Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Iespējamo prezidenta kandidātu vidū arī eksbaņķieris Andris Bērziņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liga
L
kaukads sviests!vienkarsu zemnieku ievelot par prezidentu BUS lielaka jega valstij neka Andri berzinu...
Sintija
S
Jau pats iesākums-jāievieš eiro!,parāda mums ar ko ir darīšana! Štrunts par bitēm,kad tik medus,kā agrāk mēdza teikt!
"zurka Kornēlija>trus
&
Tas pats Augusts savulaik LTV raidījumā skaidri un nepārprotami pateica,ka par progresīvo ienākuma nodokli esot gatavs balsot ar abām rokām! Velāk noteica 10.000 latu slieksni! Bet,kad tieši tādu variantu piedāvāja SCP,atkal nepatika!
Rolands
R
Vēl tikai trūkst eksperti-investīciju baņķieri Girts Rungainis un Jānis Lielcepure!
Dainis
D
Zatlers gan runā tikai valsts valodā ,un Freiberga arī runāja tikai valsts valodā .Domāju ka kamēr tas iespējams Zatleram ir jāatlaiž Saeima.Jāierosina referendums par tautas vēlētu prezidentu. savādāk varam palikt vispār bešā .Jāglābj ,kas glābjams .Tākā Valdi dari to .Dari kamēr nav par vēlu .Tu izglābsi Latviju.
Dainis
D
Kas tas par prezidentu ,kas uz TV 5 jautājumiem smagi buldurēja krieviski .Kauns un negods nākamajam prezidentam (itkā ) nerunāt tikai valsts valodā savā valstī .Tādu prezidentu vajag izsvilpt .Vispār baigi līdzīgs žīdam.Deguns,pakausis.Nu jā tak baņķieris.
Raivo
R
Kāds viņš var būt prezidents?Baņķieris !Nevienam nav noslēpums ka baņķieris ir oficiāls ""laupītājs"",kas neatskatoties samīdīs visu ,kas viņam stāv ceļā.Baņķieris .Asinssūcējs.Veikli manipulē ar upuri ,lai atņemtu cilvēkiem,un iedzīvotos uz cilvēku rēķina .Savā laikā plaša nodarbošanās žīdu starpā,kas mūsdienās aptver visu pasauli. Tādam prezidentam nē !
aksis
a
lai tik saeima ievēl Lemberga rokaspuisi Bērziņu , vāksim parakstus par saeimas atlaišanu.
Profa viedoklis
P
Eksbaņķieris, Saeimas deputāts Andris Bērziņš (ZZS) nav tā sliktākā kandidatūra Valsts prezidenta amatam, atzina kādreizējais VAS "Latvijas Hipotēku un zemes banka" prezidents Inesis Feiferis. Viņš norādīja, ka, savulaik kopīgi strādājot finanšu sektorā, Bērziņu iepazinis kā labu cilvēku un profesionāli savā jomā, taču kopš tā laika esot jau pagājis ilgs laiks un patlaban esot grūti teikt, vai Bērziņš vienlīdz labi tiktu galā ar visiem pienākumiem, kas jāveic Valsts prezidentam. Bērziņa priekšrocības salīdzinājumā ar patlaban vienīgo oficiāli izvirzīto kandidātu pašreizējo Valsts prezidentu Valdi Zatleru varētu būt labās zināšanas ekonomikā, tautsaimniecībā un finansēs, taču Feiferis atturējās vērtēt, vai tikpat kompetents viņš būs arī citās jomās, piemēram, ārlietās un kultūrā.
MK
M
Baac!!! Visi tik "slikti" - tad jau laikam man buus jaaiet par prezidentu :D
borcinsh
b
brinos, visadas "partijas-shirmas" ir Latvijaa... un kapec nav partijas " LATVIJA - bez komunistiem ! "??? 100% procentus butu popularakaja ( jo 90% no ex-komunistiem - ZAGLI !!! )
anna
a
Par ģimeni un visār par Bērziņu pajautājiet vecajiem cēsniekiem. Būs ļoti interesanti!!!!!!!!!!!!!!
vectēvs
v
pavājš shēmotājs - ies priekšā teicēju pavadā
ķestūtis
ķ
Vai visi bērziņi ir tik dzelteni kā šis???
pizģ*c
p
nee miiliit , ir pavisam citaadi , Lembem jau ielikts tiesnesis , prokurors , tagad ja prezidents , nuu tad visa sviita , punkts viens , savs apsuudzeetaajs , savs tiesnesis , savs amnesteetaajs... vo tas jau ir MATS

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas