Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Īpašu uzdevumu ministru liktenis būšot skaidrs līdz budžeta pieņemšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris
P
Te būtiskākajam vajadzētu būt jautājumam, vai šīs funkcijas var pietiekami efektīvi veikt arī bez nozares politiskas vadības. Reizēm nedaudz ietaupot uz vadību, tik ļoti samazinās efektivitāte, ka nauda it kā tiek ietaupīta, bet patiesībā tiek izķēzītsietni vairāk. .
th18
t
Tu esi prātu zaudējis! Kāds sakars ideoloģijai ar veselības traucējumiem?
Sima
S
Sagraut var viegli to, kas būvēts uz švakiem pamatiem. Ja problēmas nav, tad arī tas veidojums (sekretariāts), kam problēma būtu jārisina, ir kā sērkociņu namiņš - izvelk vienu spičku, un visa mājiņa sabrūk. Integrācijas sekretariāts tika radīts tikai Šlesera šantāžas dēļ, jo viņam gribējās vairāk ministru kabinetā. Nu un, protama lieta, pirms iestāšanās ES smuki izskatījās, ka mēs te baigi par sabiedrības saliedēšanu piedomājam. Tagad ir tā, ka Kastēns labprātāk šķeļ, ne vieno, jo viņam personiski derdzas i citas rases, i LGBT, vēl vairāk - viņš no melniem cilvēkiem, par provi, baidās! Jā, jā, kad vajadzēja padot roku Somālijas bēgļiem, tad ģība vai nost - pārvērstu ģīmi pie tiem cilvēkiem gāja, it kā nemaz viņi cilvēki nebūtu. Šitas jampampiņš nav nekāds integrācijas ministrs. Un viņa sekretariāts arī ir pilnīgi nevajadzīgs. Lai pieliek šito pretdabisko veidojumu kā departamentu pie kādas ministrijas - i nauda ietaupīsies, i no Kastēna (un Šmita Saeimā) vaļā tiksim. Daudzkāršs labums.
Sekretariātu klients
S
Ko nu Godmanim patiesi vajadzētu izvērtēt - vai Integrācijas gadījumā problēma ir sekretariāta pastāvēšanā pašā par sev vai tomēr Kastēna personā? Seja ārzemju priekšā būtu saglabāta, ja Kastēna vietā vienkārši ieliktu normālu ministru. Bet sākt vajadzētu ar padarīto darbu revīziju. Tā vienkārši uzjautāt - kur ir Pamatnostādnes? Kur Iecietības programma? Kur visi citi pirms mēnešiem solītie darbi? Kādēļ no Kastēna darbineki bēg? Utt... Un tā retoriski jau - kā gan viens tips tik ātri var sagraut, ko trīs citi ministri pirms viņa cēluši?
Jānis
J
Vai Tu tiešām esi zvirbulēns? Tas pats čiepstētājs, kas vienmēr te rullējošo koalīciju aizstāv? Pagaid, pagaid, Tu riskē! Atpazīs Tevi bosi un apēdīs pa vienai spalviņai! :DDD
zvirbulēns
z
Šie nedabīgie veidojumi gan būtu jālikvidē, un, jo ātrāk, jo labāk.
Jānis
J
Tas gan būtu dīvaini, ja Godmanis (LPP/LC) pieļautu Kastēna (LPP/LC) kantora likvidāciju. Tad Kastēns atgrieztos Saeimā, no kuras būtu jāaiziet "mīkstajam" Šmitam (LPP/LC). Nekad Šlesers (Godmanis - tikai vārda pēc, jo mēs jau zinām, kas ir patiesais šitās hibrīdpartijas vadītājs) pieļautu savas partijas ietekmes mazināšanos. Kaut viens štruntīgs sekretariāts, bet tomēr - vismaz vēl viena balss un ietekme valdībā. Ja man būtu tāda vara kā Godmanim, es likvidētu Kastēna (LPP?LC), Broka (TB/LNNK) un Bāliņas (ZZS), kā arī Baštika (LPP/LC) kantorus. Paskat, cik naudas ietaupītos! Kastēns viens pats tērē 2 miljonus Ls gadā, tad pārēķiniet, cik šitie liekēži visi kopā! Un tas pats Baštiks - neko tak ar visu savu ministēriju nav izdarījis. Bērnus sit un nosit tāpat kā līdz šim, varbūt vēl trakāk, bet Baštiks tik dzīvo, cepuri kuldams un valsts naudu tērēdams. Nu kam mums šitie visi liekēži? Kam?
ABC
A
Ko tad tu tur nopirdi, bandītiņ?
lv
l
a jums sorosītiem jau nu dikti gribētos, lai visās ministrijās vēdītu pēc jums tīkamas fekāliju smakas....www.nopride.lv
krista
k
Tā kā divus no nevajadzīgajiem birojiem vada premjera partijas biedri, tad diezin vai partijas īpašnieks Šlesers pieļaus tos likvidēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas