresiviem un meza zverigiem laci, vilku un lapsu, ir labaka un preteja fabula ! ... Ta latviska, labak piemerota sai politiskai situacijai, un nav jakote svesas sabiedribas pargudribas !!! Latviesu kultura, kaut kautriga ir tomer pieradijusi ka ar savam vertibam un dzives izpratni ir spejigaka pastavet caur laiku laikiem un pret viltu un nezelibu - un nepienem abstrahetas ideologijas vertibas !!! ... Vienotiba spes sevi paradit - un atklat iezagusos pretiniekus Latvijas ekonomijas godigai un veseligai atzelsanai !!!!
q
q
Latvija nekad nav uzķērusies uz banāniem. Zīgerists bija un palicis vienīgais konsekventais komunistu un viņu prettautiskās morāles mantinieku pretinieks. Tāpēc ik pa brīdim kāds no viņiem atgādina par banāniem, kam uz vēlēšanu rezultātu bija mazāks iespaids kā gorbunova matu ērkulim.
Anita
A
Aicinu visus Latvijas iedzivotajus, patriotus, godigus un pascienigus cilvekus neapmeklet zagla, bleza Gerkena veikalus, lai vins un vina miesas draugs Leiskalns un vinu gimenes pasi valka sis skrandas.
Sniper'sEye
S
Vienotība tik laba-laba-laba... Interesanti būtu, ja kads saskaitītu Saeimas tagadējo partiju, visu biedru, samaksātos nodokļus, interesanti, kāds būtu partiju rangs šai jomā> Nevis, kuri izvairās, ja var, nemaksā, ja ļauj, bet kuri ir nomaksājuši vislielākās kopsummas? Man aizdomas, ka Vienotība un vienotībnieki šā veida sacens'ibā smagi zaudētu, -- Vienotība pilna ar budžetnorijējiem, kabinetu un biroju "valstiskajām žurkām", kam vajadzīga vienīgi vara, toties, kad dabū -- tik vien kā atņemt un dalīt, aizņemt, aizņemties un neatdot... Vēlēšanu kampaņas uzlīmē Dombrovskim lāča ausis, -- tieši uzklausīšanas neprasme ir viņa spilgtākā īpašība, -- kurš kurlāks par to, kurš negrib dzirdēt? Protams, Dombrovskis labprāt tagad stāsta, kā viņam sit uz pleca Baraks Obama un Andžela Merkele, -- draudzene, kura ciemos atbrauc un aizbrauc, lielais draugs, kurš zvana pa telefonu, -- būt labāk padomājis, kādēļ Latvijā nesit uz pleca?! Da prosti tādēļ, ka pats nestrādā un atlikušajiem strādātgribētājiem strādāt neļauj.
Dr.xy
D
Raimond Gerken( agraka iesauka Chaplins),esi tik labs un labak kluse.
Patriots
P
Vēl viens vecs likumīgais zaglis, kuram vecās shēmas sāk maksāt pārāk dārgi. Tāds tādus atrod.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas