Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jūlijā visdāsnākos ziedojumus saņēmusi partiju apvienība Par labu Latviju!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elija
e
Tikai tiem,kas cer ziedot ilgtermiņā.
valium
v
Mums visiem vajadzētu balsot par tādu Latviju, kas ir daudz labāka par viņu piedāvāto labo Latviju
ZT
Z
Par velti naudu nedod,būs jaatstŗādā ar %..
šausmas
š
Kādas apreibinošas vielas ir jālieto, lai no laba prāta ziedotu šai organizācijai?
AD
A
PLL kampanjaa gruuz lielu naudu un visadus citaadus resursus! Stendziniekam dibens svilst pāc katras sociologiskaas aptaujas, kur PLL ciinaas par 5% parvareshanu!
Ansis
A
Pēc lielāko valsts uzņēmumu pievākšanas viss atmaksāsies.Šiem skaitļiem varēs pielikt vismaz sešas nulles jau savā kabatā.
Nr. 14
N
ja "Vienotības" popularitāte ir tik liela, pat pēc tam, kad viņi nocirpa pensijas ( vēl martā JL bija daudz populārāks par SC, arī krievu vēlētāju vidū ) tad iedomājieties, kādas būtu viņu izredzes tikt Saeimā, ja par premjeru būtu ticis Zalāns un visi mēsli būtu TP.
Protams
P
tā taču ir darba devēju, ne darba ņēmēju partija. Nodokļus, kuri nenonāk valsts kasē, darba devēji iešķiebj savām politiskajām lellēm.
alfredonkulis
a
Lasu - Partiju apvienības Vienotība, kurā apvienojušies trīs iepriekšminētie politiskie spēki - SCP, JL un PS -, jūlijā saņemto ziedojumu bilance veidojusi 2664 latus. Kā tad tā? Tāda laba partija un neviens neziedo? Vai tad tiešām visiem Vienotības atbalstītājiem kauna nemaz nav, jeb tomēr skopums ir stiprāks par visu. Bet lai vinnētu vēlēšanās, nepietiks tikai internetā gānīt PLL... vajadzēs arī maciņu pirms vēlēšanām attaisīt, ne tikai gaidīt, lai Dombrovskis atkal budžetu konsolidē... Es piemēram iemetu Vienotības ziedojumu kastē 6 santīmus!
:)
:
KNAB "aizmirsis" pieskaitīt vēl citus PLL saņemtos ziedojumus - Ēķa ziedoto LNT un TV-5, Gailīša ziedoto LTV Ziņu dienestu + Panorāmu, "Koziola" "ziedoto" "Dienu", Šeiņina ziedoto "Čas" utt. PLL saņem ziedojumus no visām pusēm! Plašaziņas līdzekļi strīpām vien pēkšņi tiek ziedoti PLL vajadzībām ... :)))
Buba
B
Atklātā tekstā - vietas kampēju sarakstā tiek PIRKTAS, tautas ziedojumu, kā normālās valstīs, nav. Protams, loģiska arī mēdiju, - LNT, TV 5, "Diena" piepirkšana arī makaronu karināšanai. Nožēlojami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas