Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanis: Lemberga stipendiātu lieta jālemj tiesai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gerhards
g
Bet vai Godmanim kā goda vīram nev viedokļa par šādu praksi? Šāda atbilde traktējama kā "jā, zinu, ka saņēmām no Aivara, bet mēģiniet pierādīt". Normāli būtu teikt, 100% nav bijis, vismaz es neko tādu neesmu dzirdējis, mums partijā naudas uzskaite bija!
Hei, Godmani!
H
Kā tur īsti bija ar tiem kritērijiem, ko? Vai varētu pastāstīt, pēc kādiem kritērijiem 1982. gadā pats tikāt uz Austriju?
Lelle
L
Tā galva ir pamatīgi cietusi...arvien glupāk sāk gvelzt...
Tiesa, gan
T
... Valdiba nespejiga un nekompetente. Pilna ar melotiem un bleziem. Uzvelk savus uzvalkus un slepjais aiz vienu otru. Viena roka mazga (atmazga) otru Es nosplaujos uz viniem un VISU to ko vini parstav.
x
x
autors kautriigi aizmirsis ieraxtiit, kas tad ir starp tiem stipendiaatiem bez LC - sveetulju apvieniiba jaunais laiks. savus draugjeljus jau neies nodot ;)
AD
A
Šī nu bija tāda intervija, kur Godmanis praktiski ne uz vienu jautājumu nespēja atbildēt.
mērglis
m
šo stipendiaatu lietu izdaliit atsevišķi , un tiesaat Lembi par valsts nozagšanu , bet stipendiaatus par valsts nodeviibu , cik miljonu valsts kasei aizgaajis garaam ko saeimas deputaati ar nopirktajaam balsiim novirziijuši Lembja kabataas veel stipri jaareeķina , ne pa velti stipendijaas paaris gados 3 miljonus izmetis , tas tik veel tas ko var nojaust, cik velk peec šii panta lai nosaka prokurors ,un bez žeelastiibas , arii šo meergļu deeļ teereeta nauda referendumam , nebuutu stipendiaatu nebuutu referenduma....
Oskars
O
BET JA GODĪGA TIESA ARĪ ŠINĪ LATVIJĀ NAV,jānomaina šī bilde ,kur viņš bez BĀRDAS, varbūt tad kautkas mainīsies.
Rasmuss
R
Ha-hā! Atcerieties, ļautiņi, cik stingri Godmanis prasīja arodbiedrībām iesniegt biedru sarakstus, lai redzētu no kurienes radušies pāris tūkstoši latu parakstu vākšanai! Bet tagad - visu jālemj tiesai, es nekā nezinu, par finansēm atbildējuši vairāki utt.! Atkal melošana, atkal dubultie standarti, bet tautai jātic, jo to taču saka pats Premjers, viena no trim augstākajām valsts amatpersonām!
Sestdienis
S
Es vispār gribēju pats to lietu izlemt un katram stipendiātam piespriest pa 100 stundām sabiedriski derīga darba Rīgas centrālās dzelzceļa stacijas tualetē. Bet, ja jau sakāt, ka jālemj tiesai, tad lai notiek.
@
@
Godmanis ir neass pat bildēs. Tikai pielipis krēslam, tāpēc vēl šilierējas visiem.
SEKSTE
S
Kur ir problēma? Hūte taču teica, ka balotēsies nākamajās vēlēšanās atkal. Un Latvijas Olimpiskās komitejas vadība šo darboni ar godu pat pavadīja savā pasākumā. Kur nu gan vēl vairāk viena sūda valsts var sapūt?
bac
b
Bet mēs jau visi zinām kā strāda mūsu tiesas... Aizvien biežāk redzam zogot visu acu priekšā kādu valsts personu un, kad to pieķer, ko šis saka? Lūk, kad mani notiesās, tad arī varēsiet mani saukt par zagli, bet ātrāk labāk neriskējiet, dabūsiet tiesas darbus... Cik tad daudz mums to zagļu ir notiesāts?
Zurkas
Z
Jaa noteikti... Mes jau zinam kuru viedokli Tiesa pienems. si valdiba ir viena muldesanas masina pilna ar liekuli darbininekiem. Ta ka zurkas viena buri, ne labaki
ZBL
Z
Dzirdēju rādiointervijā Godmaņa stāstus, ka Īri stāstījuši cik šausminoša korupcija valdot īrijā, laikam ar šo piemēru gribēja pateikt,ka redziet mums tik traki neiet. Tad jau varēja pieminēt arī Āfriku, kur gadās , ka vadonis pat apēd politisko konkurentu, bet ja nopietni Godmanim jau patīk tie kritēriji, kādi tad korupcijai ir kriteriji īrijā un kādi Latvijā. Vēl jau varētu pastāstīt pēc kādiem kritērijiem 1982. gadā pats Godmanis tika uz Austriju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

IERAKSTS


Noklausīties interviju ar I. Godmani var šeit (Windows Media Player)


LASIET VĒL:


Lemberga stipendiātu ir vairāk


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas