Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ir īstais laiks ieguldīt patiesās vērtībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tinto
t
Tu laikam neizlasīji rakstu. Viena no galvenajām idejām bija par energoefektivitāti un ēku siltināšanu. Šīm lietām tagad ir ĻOTI PIEMĒROTS laiks, it sevišķi, ja tiek atrasts veids kā šīm vajadzībām piesaistīt ES fondu līdzekļus. Es redzu tikai plusus: papildus aktivitāte tautsaimniecībā (būvnieki, būvmateriālu ražotāji), jaunas darbavietas, mazāk bezdarbnieku, mazāk naudas tiek atdota Krievijai energoresursu importa veidā, zaļāka vide (mazāk izkūpinam gaisā skltuma ražošanai) utt.
Maximus
M
Doma butu laba, tikai ne sajos apstaklos. Neaizmirstiet, ka tautas lielaka dala grimst nabadziba un domas vai iespejas celt jaunu maju, kad nav iespejams atdot vecos kreditus. ir absurds. Jums savs biznes tomer uz laicinu vel bus jaaizmirst.
Aldis
A
Visu cieņu! Lai arī var redzēt, ka cilvēks aizstāv savu rūpnīcu, jo noteikti Sakret ir zaļi domājoši ar atbilstošām tehnoloģijām, taču kopumā ideja ir pilnīgi pareiza. Turklāt tā kopumā ir zaļo filozofija: patēriņš ir lielākais ienaidnieks globālajai sasilšanai, tamdēļ labāk pirksim vienu jaku, 3 x dārgāku, bet augstas kvalitātes, un to varēsim valkāt 5 gadus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas