Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kāds jaunietis Valsts prezidenta kancelejai draudējis, ka izdarīs pašnāvību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
es to visu esmu noveerojis beernu namaa un pietiekami ilgi , es nevainoju šos nelaimiigos , viņus par taadiem padara muusu valsts politika attieciibaa pret šo iestaadi, esmu pat runaajis ar audzinaataajaam , viņaam neesot nekaada instrumenta lai kautko lietas labaa dariitu , es rakstiiju tikai to ko pats noveeroju.
antidemagogs
a
Vakar noskaidrojaam, ka biedris no patiesiibas ministrijas (09:29) atbalsta politisko cenzuuru, pasa vaardiem, citaadi domaajoso "izoleesanu". Sodien atklaajas, ka sis biedris veel arii kuuda uz vardarbiibu.
kur vel talak!
k
Nedrikst sodit ar darbu!! Tas, luk, ir bernu tiesibu aizstavju sauklis nr1! Skolaas berniem vairs klases nav jatira kaa agrak, jo tas esot bernu tiesibu parkapums, jo viniem skolaa esot tikai jamacas!
Lapsa -> Par tēmu
L
Nu bet tad audziniet viņus! Mēs runājam arī tikai tāpēc, ka mūs nav audzinājuši vilki.
Jautājums
J
Bet vai tā ir šo bērnu problēma? Tā ir valsts politikas un likumdošanas politika. Situācija bērnunamos nāk no padomju likumdošanas. Varbūt arī mēs - skolotāji, sabiedrība, kaimiņi, radi - esam pārāk slinki, neuzņēmīgi, jo nevēlamies liekas klapatas? Kāpēc mums ir kaut kas jādara, ja ir valsts instances? Šādā gadījumā mēs spriežam tieši tāpat kā viņi, tikai citā līmenī, bet rezultāts tas pats - pašiem nedarīt neko, neuzņemties nekādu atbildību, bet visu prasīt no valsts, ļoti labi zinot savas tiesības.
Vista
V
Nu gan tu aizrunājies! Kā mēs izturēsimies pret veciem, atraitnēm un bāreņiem( arī dzīvu vecāku bāreņiem), tā Dievs izturēsies pret mums. Žēl, ka tu nepievērs uzmanību šiem aspektiem. Un man ir lielas aizdomas, ka arī tu varētu pamest savus bērnus, ja uzskati, ka mūsu valsts bērnunamu iemītnieki ir liekēžu bars.
Par tēmu
P
Nerājiet filozofu! Es strādāju skolā un redzu kādi šie bērni aug. Ir tieši tā - sēž un studē savas tiesības, pienākumu nekādu no bērna kājas, nu baudām augļus. Nevar arī ģimenē tikai žēlot, ir jāuztic pienākumi!
patiesiba
p
Esmu redzejusi kaa bernunamu un internatu berni svaidas ar edienu, min kajam maizi. Nevizo pat galdu nokopt aiz sevis vai nokopj to tikai ar lielu kontroli. Viniem pienakas viss, bet stradasana ir vinu pazemojums. Vajadzetu bernu namos un internatos likvidet visu apkopeju un paligstradnieku vietas, lai beni pasi rupejas par savu maju un macas stradat. Pagaidam tiek audzeti tikai paraziti, kuru parazitisko dzivo spodrina cilvektiesibu aizstavji, kas regulari mil iegriezties sajas iestades.
Z
Z
tas ,kurš mēnesī noēd 6000 ls varētu jau nu palīdzēt
Zile
Z
Man nav saprotami Latvijas iedzivotaji- pasnavnieki, Saprotami un logiski ir ta, ja kads velas veikt pasnavibu vins dara visu iespejamo, lai lidzi sev panemtu, pec iespejas vairak tos neliesus, kuri ir veicinajusi un novedusi so cilveku lidz tadam stavoklim ka vinam ir javec pasnaviba. Loti klasiski un i labi piemeri ir ASV, Vacija. Ja Latvija tiek veiktas katru dieu pasnavibas un pamata tas ir aiz ta, ka Latvijas prezidenti, ministri, ieredni, Saeimas deputati siem cilvekiem ir nodrosinajusi un sarupejusi neciesamus izdzivosanas apstaklus, tad kapec sie pasnavnieki, skiroties no sis dzives sev lidzi nepanem vel kadus 5, 10 cilvekus,kuri ir veinigi pie ta, ka vinam ir javeic pasnaviba? Vai Latvijas pasnavnieki ir tik egoistiski vai neapzinigi? Ja Latvijas valsti nebutu Godmana, Skeles, Lemberga, Slesera, Nagla, Kalvisa, Krasta, Kristovska, Aboltinas, Freibergas, Ulmana, Demakovas, Zalana, Riekstina, Straumes, Berzinu, Grubes, Stokenberga, Kraukla, Muznieces, Udres, Kinnas, Rozes, Pabrika, Slaktera, Veldres, linera, Zdanokas, Rubika, Urbanovica, Kogana, Glimova......Latvijas valsti dzive but pavisam cita un esmu dross,ka Latvija cilveki neveiktu katru dienu pasnavibas, ka Latvija cilveki nedzivotau tada nabadziba un netaisniba, posta, bezceriba, trukuma kads valda Latvija pedejos 20, gadus.
Secinājums
S
Kāda cilvēciņa izmisuma solis ir bijuši draudi prezidenta pils kancelejai. Tā apgalvots raksta virsrakstā.
tante
t
Nu pilnīgi kā Amerikā. Kāpēc cilvēki tā dara? Bet kādreiz rakstīja latvieši caram vai arī toreiz bija cariene. Grūta dzīve valdniekiem.
uz bedri
u
Un kā būtu, ja mēs visi draudētu izdarīt pašnāvību, kas uzturētu valsts liekēžu armiju?
Taņa
T
Bērnu nama bērni iznākot no bērnu nama dabūn pašvaldības dzīvokli un līdz tam var mierīgi īrēt un to viņiem atmaksā,tas gan ir Rīgā...... Par to,ka viņi nemāk rīkoties ar naudu,ir absolūti dzīvei nesagatvoti un ir galvenie cilvēktirdzniecības upuri,tas gan,to neapšaubu............
Ēriks
Ē
Re kas ir jādara, lai valsts par jebkuru no saviem iedzīvotājiem izrādītu interesi. Kamēr sēdēsi māja un mirsi bada nāvē, vai no slimības ko nevari atļauties ārstēt, vai vienkārši sakravāsi koferus un dosies prom, neviens neliekas ne zinis, bet ja sāksi bļaut, ka esi gatavs izdarīt pašnāvību (atņemt viņiem to prieku tevi lēni nomerdēt) tad kāds sāk intersēties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas