Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Godmanis mediķiem nākamgad sola vien kompensēt inflāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aidus
A
Godmanīt, paskaidro man pāķim, kapēc deputātiem brīvdienas garākas par normālu strādājošo un kapēc viņi atļaujās sēdēt komisijās, par kurām saņem atsevišķu samaksu, ja tas faktiski ir viņu darba laikā? Ak dies, kā niez rokas, jūs mēslus izpurināt ...
who cares
w
Cilvēks - anti-Repše ("kā var nesolīt"). Goddamnim, liekas, nav reaalu kardinaalu ideju situaacijas pamainiishanai uz labaaku pusi (kaut druscinju nolasiishanai no bezjeedziigajaam 'uznjeemumu padomeem') un tad esoshaas situaacijas/kastiites ietvaros shis dara, ko var. Think out of the box!
cita
c
Paveros bilde un redzu kenca luugshanu, luudzu dievs , man to kusacinnu zemes tiem citiem kaa iznaak...
Argo
A
Ja jau tās aldziņas tik knapas,ka jāstreiko,tad no kurienes dakteriem tās ekskluzīvās mašīnas un mājas?
lno
l
Paveraties bildē...vai mūsu premjers ar katru brīdi nekļūst līdzīgāks Jēzum? Neredzot nekā jauka uz zemes, Godmanis savu skatu arvien biežāk vērš uz debesīm, cerot, ka no turienes nāks risinājums?
Hroniķe
H
Vai Godmanis saprot, ka pakļauj briesmām lielu skaitu iedzīvotāju!? Es nenosodu mediķus - viņu darbs netiek novērtēts. Kā daudzu citu profesiju pārstāvji, arī viņi saņem darba ieguldījumam neadekvātu samaksu. Tajā pašā laikā atklājas arvien jauni gadījumi, kad nauda nevis tiek saprātīgi izlietota, bet gan izšķērdēta. Jātiek galā ar šiem gadījumiem, arī aplokšņu algas tiek izmaksātas jau gadiem ilgi - kāpēc šis stāvoklis vēl joprojām tiek pieļauts!? Es jau nemaz nerunāju par dažādajiem pārāk dārgās celtniecības gadījumiem... Un SM Godmaņa prieks, ka tiesa nepieņem mediķu sūdzību, ir vienkārši nožēlojams...
Andrew
A
ak jaa...manupraat pret Valsts galveno medikji arii taapataas vajadzeetu iztureeties..
Andrew
A
nais pikčer!.. nu pareizi..medikjiem ...pensionaari lai necer..bet dajosh Zamok sveta un Gazprom... viss..eju arii es parakstiities
Aidus
A
Un sev 30% pie algas. Vareni godmen, vareni! Nav jau runa par to, ka ar tiem jūsu 30% pietiks visiem ko pie algām pielikt, šeit runa ir par principu.
Leo
L
Budžetu iztukšojušas ir daudzās aģentūras ar valdēm un padomēm.
Tikai!
T
Lai varētu samaksāt solīto un ne tikai mediķiem,valstī jaatjauno progresīvais ienākuma nodoklis
Šoferis
Š
Godmani! Ko esi darījis lai pildītos budžets? Kāpēc Latvijā vēl ir aplokšņu algas un aplokšņu honorāri?
...
.
Nu valstī būs ziepes!
vecais-2
v
Mīļie pensionāri, attopieties! 17gadus valdošo partiju žuļiki Jūs ir barojuši ar solījumiem un turējuši pusbadā. Pēdējo 10gadu laikā pensionāru skaits ir samazinājies par 100 000. Toties kalvīši, leiškalni, počas, rivžas... kļūst arvien resnāki, un papildina miljonāru sarakstu! Kalvītis pirms vēlēšanām 2007.gadā solīja 200 Ls pensijas. Kur ir??? Vakar paziņoja, ka Valdība uzņēmēju atbalstam dos 200 milj. Ls! Tas nozīmē 200 milj. sadalīs savējo partiju atbalstītājiem! Divu gadu laikā ierēdņu skaits ministrijās ir pieaudzis par 70%! Nauda ir vairāk kā vajag, bet šitie politiķi to grābj sev un radiem. Ejiet parakstieties, pieprasiet un padzeniet taukmūļus! Mediķi parakstieties par pensionāriem, un pensionāri atbalstīs Jūs!
vecais-2
v
Mīļie pensionāri, attopieties! 17gadus valdošo partiju žuļiki Jūs ir barojuši ar solījumiem un turējuši pusbadā. Pēdējo 10gadu laikā pensionāru skaits ir samazinājies par 100 000. Toties kalvīši, leiškalni, počas, rivžas... kļūst arvien resnāki, un papildina miljonāru sarakstu! Kalvītis pirms vēlēšanām 2007.gadā solīja 200 Ls pensijas. Kur ir??? Vakar paziņoja, ka Valdība uzņēmēju atbalstam dos 200 milj. Ls! Tas nozīmē 200 milj. sadalīs savējo partiju atbalstītājiem! Divu gadu laikā ierēdņu skaits ministrijās ir pieaudzis par 70%! Nauda ir vairāk kā vajag, bet šitie politiķi to grābj sev un radiem. Ejiet parakstieties, pieprasiet un padzeniet taukmūļus! Mediķi visi par pensionāriem un pensionāri par mediķiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas