Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Internetā publicētie matemātikas eksāmenu materiāli atbilstot oriģināliem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skolnieks
s
Labi, ka informāciju nopludināja un uzdevumus rēķināja Godmans. Bijušais fiziķis, vismaz pareiz izrēķināja. sūdi būtu, ja uzdevumus būtu rēķinājis un nopludinājis šlesers.
gatis
g
kurš bija tas ģēnijs, kuram vajadzēja 10 dienas, lai beidzot secinātu, ka internetā publicētie eksāmeni atbilst oriģinālajam???
pp
p
Tādā veidā tiek skaidri parādīts, ka izglītības sistēma ir sapuvusi līdz pašai augšai. Ar tādu domu skolnieks iestājas, piemēram, tehniskā augstskolā. Tur viņš ātri atrod šo www.fizika.lv. Tur par mazu naudu var nopirkt izpildāmos darbus daudzos mācību priekšmetos. Un nu jau students pārliecinās, ka arī augstskolā viss ir sapuvis un nav vajadzības mācities. Tad nāk eksāmeni un konstatācija, ka neko nevar nopirkt, jo pilnīgi viss tomēr nav sapuvis. Bet tad mācīties jau ir par vēlu. Atliek tikai slikti un ļoti slikti risinājumi. Neviena laba un pats vainīgs
mērglis
m
a kam tad Juus domaajaat viņiem vajadzeeja atbist, vaacvalodas egzaamenam???...stulbums stulbuma galaa.
lai kā arī būtu
l
Vainīgos neatradīs. Tas nav izdevīgi valstij. Nav izdevīgi augstākā ešalona ierēdņiem. Jo neviens cits, kā tikai viņi, šim darbam nevarēja piekļūt. Nedrīkstēja piekļūt. Situācija valstī rada situāciju izglītībā. Pērkamu, aprobežotu, nederīgu un nevajadzīgu. Kāpēc vispār ir vajadzīgi 12. izglītības gadi? Lai 19, 20-gadīgi cilvēki vienkārši nīktu skolas solā? Lai atkārtotu pamatskolas vielu, kuru citās valstīs apgūst augstskolu 1. un 2. kursā? Kāda jēga šīs augstās lietas mācīt pamatskolā, ja tās spēj normāli uztvert tikai 10- 15% no šī vecuma skolēniem? Varbūt tomēr labāk nolaosties uz zemes un ļaut bērniem bez stresa izbaudīt savu bērnību neiespringstot uz nesaprotamām lietām, vairāk mācīt pamatus, no kuriem tad paši varēs izdarīt secinājumus?! Pašlaik pamati tiek likti milzīgā steigā neievērojot nekādus "normatīvus"....
nv
n
sapuvūsi izglītības sistēma ar visiem saviem centralizētajiem eksāmeniem. Iebāziet sev savus centralizētus eksāmenus vienā vietā. Katram bērnam ir jāiemācās perfekti to, ko viņš grib turpināt studēt un par ko viņš grib kļūt, nevis jānomoka viņu ar visu, un pēc tam viņš tās zināšanas tik un tā izmet gružkastē. Ārzemēs neviens šādus murgus bērniem neliek darīt, viņi jau laicīgi izvēlās profila priekšmetus, kurus arī mācās. pārējo basic līmenī. nevajag mēģināt uzražot kiborgus, kuri zinās visu. Jo tas, kurš domā, ka zina visu, nezina neko. Katrs labs speciālists ir tas, kurš perfekti zina savu jomu.
kukainis
k
Atceliet tos skolas beigšanas eksāmenus! Lai eksāmenu rīko katra vieta (mācību, darba), kurai nepieciešams pārliecināties, ko tiešām uzņemamais/pieņemamais prot. Tad beidzot sāks mācīties pa īstam, nevis, kā nospiest, nopirkt, izlabot atzīmes. Kā novērtēt skolotāju darbu? Varbūt pēc to citu iestāžu rīkoto eksāmenu rezultātiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas