Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Jelgavā balsu copi ZZS sāk ar boulinga uzsaukšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uh
u
Sprudzu par Jelgavas meru
zz
z
Esmu par ZZS!!! , jo man patiesam ir tuvas pilsetparvaldes plani, darbiba un rezultati!. Dome strada, attistas, pilseta plaukst, un ZZS ir reala vara pilseta!, tai ir reali plani un riciba, un ZZS partija attsitas, aug lidzi pilsetas iedzivotaju velmem, un mekle celu uz attistibu un izaugsmi! Nav tadas partijas, Usakovu ieskaitot, kuri nesola labumus iedzivotajiem - tikai : kad jasak ko darit: - tad izradas, ka pie varas esosa vadiba atrodas tadi ‘sisi –vijolkajas’ un ‘grendes kulturas’ ministres, kuri tikai pazemo Latviju un kulturu, un tautu lidz Latvija paliek par apsmieklu pasaulei ari caur dombrovkiem, - kuriem nav varesana un prata par sevi pastavet!!! Sim rakstniekelim butu janokaunas un butu ari jaatbild par savu pilsetas gimenes vertibu iznirgasanu sava 'ieskata raksta', par kuru vins sanem naudinu!!!! Cik laikmetigi - moderni ir 'apsaukat' pilsetas valdibu publiskaja telpa, nenesot nekadu atbildibu par rakstito!!! Velos pasvitrot, ka GIMENE jelgava ir vertiba!!! Par gimenem ir jarupejas un japacel nozimigaka gaisma ka lidz sim! Tur ir daudz darba! Un tiesi tagad, kad tik daudzi izbrauc no valsts, jelgava palikuso gimenu labklajiba ir tas, kuras vertiba ir loti un loti nozimiga!!! Taja pasa laika parejas valdosas partijas, kuras ir piemanijusas iedzivotajus ar saviem solijumiem : ka 'vienitobas' & CO, zatleriesu ieskaitot, par visu varu iebazot visiem par kaunu un negodu mazizglitotos un izvirtulus, un pastulbas personas kulturas ministru amatos, ar abam rokam raksnajas 'meslos', meginot par visu varu atrast kadus kompromatus, nespejot savejos netirumus saskatot pat SPOGULI!!! Labak domat par gimenem, jauniesiem, attistibu, ka riet un stulbi komentet par labu kadai saja bridi 'sevi ‘lidz kaulam izblamejusajai ', pie valsti varas esosajai partijai!!! Jelgavai nav ko riet pret ZZS!!! - vini ir pie varas Jelgava un bus ari !!!!!! un tie ir vienigie kuri strada pilsetas attistibas laba! Parejie - ir patiesam 1 balss no katras partijas - nenozimigs cipars... Bet - sajos laikos, kad apvainot noziegumos, ka to darija hitlers, iesakot otro pasaules karu, -“ jo vairak melosi un apvainosi, jo ilgak bus japierada, ka meli!!!!” ir moderni! Lai ari nekadas pasaules tiesas nav spejusas pieradit, ka noziegumi izdariti, un ZZS ir attaisnota!!!! pec attaisnojosa sprieduma nevis apsudzetajiem iznireliem, istajiem politiskajiem noziedzniekiem, bet valstij jaatmaksa summas par politisko pasutijumu!! Nav jabut aklam lai to redzetu! Daudziem, ieskaitot zema limena ciniskos zurnalistus Jelgava, butu japadoma ari par atbildesanu par saviem vardiem publiskaja lauka! Lai dzivo ZZS !!
ibo
i
Eu! Tu rakstu neesi lasījis vai arī nesaprati , ka jākomentē par BOULINGU . Tu nezini , ka Hitlers (jāraksta ar lielo burtu H) , Tu nezini , ka viņš jau sen vairs boulingu nespēlē !
  • 0
  • 1
Jelgavnieks3
J
bET TA JAU MES BRAUCAM PA VISU lATVIJU.
Papandopola
P
Bet kad man atsūtīs kilogramu banānu?
ibo
i
Tu vēl neesi apēdis Zīgerista dotos banānus , apēdīsi , tad varēsi pasūtīt jaunus . Pagaidām uzspēlē boulingu !
  • 0
  • 2
Jelgavniecit
J
Tad uzliec brillites, jeb su majas aizmirsi. Ja tev liekas ,ka Jelgava ielas netaisa, tad tiesam esi , nezinu ka zolidak pateikt, bet saproti.Un ja kas, tad pabrauka pallATVIJU, TA IR VISAS lATVIJAS PROBLEMA. uN JA NAV SLINKUMS, VARETU rEPSEM PAJAUTAT KAPEC CELU FONDU LIKVIDEJA.
jelgavnieks
j
Centrā taisa, bet pabrauc druciņ tālāk, bez zobiem paliksi un nerunāsi muļķības!
  • 3
  • 2
Jelgavniece
J
Labāk ielas savestu kārtībā.Jābrauc kā Šūmaherim,nezini kurā bedrē riteņus atstāsi.
Ed''zum no ZZ
E
gr'uti visu laiku dz'ivot ar vienu ienaidnieka t'wlu ZZS
paliek jau smiekliigas
p
zemgales zinas savaa mazspeejaa turpina stulbo kasiisanos' bet ko gan citu ni viniem var gaidiit
Arnis
A
Hei, Domē tik vēlu atrasties aizliegts!!!!
  • 5
  • 4
khe!
k
Uzspēlēsim, bet par tiem demagogiem tāpat nebalsosim!
Ivars
I
Absolūts nonsenss! ... bet, es neko citu nevaru pateikt
  • 0
  • 0
Aivars.
A
Tu esi Sorosa uzpirkts. Ar mērķi nomelnot mani!
  • 9
  • 3
who cares
w
Džekiem jāmaina PR kantoris...
JELGava
J
uN KAS TUR TADS SLIKTS. TAGAD NU SAKS VIENS OTRU KENGAT.
Jelgavnieks
J
Ar Jelgavu ir tā, ka Rāviņbandai nav alternatīvu. Jelgava ir tikpat kā Bolderāja, kurā visi guļ, bet pa dienu visi ir Rīgā. Un nevienam nekas neinteresē. ZZS Jelgavā tika pie varas ar 5000 balsīm pie 45% aktivitātes.
  • 8
  • 2
Aivars.
A
Kad es biju LKP CK darbonis, par mani balsoja 99,98 % vēlētāju visā Latvijā! Un kas tur slikts?
  • 14
  • 1
Augusts.
A
Pareizi, biedri - ne kas slikts arī nebija tad, kad es biju rajona komunistu 1 sekretārs! Visi darbaļaudis draudzīgi cēla komunismu.
  • 13
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas