Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanis: neko nezinu par SM valdēm un padomēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
acs
a
Ja nezini tad ej mājās.Neaizmirsti līdz paķert Maizīti.Tas jau arī tikpat kautrīgs kā tu,kā ierauga zagli ,tā piever ačeles un glupi smaida.Ja neaizvāksi minētos kundziņus,tad var gadīties,ka lielais kredīts iepeld viņu kabatās.
TOČ
T
Pa purnu žīdam un loseru uz paneli...
je je
j
maitedaji tadi
eva
e
Tad par ko saņemiet algu ,ja neko neziniet ?? Nezināsana neatbrīvo jūs no atbildības par valsts līdzekļu nelietīgu izsaimniekošanu !!
Paltraku Vilis
P
Arī Zatleru ielika Šlesers, tikai tas notika zoodārzā.............. Un kā var Valdiņš atlaist Saeimu, kura viņu ielika?
Paltraku Vilis
P
Āfrikā pingvīni nedzīvo! Godman taču skaidri pateica ka mēs esam pingvīni, Un viņš ir pingvīnu virsaitis!
Minna
M
Godmani, nemelo! Tu zini visu un arī pats neesi bez vainas. Šlesers tevi ielika šai amatā,tāpēc tak nebūsi traks viņu nolikt pie vietas. Šis poļu bastards-Šlesers ir vislielākais Latvijas apzadzējs. Lembergs vismaz savu Ventspili pacēla par skaistu pilsētu, un ir gudrs vīrs,bet šis kristietis-pēdējais mēsls,pat runāt kārtīgi nejēdz.
...
.
Ja vēl izdzīvosim, tad steidzīgi jāmaina vēlēšanu sistēma. Tikai jautājums kas to darīs . Kaut kāds ārprāts, maksāt 4000 las algu par neko. Ši valdība izšķērdēs visus kredītus bet samaksāt par to nāksies ne jau Šleseram.
rags
r
Radzēvičs ir Šlesera cilvēks,nevis Godmaņa.
zuze
z
Tepat Igaunijā tādi padomnieki nemaz nav.Uz sēdēm tiek izsaukti profesonāļi,profesori.Viņiem tiek izsniegtas prēmijas par katru sēdi.Vairāk tas ir goda jautājums.Te ,Šlesers uzliek mīksto visai tautai un Godmani ieskaitot.
rebīte
r
Ko jūs tur daudz gribiet no izvirtušo vīriešu izklaidētāja viesnīcā Latvija.?Vai tad puikam ir kāda izglītība?Jūs maz aptveriet kas par naudām grozās Satiksmes Ministrijā?Vai nabaga neizglītotais ministrs var nest atbildību ?Labi,ka Maizītis cilvēciņu piesedz, jo.kas zin kur viņš tagad sēdētu.
grēdas
g
Man arī ir radies iespaids,ka Godmanis vienkārši baidās.Es vēl atceros,ka te Latvijā nelabu galu dabūja kāds norvēģu vai dāņu biznesmanis.Laikam kaut ko nesadalīja.Ja kāds mīl Latviju,tad tam jāsaprot,ka tikai bez šīs baisās ģimenītes.Saeimā strādā normāli deputāti.Bet viņu darbs ir bezjēdzīgs,kamēr viens te rāpjas pāri robežām paceltu galvu.Repšes ieliktenis ir gan Šlesers,gan Maizītis.Likumību Valstī negaidiet,kamēr pa Latviju dragā šitā troika.
erna
e
Lai jau nezin Godmanis par ko padomēs strādā Šlesera šofera dēla dēls ar sievu un sievas draudzeni.Man vairāk interesē,kas tā par naudiņu ko viņiem maksā Šlesers.No kurienes nāk naudiņa ,kuru saņem Kr.Peters.Godmani ,neizliecies,ka tu nesaproti,ka viss ko tu dari Latvijas labā ,kamēr tev blakus stāv abi Šleseri,ir bezjēdzīgs.Un,kas ar to Maizīti ?Vai viņš joprojām klausa tikai Repsim un Stepanovam.Vai nav neviens,kas tam Maizītim atgādinātu,ka viņa pienākums ir sargāt valsts likumu .
Namdaris
N
Gribētu zināt, kas gan par tādiem skeletiem ir premjera skapī, ka ministri var vēsā mierā uzdarboties uz pilnu klapi, nebaidoties ne no kā. Kurš (vai kura) viņu aiz riekstiem nogrābis un vietu ierādījis? Varbūt, vecīt, labāk nošauties, nevis par tautas apsmieklu būt?
krista
k
Punkts 17 11:33 Punkts viens:Nezināšana neatbrīvo no atbildības. Punkts divi: Nebūsim naivi Godmaņa kungs...Jūs visu labi saprotiet Punkts trīs:Kauns nav, kā vienam no LV politikas dinozauriem, tagad lēkāt pēc traktorista stabules? ++++ Bez prastā un vārtu rūmē uzaugušā buldozera viņš nebūtu tur, kur tagad ir....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Askolds Rodins: Šlesera ģimenes vērtības


Šlesers un komanda sapinas melos


Šlesera šoferis: dēla iecelšana SM uzņēmumā ir ģimenes lieta



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas