Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ISEC: sekmes neliecina, ka noplūdis īstais eksāmens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jupis
j
Dienas virsraksti kļūst arvien jocīgāki. Neviļus rodas jautājums ar ko tad noplūdis īstais eksāmens?
v
v
Nu re ISEC no 1.jūlija ir pārveidots par VISC , lai būtu vēl sarežģītāk vadītāju saukt pie atbildības. Koķes kundze varēja vismaz te izrādīt savu principialitāti un atstādināt vadītāju. Jau kuro reizi centra (70) darbinieku godprātība tiek apšaubīta, bet reakcijas nekādas!
@
@
Matemātika ir tāda lieta, kuru normāls cilvēks nesaprot pat, ja ir tā noplūde bijusi. Piemēram, izrādās, 25. vidusskolas kādreizējā varone Gustava senjore vēl joprojām kropļo bērnu psihi. Kādas tur vēl sekmes?
..
.
ja nu arī dabūja, tad tie, kas ar prātu draudzējas, jau nu 100 % perfektas atbides neraktīja,. Lai gan, ja nemāki, tad nav starpība, kad uzzin uzdevumus
A.P.
A
Nevis nemācēja paņemt, bet nezināja, kur paņemt. Trīs stundas pirms eksāmena neviens parsti drudžaini nemeklē internetā- varbūt publicēti uzdevumi? ISEC jālikvidēun jāsauc pie atbildības. Divas nedēļas pēc eksāmena "Izmeklēšanas laikā salīdzinot oriģinālos eksāmenu materiālus ar internetā publicētajiem, policija pārliecinājusies, ka tie sakrītot, aģentūrai BNS pavēstīja Rīgas reģiona policijas pārvaldes pārstāve Zane Bērziņa." Tagad "Dienesta pārbaudē, ko Izglītības un zinātnes ministrijā un ISEC veikusi speciāla komisija, ne vainīgās personas, ne pārkāpumi nav konstatēti." Paši muļķi, vai visus pārējos par muļķiem tur? Un cik tai speciālajai komisijai samaksāja, lai konstatētu, ka viss ir kārtībā?
pr
p
Noplūdes fakts ir pietiekošs, lai ISEC izdzenātu un priekšniekus sauktu pie atbildības. Atbildībai ir jābūt kā minimums sods gada algas apmērā par savu pienākumu nepildīšanu. Vai vairāk, ja atklājas kāda materiālā ieinteresētība,
:))))))))))))))))
:
Isec, kauns nav? Nu kas par muļķīgu paziņojumu!:)))
Ieva
I
Baigais kritērijs!
Neprātīgais
N
stulbeņi! urlās uzdevumus ielika pēdējā brīdī, bet pārdošanā tie bija jau daudz agrāk.
Mangusts
M
Varbūt vienkārši lielākā daļa ir tādi nejēgas eksaktajos priekšmetos, ka nav lielas atšķirības vai iepriekš bija pieejami īstie eksāmena uzdevumi, vai nebija.
kloo
k
ne jau katrs jaunietis, trijos naktī, pirms eksāmena iet urlās.lv un meklē eksāmena uzdevumus:) ISEC vnk grib savu ādu piesegt.
M.Aita
M
Ārprāts, ik gadus viens un tas pats - vai tur tajjā IM vai ISEC kāds par kaut ko (jebko) atbild vai tikai "pludina"?!
beibe
b
ISEC vairs nepastav!
pene
p
kā rakstīja cilvēks, kas tos ievietoja: "tas nav izdevīgi cilvēkam, kas tos eksāmenus pārdeva". Pārbaudi veica tā pati iestāde, kas izplatīja. Urlās viens cilvēks labi komentēja šito: "Mums lika pārbaudīt vai mūsu dibeni smird, bet pārbaudes rezultātā izrādījās, ka nekas nesmird, bet tikai smaržo pēc puķītēm"
y0_St0rM
y
Vairākkārt tika uzsvērts, ka šis ir īstais eksāmens. Arī mēs to varam vēlreiz un vēlreiz apstiprināt, ka tas nācis no IZM jau nedēļu pirms eksāmena, tikai ielikām to urlas.lv lapā pa nakti. Augstākā mēra cinisms no ISEC puses, teikt ka tas nav tas korektais variants, ja pat policija to apstiprināja. Šajā valstī laikam likumi tikai parastajiem mirstīgiem rakstīti, ierēdņiem tie nav jāievēro. BR, urlas.lv komanda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas