Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

JL Saeimā meklē atbalstu Kampara balsojumam, valdības rīcībspēju tas neietekmēšot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērotāja
V
Cik atceros,tad tu esi viens no Šķēles mīļākajiem dzīvnieciņiem.Tā turpināt,un tu izpelnīsies AŠ2 pateicību.Nožēlojami!
Dobeļs no TB
D
Jā, vakar aizstaigāju pie vecā drauga pļunerīša, ierāvām pa kočiņam un šis apsolīja rīt mūsu -TB un Vienotības valdībiņu atbalstīt, jo mums visiem trijiem tak vieni saimnieciņi, kuru vēlēšanu naudiņu dod. Tā lūk biedrīši.
Vienotības triumfs
V
Nu jā tu tikai Rīgā savā Vienotības birojiņā sērfo, bet kas notiek laukos drusciņ aiz Rīgas? Tur pat līdz pusei pilsoņu ir bezdarbnieki, bet tu te auro. Nu kā var nemelot!
pierce
p
Smieklīgākais komentērs, ko jebkad esmu lasījis. Un kāpēc tad jāpieliek vēl 10-15%? Tāpēc kā bārdainais papucītis pateica?
Lelle
L
Nu gan tev arguments Vienotības čāčiņa!
Lācis
L
Piekrītu Tev! Lellei stulbums sakāpis galvā!
..
.
Ja nometīs tad Parexu nesadalīs un karginin turpinas dzīvot zili zaļi
Lelle
L
Nu gan nosmējos! Tu no Vienotības birojiņa , ka tik banālu pasaciņu uzrakstīji?
AŠ jefiņiem
A
nožēlojami... aklie, bezatbildīgie, nopirktie rējēji kā jums nav kauna?
Iedzīvotāju vārdā
I
Kampar, turies!!! tu esi bez vainas!
Vienotības triumfs
V
Reģistrētā bezdarba līmenis maija beigās bija 16,2% no ekonomiski aktīvo iedzīvotāju kopskaita, salīdzinājumā ar aprīlī tas samazinājies par 0,5 procentpunktiem, informēja Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA). Lielākais bezdarba līmenis – 24% - reģistrēts Rēzeknē. ________________________________ Atkal melojam Vienotība , jo pie tik zema bezdarba līmeņa Latvijai būtu jāattīstās, bet tā nav!!! Vismaz papildus šim skaitlim jāliek 10-15 procentu, tātad bezdarba līmenis Latvijā varētu būt 25-30% robežās!
Rembo
R
Zināms, ka nekāds zelta gabaliņš Kampars nav, tomēr skaidri redzams, ka viņš kādam AŠistam ļoti nepatīk. Lai jau strādā! Iesāktais jāpabeidz un Kampars manuprāts pagaidām ir salīdzinoši labākais ekonomikas minisrs.
Kurmītis
K
Banojam?
Vienotības triumfs
V
Nu skaisti! TVNET 9 июня 2010 г., 07:34 Председатель парламентской фракции партии "ЗаПЧЕЛ" Яков Плинер считает, что если правительство Домбровскиса падет Латвии будет только хуже. Об этом он заявил в передаче "Вопрос с пристрастием" на рижском телеканале PRO100TV. Ресурсы * Вопрос с пристрастием "Я не в восторге от Домбровскиса, я говорю, что это импотентное правительство, что они мало сделали. Но все-таки при нем частично сократили административный аппарат и сэкономили определенные деньги на этом. Все-же он (Домбровскис) никогда не отличался сверхнационализмом. И мы действительно считаем, что если сейчас сбросить это правительство, то Латвии будет еще хуже...", - сказал Плинер. Ранее депутат заявил, что "ЗаПЧЕЛ" готово войти в коалицию вместе с блоком "Единство", в состав которого входит "Новое время".
Kurmītis
K
+++jo viņam nav laika, jo viņam ir...jāstrādā+++ Nē, jēlais jefiņ. Viņam ar steigu jālec mašīnā, lai šoferis pagūst aizvest līdz Tukumam kamēr vēl gaišs. Tie bija Godmanis un Šlesis, kuri rukāja pa 20 stundām diennaktī. Jēlajiem, kā deklarēja einītis „darba laiks beidzas plkst 16 un 59 minūtēs”. Bet, protams, protams, kurš ta cits jēlajiem asti cels, ja ne tu ... :) „to gadu laikā ne ar pušplēstu vārdiņu netika minētas” arī daudzas citas lietiņas, kā piemēram 200 000 bezdarbnieku, simtiem tūkstoši aplaupītu pensionāru, desmitiem tūkstoši jauno māmiņu, kurām atņemti pabalsti, 18% IKP kritums, rekordskaits bankrotējušu uzņēmumu, rekordliels importa un eksporta apjomu kritums, bezprecendenta nodokļu palielāšana un tautas dzīves līmeņa kritums gada laikā ... paturpināt? Kas attiecas uz tevis pieminētajiem „labajiem darbiem” – drīkst, lūdzu uzzināt CIK TIEŠI mājas šis mazmājiņu siltinātājs ir nosiltinājis kopš nāca pie varas? Vai tik neizrādīsies, ka „sliktā” Rīgas Dome viena pati plāno gada laikā UZBŪVĒT NO JAUNA vairāk māju nekā šis jefiņš, kura rīcībā ir visas valsts resursi un budžets – tik vien kā ar putuplastu aplīmēt ? ... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas